Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

Hejkaaa.....

witanko "po latach"... ;)

Żyjemy i mamy się dobrze.

Za nami już wszystkie egzaminy - teraz czekamy na wyniki. Jedne poznaliśmy dzisiaj i mamy W jak Wspaniale :D:D:D:D ale najważniejsze przed nami jutro z angielskiego. Potem tylko zakończenie roku i WOLNE :D:D:D

AAAAAAAAAAAAAAAAAA i Baba Jaga zrobiła furrrrrrorę na przedstawieniu ;) jedną fotke moge Wam pokazać.. ku pamięci ;)

032.JPG

piękna jak zawsze nie? :p

No a jak nie strasze to siedze w ogródku. Strasznie to polubiłam. Poświęcam mu cały wolny czas, a on pięknie się odwdzięcza :D

Oto zdjęcia z ostatniej soboty :)

Tutaj ławeczka Trzeszczącego - wiem że ją bardzo lubi. Często widzę jak siedzi wśród róż, jaśminu, magnolii, lilii, piwonii i host.

040.JPG

A tu widok z ławeczki Trzeszczącego na inną część ogrodu.

008.JPG

Kwitną mi piękne cuda :)

050.JPG

036.JPG

016.JPG

A tu korzeń przywieziony z jednej z wycieczek rowerowych po lesie ;)

027.JPG

I widok z leżaczka

021.JPG

I róże... teraz sa najpiękniejsze .... a wśród szałwi wyglądają przepięknie... leżąc na lezaczku mam je przed sobą a i przy ławeczce Trzeszczącego jest ich kilka...

011.JPG

008.JPG

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Hejka...

znów wróciłam i na moment zostane. Co do neta to panowie z TPsy byli i dupa. Pokręcili głowami i pojechali. :( nie ma warunków do przyłącza. :(

Był tez ORANGE, ale znów dupa - mieli nie działający sprzet... i ich troche wykpiłam i więcej nie przyjechali ;) hm....

Ale jakoś damy rade bo wyjścia nie ma - nie?

Z japonek sie prosze nie obśmiewać. MIały być kalosze, ale zapomniałam zabrać z chałupy :o a potem już nie było czasu na nawrotke i zostałam w japonkach. Wyszłam z założenia, że ekstrawagancja nade wszystko ;) :p

Baba Jaga zajebista !!!! :D :D A zmieściłaś się z trzema panami na tej miotle ?

ogródek prześliczny, ale na żywo wygląda jeszcze piękniej

z siedmioma Kochana, z siedmioma ;) i nie panami a krasnalami. Mam mieć foty i nawet film, ale nie wiem jeszcze kiedy. Jak obetne cenzurą i coś zostanie to się pochwale ;)