Nelli Sza 04.08.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Cudownie w Twoim OGRODZIE, nitu Jestem w szoku, że tak mozna mieć Mam ogromną prośbę, czy mogłabyś zdrobić fotkę placu zabaw dla chłopaków, chodzi mi o ten domek (?) My też taki mamy, ale czegoś mi w nim brakuje (mam na myśli konstrukcję) i może ten Wasz pomoże mi dość do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 A w domku - jak pisałam niewiele się dzieje.. powodów kilka. Główny to brak możliwości zmaterializowania wymyslonych rzeczy - no jak z tymi zasłonami, coś mi się wydaje, że jeszcze ciut i kupie cokolwiek. Tu jadalnia. W wazonie moje własne lilie Kiedyś wpadły mi w łapy te donice i już w nich zostały... W marmurowej łazience wywaliłam tymczasowy dywanik i kupiłam docelowy... teraz przyjdzie mi poszukac fajnych bordowych ręczników do kompletu Tablice magnetyczne w pokoju w którym Bąki teraż śpią. Lada moment zawiśnie tam tabliczka mnożyczka :D No i jedno wisidło... jedno bo się testuje czy pasi czy niebałdzo. Jak spasi to musze dokupić takich jeszcze 1 lub 3 to zależy jak bardzo będzie pasiło i jeden żyrandol 3 żarówkowy i jeden pojedyńczy... No i powoooooli montują się kinkiety zewnętrzne... ale jeszcez IM zejdzie same problemy stwarzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Cudownie w Twoim OGRODZIE, nitu Jestem w szoku, że tak mozna mieć Mam ogromną prośbę, czy mogłabyś zdrobić fotkę placu zabaw dla chłopaków, chodzi mi o ten domek (?) My też taki mamy, ale czegoś mi w nim brakuje (mam na myśli konstrukcję) i może ten Wasz pomoże mi dość do tego siurrrrr... :D stryszek ja im tam jeszcze robiłam różne bajerki jak peryskop i luneta czy wiadro z linką na kołowrotku, ale teraz to ją jakieś tam baszty w zamku który ostatnio robią, a sznur od wiadra zaginął w boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Noo Nitka, postarałaś sie :D Piknie Pani, piknie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ślicznie u Ciebie w ogródku.Nic, a nic te ulewne deszcze nie zaszkodziły Twoim roślinkom.Piękny stół. Nie pamiętam czy już podziwiałam. A pokaż jeszcze narożnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 ech Nitka bajer pełen na zewnątrz i w środku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ślicznie u Ciebie w ogródku. Nic, a nic te ulewne deszcze nie zaszkodziły Twoim roślinkom. Piękny stół. Nie pamiętam czy już podziwiałam. A pokaż jeszcze narożnik. EEE szkody są i to spore przez te deszcze róże i azalie mają grzybola a cholerne slimaki zeżarły hosty w 80% :( Ale za to dziś wykukałam, ze rh zaczynają kwitnąć :wave: Sofa - jest duża, dla nas b. wygodna. Spało już na niej kilka osób i też sobie chwalili. powierzchnia spania jak widac jest gigantyczna + fajny duży schowek Żaden tam wypas z metką, ale dla nas zupełnie wystarczający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję !!!!! a znalazłaś choć to czego szukałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 ech Nitka bajer pełen na zewnątrz i w środku:) taaaa... pokaż paluchem gdzie ten bajer bo kuchna nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 naroznik super Nitka u nas jeszcze nikt nie spal na rozlozonym, aleDejw czesto na nim spi nie rozkladajac i bardzo sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 OOO to bardzo się cieszę ... a masz go tam gdzieś w fotkach w dzienniku? bom przez to opóźnienie netowe go chyba przegapiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 wszystko paskudo:P a szepnij na uszko ile ta zabawka do spania kosztuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 mama w komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nooo koleżankooooo suuuperrrr... czy ja tam widze, że masz jeszcze pufy jakies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 wszystko paskudo:P a szepnij na uszko ile ta zabawka do spania kosztuje;) poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 tak wzielismy 2 pufy otwierane bo my nie mamy U tylko zwykle L, ale jak te 2 pufy stoja to wyglada jak U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nitusia podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 tak wzielismy 2 pufy otwierane bo my nie mamy U tylko zwykle L, ale jak te 2 pufy stoja to wyglada jak U ooooo a w jakim wymiarze je masz...? bo mnie zaczyna chodzić po głowie pomysł by u niego zamówić taką własnie pufe z tym, że przerobiona na stolik. I by mi blat zmajstrował z drewna do tego lub tylko przygotował pod montaz tego blatu. Bo Ty masz stolik szklany - dobrze widze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nitusia podziękować zamanieco ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts