Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak to wyzbierali... przecież u Ciebie zakaz zbierania grzybów i w ogóle wszystkiego.... :mad: jak śmieli :lol2:

No właśnie... jak tak można...:rolleyes: Na pocieszenie poziomki mam z własnego ogródka... tylko już się kończą...:(

http://desmond.imageshack.us/Himg199/scaled.php?server=199&filename=img6593male.jpg&res=medium

Z pozdrowieniami słoneczno-sobotnimi zostawiam dla Gospodyni...:)

OOOOOooo :o

Pyszności tam masz u siebie :) kurde może i ja się na poziomki skusze? duże to krzaczki i czy się bardzo rozplęgają?

Rozłażą się okrutnie, ale bardziej nie mogą, bo z jednej strony podjazd do garażu, a z drugiej chodnik od furtki...:)

• 4 weeks później...

Ale nowe foty czego?

u mnie wsio po staremu... ino kwiaty w wazonie się zmieniają :)

Wczoraj byłam poszukać materiału na zasłony i się przestraszyłam, kuuurde coś mi się w głowe stało - nic mi się nie podoba. Rafał się śmieje, że takiego koloru, faktury jeszcze po prostu nie wynaleźli i chyba czas bym to zmieniła... :o :x

No coś w tym kurde jest ;)

Fotki zaraz będą

A jaki operator tego neta???????

.........ooooo i fotki poproszę....

oooooo internet tutaj to droga przez mękę.... wszyscy sprzedawcy wszystkich operatorów zapewniają, że będzie hulał... ooo jak będzie hulał, aż za nim nie nadąże :D:D:D:D

TP SA - dupa... nie mam instalacji, się dowiadywałam i mi powiedziano że by im to się opłacało musi być min. 6 chętnych... więc wiadomo... no mają modernizować instalacje za 3-4 lata więc wtedy oczywiście zapraszają... :o taaaa

PLUS - plus to ma tutaj suuuuper zasięg... no suuuper. Pani w salonie nam pokazywała na mapach zasięgu jak my tu mamy super. Na pytanie czy ktokolwiek weryfikował im te mapki w maszych stronach - zdumiona zapytała " a po co?" hm.... no może po to że se je mogą w rzyć wsadzić... nie komentowaliśmy.

Orange - najpierw poleciał radiowy, pan w salonie przekonał Trzeszczącego że jest o niebo lepszy niż gwizdek. Wzięliśmy... nie połączył się z siecią ani raz przez 2 tygodnie. Pan z pomocy techniczenej nas wyśmiał. :D:D:D powiedział, że jeśli kupimy dodatkową antene to moze załapie, ale żeby hulał... to niebałdzo...

Oddaliśmy.

Chciałam wziąć gwizdek, bo stolarz który robił nam schody bardzo go sobie tu chwalił. Ale ten sam idiota z salonu powiedział, ze noooo jak radiowy nie chodzi to ten tym bardziej nie będzie. I Trzeszczący nie wziął gwizdka. Ale po 2 dniach powiedziałam, ze nie bardzo mi się chce w to wierzyć i poszliśmy do innego salonu. Tam miła kobietka powiedziała, ależ oczywiście, że gwizdek to co innego, to są dwa wzajemnie uzupełniające sie pasma. I dała nam na spróbe...

i w ten oto sposób mam neta. Nareszcie.

No to jeszcze kilka fot :)

Najpier Wam pokaże niebo jakie bywa nad moim ogródkiem...

bywa tak :)

tu akurat przed tymi wielkimi burzami

028.JPG

aleee bywa i tak :)

001.JPG

Skoro już o ogródku wspomniałam.. to widać zmiany z tygodnia na tydzień.

Róze odpoczywają, więc teraz pierwsze skrzypce grają teraz lilie :)

009.JPG

057.JPG

048.JPG

068.JPG

i hortensje :wave: no ta w tym roku bije wszelkie rekordy :D:D

054.JPG

097.JPG

teraz fajne zakamarki :)

061.JPG

098.JPG

tu wiciokrzew - kwitnący i owocujący jednocześnie :)

087.JPG

081.JPG

motyli u nas pod dostatkiem :D

070.JPG

Jabłonki już się czerwienią :)

048.JPG

i magnolia.... ma już pączki :D:D:D

063.JPG