nitubaga 22.08.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Teraz słówko o hotelu. Tradycyjnie zdecydowaliśmy się na Sandrę - i już wiem, że to strzał w 10 Bo: Basen nie kulawy, duuuużo większy niż w Pogorzelicy, z jaccuzami z borowiną, ziołami, algami i solanka. Ze specjalnym basenem ze sztuczną falą która moi Chłopcy wprost uwielbiali. Do tego rury i szaleństwo na kilka dni zapewnione. Musieliśmy ich prosić by po powrocie ze szlaków dali nam zjeść obiać zanim pójdziemy na basen Zdjęcia ze strony hotelu http://www.sandra.karpacz.pl/galeria.php Zaliczyliśmy golfa, kręgle, bilarda..... a niektórzy z nas to nawet się wyrwali na spa :D:D Hotel dla nas akuratny... byłam w Gołębiewskim dla porównania, ale hm... co prawda rzuca na kolana pięknymi onyksami i granitami, przepychem, że wywala z wrotek, aleeee czuliśmy się w tym ogromnym holu jak na dworcu i jakoś nam nie podeszło.... poza tym mają zajebisty hotel, ale nie ma zagospodarowanego terenu zielonego wokół hotelu - tylko granitowe chodniki i podjazdy i duży basen. Wróciliśmy zatem do swojego malutkiego hotelu, gdzie od razu w recepcji mi pani powiedziała, że własnie dostała info z rejestracji kosmetycznej że zamówione kosmetyki już są... i bede je mogła odebrać przy okazji zabiegu. I to lubie :D HM... czy w Gołębiewskim by mnie ktokolwiek poznał ? nie sądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.08.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ciebie nie sposób zapomnieć :D;) Zazdroszczę takiego odpoczynku, też mi się przydałby taki...Teraz pełna sił szykuj sie na dokończenie wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Noooo Nitka... super fotki i super, że wakacje się udały.... i ta cisza w górach.... Po górach ja łaziłam jakieś.... no powiedzmy, że tyle czasu temu co ma lat autorka zdjęć..., teraz nie chce mi się i po górkach nawet Tatrach samochodem śmigam... Wiem, wiem... profanacja.., ale ja się męczyć już nie lubię.... A te buty na ostatnim zdjęciu autorki ... , to taki specjalny model do chodzenia po górach dla kobiet;) Jakieś 13 lat temu byłam w Gołębiewskim w Mikołajkach... ale hałas z korytarzy dochodzący do pokoi, i nie pozwalający spać, oraz majstry klupiący od rana młotkami i już nie mogliśmy spać, zniechęcił mnie na dobre... , pomimo fajnej wówczas tropikany.... Wisły choć jest koło nas już nie odwiedziłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.08.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Ciebie nie sposób zapomnieć :D;) Zazdroszczę takiego odpoczynku, też mi się przydałby taki...Teraz pełna sił szykuj sie na dokończenie wykończeniówki Mówisz ? co do wykończenioówki to coś w tym jest bowiem garderoba jest w połowie roboty co prawda myslałam, że dziś dokończymy coś, ale jest mecz Wisły i Trzeszczący mi zastrajkował... hm.. no raz w roku może nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.08.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Noooo Nitka... super fotki i super, że wakacje się udały.... i ta cisza w górach.... Po górach ja łaziłam jakieś.... no powiedzmy, że tyle czasu temu co ma lat autorka zdjęć..., teraz nie chce mi się i po górkach nawet Tatrach samochodem śmigam... Wiem, wiem... profanacja.., ale ja się męczyć już nie lubię.... A te buty na ostatnim zdjęciu autorki ... , to taki specjalny model do chodzenia po górach dla kobiet;) ano wiem, że butki mało odpowiednie, ale bardzo wygodne i co najważniejsze przewiewne... nie wiem co mi sie stało w tym roku, ale mam kłopot z ubraniem pełnych butów - jest mi tak gorąco w stopy, że mnie to straszni źli. Więc się nie męczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Pięknie! Jak miło czytać, że dzieciakom podobają się taki sposób spędzane wakacje. Ja bym bez tej sterty kamyczków, na której pięknie wyglądasz, stamtąd nie wracała... to moje wymarzone łupki do ogrodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.08.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 :D:D no kilka sobie przywiozłam "na pamiatke" ale to i tak o wiele za mało niż bym chciała i o wiele za dużo niż mogłam unieść :D Byłam wczoraj u Ciebie widziałam foty młodego... imponujące. Mam nadzieje, że moi też kiedyś będą chcieli mieć takie właśnie pasje... i że ja to jakoś przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Nitus czy jest szansa na ta plytke i na 2 cz. bo zdaje sie ze juz sie zaczal nowy rok szkolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.09.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 No pieknie, ale ja bym tam za darmo nie wlazla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Nitka no weź już prawie miesiąc u siebie nie byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Nitus czy jest szansa na ta plytke i na 2 cz. bo zdaje sie ze juz sie zaczal nowy rok szkolny hej hej, płytki obecnie mam na pożyczkach, ale jak wróca to obiecuje przegrac. Książkę moge wysłac już... jak mi tylko ktoś powie dlaczego interia i wp nie chca załączyć załacznika wielkości poniżej 40 kB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Nitka no weź już prawie miesiąc u siebie nie byłaś No i po co tyn nerw? A wiesz że skargi jeszcze nie zaniosłam? leń i tyle. Na usprawiedliwienie mam to, ze zdechła mi głowica w drukarce i żyć ! W przyszłym tygodniu to zrobie bo oczywiście decyzji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 No pieknie, ale ja bym tam za darmo nie wlazla. ooo masz!!! u mnie kondycha do niczego, ale jakby mnie kto wniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 A na zachęte moge na chwile pokazać moje zasłonowe wyszywanki... a co! Są chetni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.09.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 są są są wpadasz do mnie??? NItka chcesz nadal tego stolarza bo mam go już w telefonie i mogę Ci wizytówkę przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 No są..., są..... A na duszaczki dzisiaj do mnie przyjeżdżasz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Pasie kcem, kcem kcem....... ino nie wizytówke bo moj telefon nie odbiara wizytówek z nokii Arnika nic mi o duszonkach nie wiadomo :o Ale to nie pierwszyzna, bo ja ostatnio z deka nie w temacie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Jako, że salon wygląda znośnie pokaże na moment i wju na całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Eeeee no to jest tak, jak się znajomych nie odwiedza..... Pakuj się w unochoda, albo pociąg i przyjeżdżaj... wieczorkiem, późnym popołudniem będą duszonki u mnie. Ja co to z Neferką wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Nooo bardzo ładnie proszę Pani... I jaki Pani ma ładny stolik i kanapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts