Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

Cudownie w Twoim OGRODZIE, nitu

Jestem w szoku, że tak mozna mieć :cool::)

Mam ogromną prośbę, czy mogłabyś zdrobić fotkę placu zabaw dla chłopaków, chodzi mi o ten domek (?) My też taki mamy, ale czegoś mi w nim brakuje (mam na myśli konstrukcję) i może ten Wasz pomoże mi dość do tego :)

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A w domku - jak pisałam niewiele się dzieje.. powodów kilka. Główny to brak możliwości zmaterializowania wymyslonych rzeczy - no jak z tymi zasłonami, coś mi się wydaje, że jeszcze ciut i kupie cokolwiek.

Tu jadalnia. W wazonie moje własne lilie :cool:

106.JPG

Kiedyś wpadły mi w łapy te donice i już w nich zostały...

107.JPG

W marmurowej łazience wywaliłam tymczasowy dywanik i kupiłam docelowy...

108.JPG

113.JPG

teraz przyjdzie mi poszukac fajnych bordowych ręczników do kompletu :D

Tablice magnetyczne w pokoju w którym Bąki teraż śpią. Lada moment zawiśnie tam tabliczka mnożyczka :D:D

115.JPG

No i jedno wisidło... jedno bo się testuje czy pasi czy niebałdzo. Jak spasi to musze dokupić takich jeszcze 1 lub 3 to zależy jak bardzo będzie pasiło i jeden żyrandol 3 żarówkowy i jeden pojedyńczy...

117.JPG

No i powoooooli montują się kinkiety zewnętrzne... ale jeszcez IM zejdzie :D same problemy stwarzają...

Cudownie w Twoim OGRODZIE, nitu

Jestem w szoku, że tak mozna mieć :cool::)

Mam ogromną prośbę, czy mogłabyś zdrobić fotkę placu zabaw dla chłopaków, chodzi mi o ten domek (?) My też taki mamy, ale czegoś mi w nim brakuje (mam na myśli konstrukcję) i może ten Wasz pomoże mi dość do tego :)

siurrrrr... :D:D

122.JPG

123.JPG

stryszek

124.JPG

125.JPG

ja im tam jeszcze robiłam różne bajerki jak peryskop i luneta czy wiadro z linką na kołowrotku, ale teraz to ją jakieś tam baszty w zamku który ostatnio robią, a sznur od wiadra zaginął w boju ;)

Ślicznie u Ciebie w ogródku.

Nic, a nic te ulewne deszcze nie zaszkodziły Twoim roślinkom.

Piękny stół. Nie pamiętam czy już podziwiałam. A pokaż jeszcze narożnik.

EEE szkody są i to spore :( przez te deszcze róże i azalie mają grzybola :( a cholerne slimaki zeżarły hosty w 80% :(:(

Ale za to dziś wykukałam, ze rh zaczynają kwitnąć :wave: :wave:

Sofa - jest duża, dla nas b. wygodna. Spało już na niej kilka osób i też sobie chwalili.

095.JPG

powierzchnia spania jak widac jest gigantyczna :D

094.JPG

+ fajny duży schowek

006.JPG

Żaden tam wypas z metką, ale dla nas zupełnie wystarczający :)

tak wzielismy 2 pufy otwierane ;)

bo my nie mamy U tylko zwykle L, ale jak te 2 pufy stoja to wyglada jak U

ooooo a w jakim wymiarze je masz...? bo mnie zaczyna chodzić po głowie pomysł by u niego zamówić taką własnie pufe z tym, że przerobiona na stolik. I by mi blat zmajstrował z drewna do tego lub tylko przygotował pod montaz tego blatu.

Bo Ty masz stolik szklany - dobrze widze?