nitubaga 11.08.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Wusiek - już zlałam jedną butelczynke dla Ciebie Nie wiem kiedy zajade, ale jak zajade flaszeczke dostarcze. W podzięce za instrukcje. Orły w Radomiu jeszcze myslą... ale czas leci więc może do czegoś dojdą w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.08.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 zamiast Orbit można żuć Ojjjj Jamlesiku drogi - chyba tylko "dobremu" wrogowi bym dała to do żucia... to było tak wredne w smaku - wiem bo próbowałam. Piecze spiryt, mięta gorzka, liście wyblaknięte konsystencja podobna do plasteliny... bleeee :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.08.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Nituś, super zajzajer muszę wypróbować, a gdzie kupowałaś miętę w takie ilości ? Dostałam od teściówki. Ona ma zielniczek, a mięta jej się w tym roku rozkrzaczyła niemożebnie i nie dość, ze dostałam krzaczora z korzeniami to jeszcze 2 reklamówki listków :D i starczyło akurat na zacier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 troche listkow mam moze sprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.08.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Koniecznie !! jak ktoś lubi fajne ożeźwiające drinki to będzie zadowolony. Jego smak można zaliczyć do podobnych, ale nie takich samych jak sprite, żołądkowa gorzka i ogórek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 nie pilam tej mikstury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Nitusia ja czekam cierpliwie;) Martusia oj dobra ta mikstura z ogórkiem oj dobra:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Martusia oj dobra ta mikstura z ogórkiem oj dobra:lol: ja też nie piłam i muszę koniecznie następnym razem spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 a nie pilas u Arniki??? bo tam tez podawano ta miksture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 a nie pilas u Arniki??? bo tam tez podawano ta miksture nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ja tez nie robilam za kierowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ja piłam u Anjamenki oooooo jakie dobre było jeno pamiętać należy coby spożwać drinki albo od gospodyni albo od gospodarza;) kosztowanie drinków przygotowywanych raz przez gospodynię raz przez gospodarza bywa drastyczne w skutkach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.08.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 HEjka... wróciłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 No to opowiadaj gdzie byłaś i jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.08.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 o to to, i zdjęcia dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 dużo zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.08.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 no gdzie te zdjecia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.08.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) No to tak... byliśmy w małych górach czyli w Karkonoszach, konkretnie w Karpaczu. Świetne miejsce dla małolatów na złapanie bakcyla łażenia po górach. Nasze dzieci po pierwszym dniu wspinaczki zaczęły wyrywać nam mape z rąk w poszukiwaniu nowych szlaków Staraliśmy się wybierać mało forsowne trasy bo: 1 - Bąki pierwszy raz w górach, 2 - nowe buty ale cud nikogo nic nie optarło, 3 - mamusia w kondycji mało alpinistycznej, no wieć starając się wybierać mało forsowne trasy i tak łaziliśmy po 8-9 km dziennie. Ale było warto :D:D tak łaziliśmy... Pierwszy był B - zachłysnięty wprost górami... jakies 20 m potem szedł M za nim Trzeszczący... no i znów po 20m mamusia... widoki z trasy... tu widać, że wcale płasko nie było piękne wiatrołomy i łany leśnych jagód :D:D i jagodożercy tę fotke potem usune a tak było gdy doszliśmy do celu.... B się po prostu zakochał w tych widokach... musuliśmy mu obiecać, że jeszcze tam wrócimy :D jakoś mu się nie dziwie każdy podziwiał góry na swój sposób :D Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.08.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Fajne fotki oj dawno juz nie lazilam po gorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 rzeczywiście widoki zarąbiste zwłaszcza ten ostatni:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts