Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasiu ii do mnie na kawke :) o ile bedziesz w godzinach normalnych a nie wczesnoporannych :)

pokaze ci jakie ja mam niedorobki :) tez osiedlismy na laurach i nie ciagniemy do przodu tego co by sie trzebabylo zrobic, nie mam drzwi do szafy i do garderoby, w sypialni trzeba zamowic stolik tv i lozko, do salonu tez meble trza i do jadalni stol bo ten wola o pomste do nieba, nie wspomne o garazu w ktorym na scianie ciagle tylko zaciagniete klejem i balagan ze hej, w ogrodzie czeka nas przerobka bo musimy obnizyc teren od strony sasiada i jak lepiej ci??? :D

Nitus pieknie u ciebie , ogrod powala :)

Edytowane przez markoto

Rasiu ii do mnie na kawke :) o ile bedziesz w godzinach normalnych a nie wczesnoporannych :)

pokaze ci jakie ja mam niedorobki :) tez osiedlismy na laurach i nie ciagniemy do przodu tego co by sie trzebabylo zrobic, nie mam drzwi do szafy i do garderoby, w sypialni trzeba zamowic stolik tv i lozko, do salonu tez meble trza i do jadalni stol bo ten wola o pomste do nieba, nie wspomne o garazu w ktorym na scianie ciagle tylko zaciagniete klejem i balagan ze hej, w ogrodzie czeka nas przerobka bo musimy obnizyc teren od strony sasiada i jak lepiej ci??? :D

Nitus pieknie u ciebie , ogrod powala :)

boszzz jak dobrze, że nie jestem sama. :D

Jest taki etap - który zdaje się osiągnęłam - kiedy człowiek niestety akceptuje braki i idzie na leżak ;)

A za pochwałe ogródka dziękuje tym bardziej, że ostatnio się okazuje, że kto nie przyjedzie do nas to pierdyknąwszy się na leżak marudzi jedynie na brak poddupnika ;) :D:D:D

Ciem proszem. ;)

powiem Wam, że od jutra Trzeszczący ma urlop i już się nie moge doczekać. Choć wiem że ten czas pryśnie jak sekunda, ale mamy strasznie dużo zaplanowane a jeszcze więcej zaległości w domu i nie tylko ;)

AAAAAAaa i ostatnio kupiłam se kiecke w której świetnie znosze upały. A zważywszy, że jest made in china to była "atrakcyjna cenowo" szkoda, że machnęłam sobie tylko jedną. Już wiem, że muszę sobie jeszcze dokupić.

... a i jeszcze z nudów wzięłam się dziś za zabudowe wnęki łazienkowej. Znaczy planowanie i spis zapotrzebowania póki co. Klikałam ostatnio znów na strony typu "zrób to sam". Jakoś bardzo mnie one kręcą... no i wychodzi mi, że jedyne czego nie mam do zabudowy tej wnęki to maszyna do szycia ;) :p