Gosiek33 09.07.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 U mnie też. Ale grzyby już wszystkie od rana wyzbierali... Jak to wyzbierali... przecież u Ciebie zakaz zbierania grzybów i w ogóle wszystkiego.... jak śmieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Jak to wyzbierali... przecież u Ciebie zakaz zbierania grzybów i w ogóle wszystkiego.... jak śmieli No właśnie... jak tak można... Na pocieszenie poziomki mam z własnego ogródka... tylko już się kończą... http://desmond.imageshack.us/Himg199/scaled.php?server=199&filename=img6593male.jpg&res=medium Z pozdrowieniami słoneczno-sobotnimi zostawiam dla Gospodyni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.07.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 OOOOOooo Pyszności tam masz u siebie kurde może i ja się na poziomki skusze? duże to krzaczki i czy się bardzo rozplęgają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 OOOOOooo Pyszności tam masz u siebie kurde może i ja się na poziomki skusze? duże to krzaczki i czy się bardzo rozplęgają? Rozłażą się okrutnie, ale bardziej nie mogą, bo z jednej strony podjazd do garażu, a z drugiej chodnik od furtki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 oj dzisiaj troszku za dużo słonka miałam a siedziałam w cieniu brzózki:( niedobra brzózka:mad: teraz wyglądam jak ta najbardziej dorodna Rasiowa poziomka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.07.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Poproszę załącznik zdjęciowy :D:D Witajcie.. dość byczenia jutro wracam na łono rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 no chyba biedronkę to sobie wyobrazić umiesz bo kolor ten sam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.07.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 No biedronke taaaa... Ale Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 aż się boję spać położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.08.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 hej, hej... w końcu znalazłam neta który byłby raczył działaś na mojej wsi spokojnej wsi zielonej Więc zanosi się że wróce do żywota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Noooo!!! Super. Dawaj nowe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 wreeeeeeeeeeeeeeeszcie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.08.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Jesteś w końcu........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.08.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 A jaki operator tego neta??????? .........ooooo i fotki poproszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.08.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 w końcu, bo myślałam, że się gdzieś w tym swoim pięknym ogródku zgubiłaś i nie możesz znaleźć drogi do domu dawaj nowe foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Nitka co się opierdzielasz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ale nowe foty czego? u mnie wsio po staremu... ino kwiaty w wazonie się zmieniają Wczoraj byłam poszukać materiału na zasłony i się przestraszyłam, kuuurde coś mi się w głowe stało - nic mi się nie podoba. Rafał się śmieje, że takiego koloru, faktury jeszcze po prostu nie wynaleźli i chyba czas bym to zmieniła... No coś w tym kurde jest Fotki zaraz będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 A jaki operator tego neta??????? .........ooooo i fotki poproszę.... oooooo internet tutaj to droga przez mękę.... wszyscy sprzedawcy wszystkich operatorów zapewniają, że będzie hulał... ooo jak będzie hulał, aż za nim nie nadąże :D:D:D TP SA - dupa... nie mam instalacji, się dowiadywałam i mi powiedziano że by im to się opłacało musi być min. 6 chętnych... więc wiadomo... no mają modernizować instalacje za 3-4 lata więc wtedy oczywiście zapraszają... taaaa PLUS - plus to ma tutaj suuuuper zasięg... no suuuper. Pani w salonie nam pokazywała na mapach zasięgu jak my tu mamy super. Na pytanie czy ktokolwiek weryfikował im te mapki w maszych stronach - zdumiona zapytała " a po co?" hm.... no może po to że se je mogą w rzyć wsadzić... nie komentowaliśmy. Orange - najpierw poleciał radiowy, pan w salonie przekonał Trzeszczącego że jest o niebo lepszy niż gwizdek. Wzięliśmy... nie połączył się z siecią ani raz przez 2 tygodnie. Pan z pomocy techniczenej nas wyśmiał. :D:D powiedział, że jeśli kupimy dodatkową antene to moze załapie, ale żeby hulał... to niebałdzo... Oddaliśmy. Chciałam wziąć gwizdek, bo stolarz który robił nam schody bardzo go sobie tu chwalił. Ale ten sam idiota z salonu powiedział, ze noooo jak radiowy nie chodzi to ten tym bardziej nie będzie. I Trzeszczący nie wziął gwizdka. Ale po 2 dniach powiedziałam, ze nie bardzo mi się chce w to wierzyć i poszliśmy do innego salonu. Tam miła kobietka powiedziała, ależ oczywiście, że gwizdek to co innego, to są dwa wzajemnie uzupełniające sie pasma. I dała nam na spróbe... i w ten oto sposób mam neta. Nareszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 No to jeszcze kilka fot Najpier Wam pokaże niebo jakie bywa nad moim ogródkiem... bywa tak tu akurat przed tymi wielkimi burzami aleee bywa i tak Skoro już o ogródku wspomniałam.. to widać zmiany z tygodnia na tydzień. Róze odpoczywają, więc teraz pierwsze skrzypce grają teraz lilie i hortensje no ta w tym roku bije wszelkie rekordy :D teraz fajne zakamarki tu wiciokrzew - kwitnący i owocujący jednocześnie motyli u nas pod dostatkiem Jabłonki już się czerwienią i magnolia.... ma już pączki :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts