Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Serio serio :)

Jest nas w sumie kilkoro ;) baaa nawet widziałam już protokół zajęcia i wstępnej wyceny pod przetarg pojazdu marki mesio :D:D dokładnie tego co jeżdzi oklejony zdjęciem mojej chałupy ;)

Nefcia zdrowiej .. nie czas teraz na choroby!

Myśle się wkręcić do Krueli na macanki - może wkręcimy się jakoś razem? kiedy masz kawałek czasu by się dać porwać?

Nituśka! Cudny masz domek!:lol: Twój dom jest niesamowicie Serdeczny i Ciepły!:yes: To wspaniałe, że wkładacie w niego tyle serca, mimo tak wielu przykrości i rozczarowań jakie Was spotkały ze strony wykonawców... jestem pod wrażeniem i nieprzerwanie trzymam kciuki za pozytywne dla Was zakończenie wszystkich spraw.:)

Eeee to jest proste... ale szydełko, czy druty..... albo nawet jak patrzę na wędki czy te wszystkie dynksy wędkarskie... to mnie trzepie....

A gotowanie, sprzątanie... zwłaszcza gotowanie... Brrrr

Gotuję, żeby żyć....

Ale wszelkie majsterkowanie, dowodzenie remontem, budową... oooo to jest super....

Gotowanie jest gites - nie ruszam dziś palcem wskazującym taki mam odcisk, po wczorajszym krojeniu pasztetu. Aaaaaaaaaaaaaaale teraz będę gotować i gotować i gotować :) Uwielbiam :) Edytowane przez Nefer

OOOO nie :)

Nie to, że jestem nie koleżeńska czy cuś.. po prostu szyć sobie a komuś to dwie róóóóóóóóóóżna rzeczy :) dla swoich mam zasade jak wyjdzie tak wyjdzie, a jak się nie podoba to won mnie do krawcowej :D:D:D tak Trzeszczącemu skracałam spodnie ;)

Dla kogoś to jest tak, że człowiek się stara bardziej a wychodzi słabo - przynajmniej ja tak mam :) Jak robie nalewki to zawsze,ale to zawsze robie pod swoje smaki. Trzeszczący mówi, że cienkie i słabe jak miętowa - a potem odpada po 2 szklaneczkach :D:D:D a jak bym robiła pod niego to byłby zacier jakich mało ;)

Choć musze przyznać, ze ostatnio dostałam od teściowej orzechówke. Słabsza bo na wódce... ale przyglądam się jej już jakiś czas i boje się napić - kolor i zapach :sick::sick::sick::sick: sprawiają, że mam odrzut. A mówią że pyyyszna.... i zdrowa na żołądek. Cóż może ona i zdrowa, ale ja też kłopotów trawiennych nie mam D:D:D:D więc póki co stoi

a nóż wyparuje :D:D:D