nitubaga 29.10.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 No koniecznie.. moi juz na pauszkach chodzą koło niej tak czekają dobrze im to zrobi :D:D Dziś zakończyłam sezon ogrodowo-porządkowy. Rośliny oporządzone, co zbędne wyrwane i spalone. Sprzęty ogrodnicze zabezpieczone. Pora więc odgruzować garaż by w zimie doopke w ciepełku do samochodzika wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Emil kupioną dynie z półtorej tyg temu dzisiaj rozprawił... Właśnie się świeci przed wejściem.... A ile było uciechy i zajęcia... chociaż środka nie wygrzebał to zajęcie i efekt przedni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 OOo widzisz... to dobrze, że zajęcie się podobało - mam nadzieje, że moi też się nie zawiodą. W sumie to nasz pierwsza dyńka Pokaz swoją dyńke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Przyjedź Muszę fotki pstryknąć i u siebie pokażę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Oki to zaraz wpadne na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.10.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 za mną też dwa dni palenia i oporządzania:yes: a dynia czeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Trzeba palić pani kierowniczko, zima idzie, zimno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.10.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Malka żebyś kuchna wiedziała. Wczoraj mnie zaczęło telepać.. pomyślałam sobie, że nie ma gorszego momentu na choróbsko zaaplikowałam końską dawke medykamentów, nalewki malinowej leczniczej kąpiel z solą i wioooo pod kominek :D Rano nówka sztuka więc chyba się udało Pasiulka a ty hosty teraz wyrwałas czy wiosą? ja swoim liście już obcięłam, bo ani to ładne, ani roślinie potrzebne - tak mysle i obym się nie myliła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.10.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 nooo,kominek i nalewka......się rozmarzyłam.... Nitka, a kiedy się hortensje ścina? u mnie liście zmarzły i wiszą smętnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.10.2011 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Zostaw ją tak do wiosny. Zdechły liście, ale nie pędy. Przynajmniej teoretycznie wiosną gdzieś w kwietniu będziesz wiedziała co i jak. Jak badyle nie puszczą liści tylko zaczną wychodzić od korzenia nowe pędy to wtedy je out. Jak puszczą to masz szczęście u mnie niegdy nie puszczały i zawsze musiały odbijac od ziemi. choc może to i dobrze, bo miesjca w których je posadziłam za wielkie to one nie mogą rosnąć bo wsio insze zasłonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.10.2011 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Kominek boska rzecz, ale wczoraj napoczęłam zapsy nalewkowe poczynając od imbirowej.... no cóz mam powiedzieć.. ululałam się jak dziecko o 20 :D:D i dlatego teraz niczym cytat z Małgoś: pierd...ly skowronek nie moge spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Kominek boska rzecz, ale wczoraj napoczęłam zapsy nalewkowe poczynając od imbirowej.... no cóz mam powiedzieć.. ululałam się jak dziecko o 20 :D:D i dlatego teraz niczym cytat z Małgoś: pierd...ly skowronek nie moge spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Dobry wieczór Jako że zima idzie wielkimi krokami to i kulinaria w naszym domu zaczęły zalatywać zimą Dziś dla przykładu poleciały pieczone jabłka.... jak ktoś smakosz to strasznie polecam. Zrobiłam 5 szt bo tyle miałam jabłek i była bitwa o ostatnie jabłko :D:D:D W środku pływa łycha miodu z cytrynką, 2 gożdzikami, łyżeczką krojonych drobno orzechów, 2 rodzynkami i cynamonem - mniej więcej pół łyzeczki do herbaty To wszystko siupamy do piekarnika na 175'C na 20 min... pyyyychaaa.... ja na koniec jeszcze polałam płynnym miodem z cynamonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Ale żeby nie było, że mamy kolorowo mamy tez takie obrazki :D:D:D katorżniczo ćwiczymy z pierworodnym ortografię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Mniaaaammmmm.... ja kocham pieczone jabłka w każdej postaci..... i gruszki też..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 ooo widzisz gruszek nie próbowałam bo się bałam że się rozwalą podczas pieczenia... a rozwalają się? Mam ochote jeszcze na faszerowane pomidory... z serem i oliwkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Nie rozwalaja sie.... I do tego sos waniliowy, albo śmietana na słodko.... i ciut cynamonu... mniaaaaammmmmm Spytaj Malki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 ooo a skąd Malka wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Bo jadła, i Młodemu Malkowemu też smakowało... aż żałowałam, że więcej nie zrobiłam..... Jakbyś wpadła to też byś dostała... A Ty się na mnie wypięłaś... od zeszłego roku..... foch.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Arnikowe gruszki pysznnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeee.... wczoraj robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts