nitubaga 02.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Dalej Wusiek dalej, stoją i nic im nie jest ale zabij mnie a nie pamiętam u kogo kupowałam. MOge tylko powiedzieć, że na allegro i po coś kole 80 czy 90 zyla ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 no a miałaś pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ja też kupowałam na allegro, ale jakość taka... no stoją... ale nie daj bóg je przesuwać... ciut za słabe na przesuwanie mają stelaże.... Nituś pokaż mi Swoją rabatę od północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Noo tom się pokazała... Arnika sorrki, ale nie dostałam powiadomienia, ze ktoś coś pisał... rabata północna w cieniu... za pergolą po prawej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A u Cię napisałam co tam rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 AAAAAAA i chciałam powiedzieć, że w ubiegłym tygodniu niniejszym rozpoczęłam sezon kominkowy i jest bosssko oczywiście za pierwszym razem przegięłam, spaliłam 1,5 paczki brykietu i trzeba było wietrzyć teraz pale oszczędniej... wszak zima przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 AAAAAAA i chciałam powiedzieć, że w ubiegłym tygodniu niniejszym rozpoczęłam sezon kominkowy w środku lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ano jak zimno w piętki to się w kalendarz nie patrzy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.10.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 a my jeszcze nie zaczęliśmy się dogrzewać - dajemy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 oo to wychodzi, żem zmarzluch :D:D ALe jakos nie moge się przestawić na swetry z długin rękawem... podobnie jak na pełne buty ze skarpetami wole zapalić w kominku Jak tak dalej pójdzie bede musiała Duchatego szturchnąć o brykiet :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hej, ja ostatnio spaliłam w kominku tylko papiery i tak nagrzałam salon że byłam cała mokra w nocy teraz wolę nie palic a nałożyć sweter, ale gołe stopy i sandały nadal królują :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Bosz.. to faktycznie wychodzi, że tylko ja juz pale? Własnie siedze i mi pięknie ogień tańczy za szybką :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Nie tylko Ty... ja też palę, ale nie codziennie.... czasami jest w domu zimno i wilgotno... dziś czy od kilku dni było bardzo ładnie na dworze, więc nie trzeba palić... ale co będzie jutro? Zobaczymy... Jakby co to wczoraj naniosłam drewienka do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A to u nas tez nie codziennie. Tylko jak wieczoramijest chłodnawo lub jak Bąki poproszą, albo mam pranie które niebardzo schnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Natomiast świece + kominek + nalewka malinowa + Trzeszczący i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Nituś, a będziesz zamawiać u Ducha brykiet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jak tak dalej pójdzie bede musiała Duchatego szturchnąć o brykiet :D czemu nic nie wiem, że u Ducha jest brykiet na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A ja nie wiem czy jest, wiem, że kiedyś był. A paląc w tym tempie faktycznie do wiosny nie "dolecim" w każdym razie teraz jeszcze zamawiać nie będe, ale tak drogi Jamlesiku Duchaty miewał fajny brykiecik Dąbexu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wymłodziłam tą rabatę w trójkącie.... Jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 no to lete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts