nitubaga 23.09.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Z zasłonek jezdem dunma... siedze i się szamotam z kupionymi skrawkami firan, bo coś musze wybrać... ale nie wiem co... znaczy mam za dużo wytycznych i się zaczęły wykluczać Bo: nie chce woalu, nie lubie, mam w sypialni i go nie znosze. Ale musi być coś zwiewne, niezazbytnio gęste, ale też przesłaniające widok z drogi. Podoba mnie się forana typu deszczyk, ale kuchna sam deszczyk nie halo, a wzorek kwiatowy nie bałdzo mi lezy. i kombinuje. J Mam na oku jedną firanke monco kwiatkową, nie białą , taką mleczną... podoba mi się ale nie wiem czy podpasi kwiatkowym zasłonom... u dupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 A do tego wczoraj znalazłam świetny sklep ogrodniczy z duperelami do stawiania i jak nic znalazłam tam kilka durnostrojek do salonu, zegar, ptaszka świecznik, kule ceramiczne... ino, że raz mam szlaban na pierdoły, cyt: "najpierw skończ firanki, bo to i tak mało nie wyjdzie" i tu niestety mój chłop ma racje, ale tak to jest jak się łazi do eurofiran. A dwa, ze na te durnostrojki mi z tysiaka by brakło a tu zima idzie i trzeba wydatki ponieśc na zabezpieczenie ogródka... znów 50 worków kory + agro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 a tu zima idzie i trzeba wydatki ponieśc na zabezpieczenie ogródka... znów 50 worków kory + agro. A Ty chciałabyś poszaleć ma moim areale Zdajesz sobie sprawę ile worków kory byłoby potrzebne gdybyś się u mnie rozpędziła z roślinnością?? Matko, zostane przy trawce i drzewkach owocowych, tu tylko otulina do rur mi potrzebna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Dzięki Arniczka Sofka jest super a stoliczek wpadł na moment tylko bo on taki tymczasowy w zamierzeniu był, ale się mojemu Towarzystu tak spodobał, że zostaje na razie bezterminowo. Musze tylko fotki nasze wywołac, bo on w blacie ma ramke na zdjęcia. No i pokaże Wam czy m się jeszcze zajmuje baba, która szuka se zajęcia ... dostałam pypcia na punkcie świec. Więc wieczorami bywa u nas tak... do tego kominek bo wieczory już upalne dawno nie sa... i można żyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 A Ty chciałabyś poszaleć ma moim areale Zdajesz sobie sprawę ile worków kory byłoby potrzebne gdybyś się u mnie rozpędziła z roślinnością?? Matko, zostane przy trawce i drzewkach owocowych, tu tylko otulina do rur mi potrzebna :D Ale Kochanie Ty się nie stresuj, to piękności szkodzi kora jest tylko po to by zasypać róże i co niektóre wrażliwsze. Na moje szczęście mam zmyślny ogródek który na zime pustoszeje niemal do zera. I wszystko z wiosną z ziemi wyłazi. U ciebie bym zrobiłą tak samo. A te 50 worków to tez jest pod thuje bo im wiosną nie za wiele dałam i musze uzupełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 A.. i postanowiłam, że robie demolke w szafkach kuchennych. Wygodnictwo moje ważniejsze. Mam w planach wywalić wsie półki do wysokości mniej więcej pasa. Będą szuflady. Piernicze, weź znajdź soczek malinowy w małym słoiczku na półce 25 cm nad ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 taa, tak se tłumacz, Ty wiesz co ja bym za tą korę kupiła? Na pewno lepiej bym takie fundusze rozdysponowała :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 No a poza tym wszyscy zdrowi Maciek mnie rozwala swoją zapalczywością do szkoły i wszystkiego co się z tym wiąże. Moje dziecko dostało skrzydeł. Wstaje rano bez marudzenia, po lekcjach od razu odrabia prace domowe, angielskiego się nie może doczekac, zajęcia komputerowe sa ulubione. Tańce tylko były tak se, ale go przekonałam, że warto, bo potem szybciej znajdzie żone podziałało :D:D:D No więc mój sześcioletni "pirszoroczny" chyba się zaaklimatyzował. Bo widze, ze wszystkie panie od wożnych do opiekunek świetlicy już wołają "cześć Maciek" ku memu zdumieniu zupełnemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Fajowo wyszlo Nitus ale plytki 1 i 2 bo nie mam tez do wczesniejszej ksiazki odebralabym sobie na parapetowie Lidzi i zazdroszcze zapalu syna dla Amelii angielski to najgorszy przedmiot, dlatego tak cie mecze o ta plytke bo nie bardzo da sie przerabiac ta ksiazke bez plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 taa, tak se tłumacz, Ty wiesz co ja bym za tą korę kupiła? Na pewno lepiej bym takie fundusze rozdysponowała :D Ty mi nawet nie mów, ja fajny sklepik z durnostrojkami znalazałam... i tez wiem, że wepchnęła bym tam każdy "piniondz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Fajowo wyszlo Nitus ale plytki 1 i 2 bo nie mam tez do wczesniejszej ksiazki odebralabym sobie na parapetowie Lidzi i zazdroszcze zapalu syna dla Amelii angielski to najgorszy przedmiot, dlatego tak cie mecze o ta plytke bo nie bardzo da sie przerabiac ta ksiazke bez plytki ooo to Lidzia robi parapetówke no to jestem mocno nie w temacie. Postaram się to miec. I książke 2 część i obie płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Fajowo wyszlo dzięki super, że ktoś też lubi jak ja.. wszystkiego po troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Jeśli by Cię to interesowało, to Bartek zaczął w tej szkole 2 rok nauki i ma znów nowy podręcznik, ale już widze, że jest cięższy niż poprzedni. I piosenki już nie takie rymowane. I tematy tez mało "ulubione". Teraz jedziemy wyposażenie pokoju: czyli obrazy, plakaty, budziki, gniazdka, kaloryfer, szafy ubraniowe i na książki. itp. i wyposażenie kuchni - no tych cholernych patelni, garów, kubków i dzbanków to nawet ja nie moge zapamiętac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ooo to Lidzia robi parapetówke no to jestem mocno nie w temacie. Postaram się to miec. I książke 2 część i obie płytki. Ojjjj mocno nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 No widze właśnie... ide poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 (edytowane) tzn ze do 1 klasy byly 2 czesci ksiazki i 2 plytki?? to co mi wyslalas wczesniej to byla 1 czesc?? jestem zainteresowana tez 2 klasa moze sie podszkole troche parapetowka jest ustalona wstepnie na 15.10 Edytowane 23 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Listopad? nie październik??????Jeszcze tak naprawdę nie pisała Lidzia gdzie i kiedy i kto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Cześć Nitka, moje szpiegi mi doniosły, że krokodyle łzy za mną wylewasz , prawda to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 pazdziernik oczywiscie juz poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 tzn ze do 1 klasy byly 2 czesci ksiazki i 2 plytki?? to co mi wyslalas wczesniej to byla 1 czesc?? jestem zainteresowana tez 2 klasa moze sie podszkole troche parapetowka jest ustalona wstepnie na 15.10 tak jest proszę panią 2 książki i dwie płytki, czyli 1 na każde półrocze. Teraz jest podobnie. Ide się wkręcać na te parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts