nitubaga 20.06.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Hejkaaa..... witanko "po latach"... Żyjemy i mamy się dobrze. Za nami już wszystkie egzaminy - teraz czekamy na wyniki. Jedne poznaliśmy dzisiaj i mamy W jak Wspaniale :D:D:D ale najważniejsze przed nami jutro z angielskiego. Potem tylko zakończenie roku i WOLNE :D:D AAAAAAAAAAAAAAAAAA i Baba Jaga zrobiła furrrrrrorę na przedstawieniu jedną fotke moge Wam pokazać.. ku pamięci piękna jak zawsze nie? No a jak nie strasze to siedze w ogródku. Strasznie to polubiłam. Poświęcam mu cały wolny czas, a on pięknie się odwdzięcza Oto zdjęcia z ostatniej soboty Tutaj ławeczka Trzeszczącego - wiem że ją bardzo lubi. Często widzę jak siedzi wśród róż, jaśminu, magnolii, lilii, piwonii i host. A tu widok z ławeczki Trzeszczącego na inną część ogrodu. Kwitną mi piękne cuda A tu korzeń przywieziony z jednej z wycieczek rowerowych po lesie I widok z leżaczka I róże... teraz sa najpiękniejsze .... a wśród szałwi wyglądają przepięknie... leżąc na lezaczku mam je przed sobą a i przy ławeczce Trzeszczącego jest ich kilka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.06.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Aleeee fajna Baba Jaga- supeeeeer:) a ogród cuuudny:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.06.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A teraz póki mnie nie wywaliło ide do Was pocieszam się że w tym tyg mam miec już stałe łącze więc bedę mogła wrócić na łono foruma choć odrobię częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.06.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Hej Pasiulka... wieki całe. Jak tam Wasza trawa? na pewno już wzeszła i cieszy oko, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.06.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witaj miotlasta ogród wspaniały - co to za cudo na zdjęciu nad tamaryszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.06.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 :jawdrop:Zajebista Baba Jaga!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.06.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 SAzkoda że depesie cie nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.06.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Nitka trawka rośnie jak szalona, tylko miejscami trochę żółknie:( chyba za mało miała wody na początku - chociaż to sahara to i tak ją wzięło:( ale wcześniej nie zauważyłam - jakie ta Baba Jaga miała fajne buty:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.06.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Baba Jaga rzadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Baba Jaga the best tylko te japonki:rotfl: a ogród noooooooooooo ja wiem gdzie Ty następną wiosnę spędzisz:lol2: no i melduj co tam słychać bom ciekawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.06.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 ten ogród to chyba Jaś i Małgosia wypicowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Jaaa cieee....Ile lat już robisz w tym ogródku???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.06.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Baba Jaga zajebista !!!! :D A zmieściłaś się z trzema panami na tej miotle ? ogródek prześliczny, ale na żywo wygląda jeszcze piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.06.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Pieknie masz Nitus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A o parapetowie to zapomniala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.07.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Hejka... znów wróciłam i na moment zostane. Co do neta to panowie z TPsy byli i dupa. Pokręcili głowami i pojechali. nie ma warunków do przyłącza. Był tez ORANGE, ale znów dupa - mieli nie działający sprzet... i ich troche wykpiłam i więcej nie przyjechali hm.... Ale jakoś damy rade bo wyjścia nie ma - nie? Z japonek sie prosze nie obśmiewać. MIały być kalosze, ale zapomniałam zabrać z chałupy a potem już nie było czasu na nawrotke i zostałam w japonkach. Wyszłam z założenia, że ekstrawagancja nade wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.07.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Baba Jaga zajebista !!!! :D A zmieściłaś się z trzema panami na tej miotle ? ogródek prześliczny, ale na żywo wygląda jeszcze piękniej z siedmioma Kochana, z siedmioma i nie panami a krasnalami. Mam mieć foty i nawet film, ale nie wiem jeszcze kiedy. Jak obetne cenzurą i coś zostanie to się pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.07.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Baba Jaga rzadzi A jak!!!!!!!!!!! :D:D:D Cze Ania.... jak narożnik? o nawet nie mogłam doczytać. Zaraz zaczene podczytywac co u kogo słychać .. może nadrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.07.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Pieknie masz Nitus Fotom nie wierz przyjedź pomacaj~! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.07.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Jaaa cieee.... Ile lat już robisz w tym ogródku???????? czeci z tujami. Ale wikszość jest z ubiegłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts