Nefer 09.12.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Nareszcie piątek zwłaszcza, że jak się okazuje moja w "tej" sprawie nie jest jedyna ... Serio ? Jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Serio serio Jest nas w sumie kilkoro baaa nawet widziałam już protokół zajęcia i wstępnej wyceny pod przetarg pojazdu marki mesio :D dokładnie tego co jeżdzi oklejony zdjęciem mojej chałupy Nefcia zdrowiej .. nie czas teraz na choroby! Myśle się wkręcić do Krueli na macanki - może wkręcimy się jakoś razem? kiedy masz kawałek czasu by się dać porwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Nita , ja ledwo żyję, więc nie podam Ci terminu. Dam znać jak będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Nitka to fajnie, że się coś ruszyło aleeee kurde jak to wszystko długo trwa:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.12.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Nituśka! Cudny masz domek! Twój dom jest niesamowicie Serdeczny i Ciepły! To wspaniałe, że wkładacie w niego tyle serca, mimo tak wielu przykrości i rozczarowań jakie Was spotkały ze strony wykonawców... jestem pod wrażeniem i nieprzerwanie trzymam kciuki za pozytywne dla Was zakończenie wszystkich spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.12.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Hej Rasia... o pozytywne zakończenie wszystkich spraw ja jestem spokojna. na razie nic więcej nie moge napisać... Mikołaj wszystko widzi Edytowane 13 Grudnia 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.12.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Aaa.. i mam na jutro uszyć strój pastuszka I to jest najtrudniejsza rzecz na dziś :D:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.12.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Nita , ja ledwo żyję, więc nie podam Ci terminu. Dam znać jak będzie lepiej. Zdrowiej, na wypad się jeszcze zdążymy umówić nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No to uszyłam. Wczoraj tłukłam się maszyną do szyci pół wieczora ale się udało. Na moment pokaże mojego aniołka i mam też złego Heroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ależ okrutnik i aniołek - wielkie gratulacje - i za aktorów i za kostiumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No gratulki Nitusia.......i powiedz jeszcze, że ty będziesz coś szytego zamawiała w necie czy na mieście ( np. jakieś zasłony czy firanki )to Cie zbesztam... super to zrobiłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Jeeeeeeeeeessooooooooo jaka zdolna laska... już wiem do kogo podjechać jakby co trzeba skrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Do mnie Kupiłam maszynę i nawet szyje.... Ps. a dlatego do mnie, bo do mnie jest prosta traska... no tylko ciut dalekawo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Następna - a ja jestem w tym zakresie debil. Prędzej coś pospawam niż uszyję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Eeee to jest proste... ale szydełko, czy druty..... albo nawet jak patrzę na wędki czy te wszystkie dynksy wędkarskie... to mnie trzepie....A gotowanie, sprzątanie... zwłaszcza gotowanie... Brrrr Gotuję, żeby żyć....Ale wszelkie majsterkowanie, dowodzenie remontem, budową... oooo to jest super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Gotowanie jest gites - nie ruszam dziś palcem wskazującym taki mam odcisk, po wczorajszym krojeniu pasztetu. Aaaaaaaaaaaaaaale teraz będę gotować i gotować i gotować Uwielbiam Edytowane 15 Grudnia 2011 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.12.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Zdolna mama jesteś a jakie masz słodkie dwa Aniołki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 To, że zdolniacha w szyciu jesteś, to ja już dawno wiedziałam Super stroje, a i modele też przeuroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nitka weź mój ma zabawę 25 stycznia udziergaj mojemu jakiś strój:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 OOOO nie Nie to, że jestem nie koleżeńska czy cuś.. po prostu szyć sobie a komuś to dwie róóóóóóóóóóżna rzeczy dla swoich mam zasade jak wyjdzie tak wyjdzie, a jak się nie podoba to won mnie do krawcowej :D:D tak Trzeszczącemu skracałam spodnie Dla kogoś to jest tak, że człowiek się stara bardziej a wychodzi słabo - przynajmniej ja tak mam Jak robie nalewki to zawsze,ale to zawsze robie pod swoje smaki. Trzeszczący mówi, że cienkie i słabe jak miętowa - a potem odpada po 2 szklaneczkach :D:D a jak bym robiła pod niego to byłby zacier jakich mało Choć musze przyznać, ze ostatnio dostałam od teściowej orzechówke. Słabsza bo na wódce... ale przyglądam się jej już jakiś czas i boje się napić - kolor i zapach :sick::sick: sprawiają, że mam odrzut. A mówią że pyyyszna.... i zdrowa na żołądek. Cóż może ona i zdrowa, ale ja też kłopotów trawiennych nie mam D:D:D:D więc póki co stoi a nóż wyparuje :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts