Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zamiast Orbit można żuć ;)

Ojjjj Jamlesiku drogi - chyba tylko "dobremu" wrogowi bym dała to do żucia... to było tak wredne w smaku - wiem bo próbowałam. Piecze spiryt, mięta gorzka, liście wyblaknięte konsystencja podobna do plasteliny... bleeee :sick::sick::sick:

Nituś, super zajzajer :D

muszę wypróbować, a gdzie kupowałaś miętę w takie ilości ?

Dostałam od teściówki. Ona ma zielniczek, a mięta jej się w tym roku rozkrzaczyła niemożebnie i nie dość, ze dostałam krzaczora z korzeniami to jeszcze 2 reklamówki listków :D:D i starczyło akurat na zacier ;)

ja piłam u Anjamenki oooooo jakie dobre było jeno pamiętać należy coby spożwać drinki albo od gospodyni albo od gospodarza;) kosztowanie drinków przygotowywanych raz przez gospodynię raz przez gospodarza bywa drastyczne w skutkach:rotfl:

• 2 weeks później...

No to tak... byliśmy w małych górach czyli w Karkonoszach, konkretnie w Karpaczu.

Świetne miejsce dla małolatów na złapanie bakcyla łażenia po górach. Nasze dzieci po pierwszym dniu wspinaczki zaczęły wyrywać nam mape z rąk w poszukiwaniu nowych szlaków ;) Staraliśmy się wybierać mało forsowne trasy bo: 1 - Bąki pierwszy raz w górach, 2 - nowe buty :o ale cud nikogo nic nie optarło, 3 - mamusia w kondycji mało alpinistycznej, no wieć starając się wybierać mało forsowne trasy i tak łaziliśmy po 8-9 km dziennie.

Ale było warto :D:D:D

tak łaziliśmy... Pierwszy był B - zachłysnięty wprost górami... jakies 20 m potem szedł M za nim Trzeszczący... no i znów po 20m mamusia...

030.JPG

widoki z trasy...

042.JPG

tu widać, że wcale płasko nie było ;)

043.JPG

piękne wiatrołomy

051.JPG

086.JPG

087.JPG

i łany leśnych jagód :D:D:D

081.JPG

i jagodożercy :p tę fotke potem usune ;)

a tak było gdy doszliśmy do celu....

099.JPG

B się po prostu zakochał w tych widokach... musuliśmy mu obiecać, że jeszcze tam wrócimy :D:D jakoś mu się nie dziwie :D

158.JPG

160.JPG

każdy podziwiał góry na swój sposób :D:D

Edytowane przez nitubaga