Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

Teraz słówko o hotelu. Tradycyjnie zdecydowaliśmy się na Sandrę - i już wiem, że to strzał w 10 :p

Bo:

Basen nie kulawy, duuuużo większy niż w Pogorzelicy, z jaccuzami z borowiną, ziołami, algami i solanka. Ze specjalnym basenem ze sztuczną falą która moi Chłopcy wprost uwielbiali. Do tego rury i szaleństwo na kilka dni zapewnione. Musieliśmy ich prosić by po powrocie ze szlaków dali nam zjeść obiać zanim pójdziemy na basen :)

Zdjęcia ze strony hotelu

http://www.sandra.karpacz.pl/galeria.php

Zaliczyliśmy golfa, kręgle, bilarda..... a niektórzy z nas to nawet się wyrwali na spa :D:D:D

Hotel dla nas akuratny... byłam w Gołębiewskim dla porównania, ale hm... co prawda rzuca na kolana pięknymi onyksami i granitami, przepychem, że wywala z wrotek, aleeee czuliśmy się w tym ogromnym holu jak na dworcu i jakoś nam nie podeszło.... :roll: poza tym mają zajebisty hotel, ale nie ma zagospodarowanego terenu zielonego wokół hotelu - tylko granitowe chodniki i podjazdy i duży basen. Wróciliśmy zatem do swojego malutkiego hotelu, gdzie od razu w recepcji mi pani powiedziała, że własnie dostała info z rejestracji kosmetycznej że zamówione kosmetyki już są... i bede je mogła odebrać przy okazji zabiegu. I to lubie :D:D

HM... czy w Gołębiewskim by mnie ktokolwiek poznał ? nie sądze ;)

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo Nitka... super fotki i super, że wakacje się udały.... i ta cisza w górach....

Po górach ja łaziłam jakieś.... no powiedzmy, że tyle czasu temu co ma lat autorka zdjęć..., teraz nie chce mi się i po górkach nawet Tatrach samochodem śmigam... Wiem, wiem... profanacja.., ale ja się męczyć już nie lubię....

A te buty na ostatnim zdjęciu autorki ... , to taki specjalny model do chodzenia po górach dla kobiet;)

Jakieś 13 lat temu byłam w Gołębiewskim w Mikołajkach... ale hałas z korytarzy dochodzący do pokoi, i nie pozwalający spać, oraz majstry klupiący od rana młotkami i już nie mogliśmy spać, zniechęcił mnie na dobre... , pomimo fajnej wówczas tropikany.... Wisły choć jest koło nas już nie odwiedziłam....

Ciebie nie sposób zapomnieć :D:D;)

Zazdroszczę takiego odpoczynku, też mi się przydałby taki...Teraz pełna sił szykuj sie na dokończenie wykończeniówki

Mówisz ? ;)

co do wykończenioówki to coś w tym jest bowiem garderoba jest w połowie roboty :) co prawda myslałam, że dziś dokończymy coś, ale jest mecz Wisły i Trzeszczący mi zastrajkował... hm.. no raz w roku może nie? ;)

Noooo Nitka... super fotki i super, że wakacje się udały.... i ta cisza w górach....

Po górach ja łaziłam jakieś.... no powiedzmy, że tyle czasu temu co ma lat autorka zdjęć..., teraz nie chce mi się i po górkach nawet Tatrach samochodem śmigam... Wiem, wiem... profanacja.., ale ja się męczyć już nie lubię....

A te buty na ostatnim zdjęciu autorki ... , to taki specjalny model do chodzenia po górach dla kobiet;)

ano ;)

wiem, że butki mało odpowiednie, ale bardzo wygodne i co najważniejsze przewiewne... nie wiem co mi sie stało w tym roku, ale mam kłopot z ubraniem pełnych butów - jest mi tak gorąco w stopy, że mnie to straszni źli. Więc się nie męczę ;)

:D:D:D

no kilka sobie przywiozłam "na pamiatke" ale to i tak o wiele za mało niż bym chciała i o wiele za dużo niż mogłam unieść :D:D

Byłam wczoraj u Ciebie widziałam foty młodego... imponujące. Mam nadzieje, że moi też kiedyś będą chcieli mieć takie właśnie pasje... i że ja to jakoś przeżyje ;)

• 4 weeks później...
Nitus czy jest szansa na ta plytke i na 2 cz. bo zdaje sie ze juz sie zaczal nowy rok szkolny :)

hej hej,

płytki obecnie mam na pożyczkach, ale jak wróca to obiecuje przegrac. Książkę moge wysłac już... jak mi tylko ktoś powie dlaczego interia i wp nie chca załączyć załacznika wielkości poniżej 40 kB :o

Nitka no weź już prawie miesiąc u siebie nie byłaś:p

No i po co tyn nerw? ;)

A wiesz że skargi jeszcze nie zaniosłam? leń i tyle. Na usprawiedliwienie mam to, ze zdechła mi głowica w drukarce i żyć !

W przyszłym tygodniu to zrobie bo oczywiście decyzji nie ma. :mad: