lidszu 31.05.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 (edytowane) Kuchnia po zamontowaniu wszelkich sprzętów wygląda cudnie, a zdjęcia w ogóle nie oddają jej uroku. To trzeba zobaczyć na żywo. Nituś, spóźniona, ale bardzo dziękuję za przemiłe pogaduchy i tiramisu moje ukochane Następnym razem wpadnę z Monią i mam nadzieję, że na dłużej, a nie jak po ogień, ale zapomniałam, że młoda miała wtedy przedstawienie w przedszkolu :oops:Pocieszam się, że już niedługo będę mogła się pochwalić moją kuchnią Edytowane 31 Maja 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 No i bardzo się cieszę. I już się wpraszam na macanki tym bardziej, że szykujesz u siebie piękne drewienko A Monie to trza z nienacka by się Kondzio nie zdążył rozchorować :D:D Zobaczcie co mam od wczoraj .... piwonia zakwitła po 2 latach dąsów a jak pachnie teraz wiem dlaczego są fanatycy tych kwiatków. Mój Trzeszczący wieczorami nie siedzi z piwem nigdzie indziej tylko nan tej ławeczce :D Wuśka - będą dwie :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 A jaka przystojna miniaturka na tym zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 ekstra niezly przystojniak Ci rosnie Nitus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Mnie ta mordka biszkoptowa urzeka prawie tak samo jak piwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.06.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Nituś, napisz mi proszę numer koloru farby w twoim salonie i jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Ale synuś A jakie piwonie ..... Jak będziesz miała ich za dużo to ja poproszę o nie... w sierpniu się przesadza;) Kuchnia luksus... blat moje marzenie....achhhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 cześć Piękna:) masz jakieś wieści;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.06.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Słuchajcie stęskniłam sie troche więc ruszyłam "panią" na stare śmieci gdzie net mi hulaaaa jak szalony i otom żem jest Wusiak - w powiecie "cisa" jak makiem zasiał. Czekam cierpliwie, ale w sumie to nawet nie bardzo mam orient ile na to oni mają czasu. Mnie pali jak najprędzej - im wiadomo zwisa. Ale jak to mówią, co ma wisiec... więc sie doczekam pytanie tylko czy będzie to koniec pieśni czy jednak nie... Lidzia - kolory to Tikku kolor 484 - jest tam gama natężeń tego koloru od ciemnego jak czekolada do jasniuteńkiego jak mój sufit. Niestety literek nie pamietam. A mój próbnik na pożyczkach. Ale jest to 2 lub 3 z kolei kolor patrząc od najjaśniejszego Synusia mam ładnego nie? a jaki pieszczoch. Za to starszyzna moja zaczyna mi się stawiać. I delektować się odzywką "nie chce mi się" !!! ostatnio mu powiedziałam, że ja doskonale wiem, że każdy leń siedzie w pupie. I każdego lenia da się wytrząsnąć z każdej takiej pupy - trzeba tylko odpowiednio długo długa deską bić w te pupę. i on wtedy wylatuje a dziecko się robi grzeczne i pomocne :D:D ZAśmiał mi się w twarz, ale przy kąpaniu sobie tyłek oglądał... podglądałam :D:D Z nowości to zdechła mi trawa.... znaczy nie cała i nie całkiem, ale to nie jest już TO. Winny oczywista Szanowny bo jeśi chodzi o zabiegi pielęgnacyjne jak podlewanie - to on ma czas. Trawa miała go mniej jak widać, bo nie czekając az Trzeszczącego zbierze wzięła i uschła. Teraz ja muszę chodzić i kombinować co zrobić. Wrrr... No to mniej więcej tyle. Mam już strój zaklepany - bede Baba Jaga jak się patrzy. Rola naumiana dziś generalna próba. No myśle pójśc na całość Jak straszyć to straszyć :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No piekne masz metody pedagogiczne. Gdzie foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.06.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No to pokazę jedno - jak się paniusia byczy... paniusia znaczy sucz. Ale ostatnio karę dostała. Bo na spacerach nam ucieka i przynosi resztki jedzenia które ludzie wywalają za ogrodzenia. a które zanim zdążę jej zabrać najczęsciej już zjada. Cholernie mnie to wścieka i w sumie nie wiem co bardziej: wywlananie tych resztek czy nieposłuszeństow mojego własnego kundla AAAAAAAAAAAAaa i znowości to mamy już za sobą pierwsze wycieczki rowerowe. Bąkom się strasznie podoba. Nam tez bo wylookaliśmy stadnine koni... więc kto wie czy czasem nie poklepieny tyłków w siodłach jak za młodych lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 O matko, dobrze sie zastanowilas nad tym klepaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.06.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No baaaa klepanie to z pokolenia na pokolenia przechodząca metoda jest. Niestety w naszym domu nieskuteczna. Czasem jak się babcia zapędzi i mówi do moich dziecek - bo jak Ci dam w tyłek... to oni stają oczy robią i dopytują co im da :D:D:D bo oni nie wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Nooo i później się dziwisz, że dziecko pupę sobie oglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ale ja mowie o klepaniu na koniach. W zyciu bym na konia nie wlazla. Ja kocham zwierzeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.06.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D:D tośmy się dogadały Ja jeżdziłam kiedys na koniu i to nawet kłusem. Do galopu jakoś zabrakło mi odwagi więc może teraz większa jestem to i nie tak łatwo mnie zrzucic niby nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Nooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.06.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Zapewniam Cię, że nie ma różnicy czy ważysz 40 czy 140 kg z grzbietu końskiego tyle samo do ziemi mieć będziesz Nitu nie puszczaj ,,paniusi" bez kagańca, niestety ten typ tak ma i zawsze będzie śmieci zjadać, najgorzej jeśli się czymś struje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.06.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Cześć i czołem. Rany jakie tu tematy.. Koni, klepanie ujeżdżanie, dupek oglądanie, no,no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Nitusia na przesłanie mają dni 7 i o przesłaniu muszą Cię na piśmie powiadomić chyba że postanowią sami zjeść tą żabę a co do zjadania przez psa dziwnych rzeczy to metoda dobra może ciut brutalna noś ze sobą pastę do zębów i szczoteczkę im bardziej miętowa pasta tym lepiej;) za każdym razem jak psiuta cosik w pysk złapie to nachmiast szoruj jej zęby pastą od razu w trakcie spaceru;) szybko załapie że podnoszenie z ziemi jest bleeeeeeeeeeeee:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts