Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może - wkońcu to od jego mamusi, więc niech się z tym teraz męczy :D:D

Orzechówka może nie jest taka zła, ale to coś co mam jest też z tych zielonych łupin :o a to cierpkie jak cholera. A ja jestem z tych co lubią niezbyt mocne, słodkie i idealne jako wstęp ;) :p:p

no bo orzechówkę się robi z zielonych orzechów z łupinami:rotfl: i to takie ma być paskudne i gorzkie:lol:

o masz...

nie gadaj nic głośno bo sie okaże że ja jakiś rarytas dostałam :o i nie umiem w dodatku docenić :o no ale nic nie poradze..

:rotfl::rotfl::rotfl:

Kiedyś u mamy była orzechówka... I dziadek z ojcem jak zabrakło gorzołki, albo nie było.. ( rzadko się zdarzało, żeby barek pusty był) to nagle zaczynali bardzo narzekać jak ich to boli brzuch, jakie to mają dolegliwości... i po kieliszeczku...

A to podobno było paskudne...

Kolor buro-brązowo-rudy... mętne to było... brrrrrryyy

Wiec może to na lekarstwo trzeba Nitka zostawić.... ;) Albo będzie kogo brzuch bolał;)

A słodkie i dobre naleweczki to są super....

Dzień dobry :)

Jako że wczoraj były Jasełka w naszej szkółce angielskiego, a w poniedziałek będą w szkole - znaczy że mimo braku śniegu i braku filingu :wtf: święta jednak będą.

Ponad to Mamusia dzwonili, że chałupe skończyła sprzątać (zupełnie tego szału sprzątania przed świętami nie rozumiem - wszak się sprząta co tydzień :o ) a to już ewidentnie wskazuje, że jednak święta będą.

Zatem poczyniwszy te spostrzeżenia uznałam, że już czas i mamy zaplanowany strasznie napięty weekend, bo obawiam się że jak już nabiore tego filingu to się nie bede umiała zatrzymać ;) :D:D:D

Zaczniemy w sobite od warsztatów Herubiny i Anioły z masą solną w tle. A co jak szaleć to szaleć ;) :D:D