wu 15.12.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ja tam wybobylać nie będę przygarnę co będzie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wyparuje Trzeszczącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Może - wkońcu to od jego mamusi, więc niech się z tym teraz męczy :D Orzechówka może nie jest taka zła, ale to coś co mam jest też z tych zielonych łupin a to cierpkie jak cholera. A ja jestem z tych co lubią niezbyt mocne, słodkie i idealne jako wstęp :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no bo orzechówkę się robi z zielonych orzechów z łupinami:rotfl: i to takie ma być paskudne i gorzkie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 o masz... nie gadaj nic głośno bo sie okaże że ja jakiś rarytas dostałam i nie umiem w dodatku docenić no ale nic nie poradze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 bo tego się nie chleje dla przyjemności jeno po kieliszeczku na zaburzenia żołądkowe;) w tym jelitówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 eeeeeeeee to na co mi alkohol, którym się nie można sponiewierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 o - o -o Nefcia jak zawsze w sedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nefcia jak praktykujesz masochizm to i orzechówką się sponiewierasz:lol: ale to generalnie lecznicza nalewka jezd;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no bo orzechówkę się robi z zielonych orzechów z łupinami:rotfl: i to takie ma być paskudne i gorzkie:lol: o masz... nie gadaj nic głośno bo sie okaże że ja jakiś rarytas dostałam i nie umiem w dodatku docenić no ale nic nie poradze.. :rotfl: Kiedyś u mamy była orzechówka... I dziadek z ojcem jak zabrakło gorzołki, albo nie było.. ( rzadko się zdarzało, żeby barek pusty był) to nagle zaczynali bardzo narzekać jak ich to boli brzuch, jakie to mają dolegliwości... i po kieliszeczku... A to podobno było paskudne... Kolor buro-brązowo-rudy... mętne to było... brrrrrryyy Wiec może to na lekarstwo trzeba Nitka zostawić.... Albo będzie kogo brzuch bolał A słodkie i dobre naleweczki to są super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Mętne, bo nie przefiltrowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nefcia jak praktykujesz masochizm to i orzechówką się sponiewierasz:lol: ale to generalnie lecznicza nalewka jezd;) A nienie, ja sobie krzywdy robić sama nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Eee no Nefcia to cnota kobiety... chciałam ją spić, ale ona nie pije.... No to co tu będziem po próżnicy o sponiewieraniu gadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Eee no Nefcia to cnota kobiety... chciałam ją spić, ale ona nie pije.... No to co tu będziem po próżnicy o sponiewieraniu gadać.... Bo rano jechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 PIje pije... cnoty wszelakie Nefcia nasza ma... ale dobry alkohol luuubi jak my wszystkie A kolor jest dokładnie taki jak Arnika opisała... :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Bo rano jechała Eeeeee tam... ja Ciebie wcale, a wcale nie wyganiałam... Miałaś zostać jeszcze..... Nawet mąż pytał co tak szybko uciekłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Dzień dobry Jako że wczoraj były Jasełka w naszej szkółce angielskiego, a w poniedziałek będą w szkole - znaczy że mimo braku śniegu i braku filingu święta jednak będą. Ponad to Mamusia dzwonili, że chałupe skończyła sprzątać (zupełnie tego szału sprzątania przed świętami nie rozumiem - wszak się sprząta co tydzień ) a to już ewidentnie wskazuje, że jednak święta będą. Zatem poczyniwszy te spostrzeżenia uznałam, że już czas i mamy zaplanowany strasznie napięty weekend, bo obawiam się że jak już nabiore tego filingu to się nie bede umiała zatrzymać :D:D Zaczniemy w sobite od warsztatów Herubiny i Anioły z masą solną w tle. A co jak szaleć to szaleć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.12.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ale masz słodziaków Starszaka bym nie poznała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Nitka mówisz, że święta jednak będą? ja do masy solnej przymierzam się jak pies do jeża już ze trzy tygodnie - zmotywuj mnie swoimi rękodziełami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 i daj dokładny przepis jak robisz masę i co potem z wyrobami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts