rasia 04.08.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Oki doki, tylko pamiętaj o mnie. Za tydzień będę obok Ciebie przejeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 i spróbuj nie wstąpić to normalnie mózg przez słomkę Ci wyssam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 i spróbuj nie wstąpić to normalnie mózg przez słomkę Ci wyssam:P Obiecanki-cacanki! Nefci też tak obiecywałaś, pamiętam;) No dobra, spróbuję... wstąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 ale Nefcia rozsądna była i wstąpiła:P a urlop mam więc i czasowa jezdem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2011 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Cześć Nitka, Wyślij mi słońce na pw ile za narożnik dałaś bo już nie pamiętam. Przymierzam sie ale bardzo małymi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Rasiu ii do mnie na kawke o ile bedziesz w godzinach normalnych a nie wczesnoporannych pokaze ci jakie ja mam niedorobki tez osiedlismy na laurach i nie ciagniemy do przodu tego co by sie trzebabylo zrobic, nie mam drzwi do szafy i do garderoby, w sypialni trzeba zamowic stolik tv i lozko, do salonu tez meble trza i do jadalni stol bo ten wola o pomste do nieba, nie wspomne o garazu w ktorym na scianie ciagle tylko zaciagniete klejem i balagan ze hej, w ogrodzie czeka nas przerobka bo musimy obnizyc teren od strony sasiada i jak lepiej ci??? Nitus pieknie u ciebie , ogrod powala Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 i spróbuj nie wstąpić to normalnie mózg przez słomkę Ci wyssam:P a którą dziurką? :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Rasiu ii do mnie na kawke o ile bedziesz w godzinach normalnych a nie wczesnoporannych pokaze ci jakie ja mam niedorobki tez osiedlismy na laurach i nie ciagniemy do przodu tego co by sie trzebabylo zrobic, nie mam drzwi do szafy i do garderoby, w sypialni trzeba zamowic stolik tv i lozko, do salonu tez meble trza i do jadalni stol bo ten wola o pomste do nieba, nie wspomne o garazu w ktorym na scianie ciagle tylko zaciagniete klejem i balagan ze hej, w ogrodzie czeka nas przerobka bo musimy obnizyc teren od strony sasiada i jak lepiej ci??? Nitus pieknie u ciebie , ogrod powala boszzz jak dobrze, że nie jestem sama. Jest taki etap - który zdaje się osiągnęłam - kiedy człowiek niestety akceptuje braki i idzie na leżak A za pochwałe ogródka dziękuje tym bardziej, że ostatnio się okazuje, że kto nie przyjedzie do nas to pierdyknąwszy się na leżak marudzi jedynie na brak poddupnika :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Kasia, dzieki wielkie Zapisałam sobie w najbliższych planach wydatkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Ciem proszem. powiem Wam, że od jutra Trzeszczący ma urlop i już się nie moge doczekać. Choć wiem że ten czas pryśnie jak sekunda, ale mamy strasznie dużo zaplanowane a jeszcze więcej zaległości w domu i nie tylko AAAAAAaa i ostatnio kupiłam se kiecke w której świetnie znosze upały. A zważywszy, że jest made in china to była "atrakcyjna cenowo" szkoda, że machnęłam sobie tylko jedną. Już wiem, że muszę sobie jeszcze dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dawaj fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ... a i jeszcze z nudów wzięłam się dziś za zabudowe wnęki łazienkowej. Znaczy planowanie i spis zapotrzebowania póki co. Klikałam ostatnio znów na strony typu "zrób to sam". Jakoś bardzo mnie one kręcą... no i wychodzi mi, że jedyne czego nie mam do zabudowy tej wnęki to maszyna do szycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Jak maszyną do szycia można zabudować wnękę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 No właśnie.... :D:D:D:D no nic musze pożyczyć... jak skończe, Trzeszczący zaakceptuje i uznam, że można się pochwalić, to się pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Nitka bierze się ostre narzędzie nacina dekielek w kóółeczko podnosi wtyka słomkę i gotowe:lol: ech kobiety co Wy tam wiecie o brakach i niedoróbkach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 wuska ty nic nie gadaj bo sie dopiero wprowadzilas to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Martusia ale co Ty porównujesz to do czego ja się wprowadziłam z tym do czego Wy się wprowadziłyście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 No troche wiecej moze mialam ale daleko bylo do konca, mysmy nawet drzwi nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 trochę więcj i może Martuś litości:lol: ja też drzwi nie miałam i góry dalej nie mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Wusia pogadamy za 2 lata na pewno bedziesz miala wszytsko na tip top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts