Arnika 16.12.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 szklanka soli, szklanka mąki i wody tyle co by taka masa plastyczna wyszła...Ot cała filozofia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Hejka... w końcu znalazłam chwile - Zatem zajęcia były super... poszliśmy tam w zasadzie wiedzeni wyłącznie intuicją i moimi chęciami. Reszta domowników protestowała uznając, że jeśli to wymaga wstania o 8 w sobote to oni wolą zostać w domu. Znacie mnie... więc poszliśmy No i był problem ich stamtąd wyciagnąć :D bo się nagle okazało, że fajnie W każdym razie 4h zleciały pieronem i w zasadzie gdyby nie to że towarzystwo zgłodniało - pewnie byłby kłopot z opuszczeniem szkoły w SOBOTE foty:) jakośc średnia bo z lampą a polerowany blat odbija światło... ale coś tam widać. No to najpierw były anioły z masy solnej. Była miła pani która pokazywała co i jak - oba anioły sa moich Bąków. Osobiście i nieskromnie oddam,ze jak jak na chłopaków poszło im całkiem ładnie potem poszliśmy piętro wyżej - i były bombki i stroiki. Stroik B Młodsze dziecię poszło w bombki - tu malowana a tu wyklejana... to zawiniątko obok to pierniczki każdy z chłopców wywałkował placek, wycinał pierniczki a potem upieczone pakował - tu mama pomagała bo to nie było takie łatwe. A to powstało kiedy czekaliśmy na wypieki z masy solnej i pierniczków. Noi odwiedził nas pan minister rolnictwa pociapał się w masie solnej, pojadł pierników i poszedł na gabinety Aż żałuje że nie wzięłam aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Super prace Bąki zrobiły A ja myślałam, że Ty Matka Polka im takie prace rozrywkowe w domu organizujesz... szczerze byłam zaciekawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 piękne wyroby:) masz zdolne dzieciaki:) a co robili z tą masą jak już ulepiona figurka była:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Enooo matka polka ma swoją wytrzymałość :D pewne rzeczy wole zrobić na wychodnym - przynajmniej mnie sprzątanie mija... w ramach domowych robótek ręcznych był kalendarz adwentowy z odcianymi kojelnymi "dniami" no i ozdoby nad stół w jadalni. Ozdoby kupowane, ale wiązane osobiście przez Bąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.12.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 piękne wyroby:) masz zdolne dzieciaki:) a co robili z tą masą jak już ulepiona figurka była:) wypiekali w piekarniku Pani powiedziała że na szybko to godzina w 180', ale że im dłuzej tym lepiej i ona mówiła, że robi w 150' przez 3h Coś Ci wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 no czyli jednak trzy godziny trza robić może jutro mnie jakiś amok ogarnie to się z Młodym pobawimy bo czymś trzeba choinkę ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 A mnie się najbardziej podobywują aniołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Nitusia no booooooooska jezdeś super się Ciebie czyta:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.12.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Nooo - trening czyni mistrza - ponoć Siedziałam wczoraj nad tym cholerstwem ze 3 h. W poniedziałek myśle to złożyć. Nie wiem jeszcze jak jest z opłatami, ale to się dowiem pewnie w kancelarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.12.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 A mnie się najbardziej podobywują aniołki mnie też a ile frajdy z tym było. wreszcie nikt nie truje i można się paćkac farbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.12.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Nadejszała wiekopomna chwila. We własnym ogródku na własnej koreance mam pierwsze świąteczne światełka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Nie widzę.... Gdzie...??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.12.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.e-kartki.com.pl/files/2010/12/aby_wszystkie_dni_w_roku_byly_tak_piekne_i_szczesliwe_jak_ten_jeden_wigilijny_wieczor_0.jpg życzy wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.12.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img412.imageshack.us/img412/9122/wesolychswiatfmaa400201.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.12.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg710/scaled.php?server=710&filename=kartkawitecznonoworoczn.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.12.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 PS. mogłaś na kartce dopisać ... i jamles .... nóg bym zaoszczędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.12.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.12.2011 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://www.boze-narodzenie.1az.pl/wp-content/uploads/2011/08/szklana_choinka-300x225.jpg Spokoju i radości,tylko miłych gości!Smacznej Wigilii i całusów moc- w tę najpiękniejszą w roku noc!Szczęścia kilogramów,ze śniegu bałwanów!Życzliwych ludzi wokół,żadnej łezki w oku,Przyjaciół jakich mało.Przez życie idźcie śmiało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.12.2011 01:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts