malka 16.02.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No i chyba wyklarował się nam pomysł na strych. Łózka obmacane, materace też, jeszcze tylko panelki i farba. No i oby zdążyć z tym do maja... czemu mi się "panienki" do tego zestawu wcisnęły Chyba w kontekście Trzeszczacego i kolegów, albo sie kuna na kelnerów zapatrzyłam :oops" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 taaaaa Maluś Skarbie to Ci kelnerzy na bank:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 ooooo ten soczek + kelnerzy....hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.02.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Hejka, żyje, internet mam do bani, ale mam nadzieje na jakoweś zmiany w przyszłości. Od wczoraj ciężko choruje na katar ja wiem jak to brzmi, ale na serio zdycham, a najgorsze to to, ze chyba zarażiłam całą familię Juz wolałam te -15'C .. na łyżwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.02.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Hejka, żyje, internet mam do bani, ale mam nadzieje na jakoweś zmiany w przyszłości. Od wczoraj ciężko choruje na katar ja wiem jak to brzmi, ale na serio zdycham, a najgorsze to to, ze chyba zarażiłam całą familię Juz wolałam te -15'C .. na łyżwach Nituś, współczuję ja szczerze mówiąc też wolałam te -15, bo lepiej się czułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.02.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 ooo dzięki. Współczucie mile widziane Nawet szkoda gadać... ale za to dzieć wczoraj zdał mi świetnie egzamin ustny z angielskiego, teraz czekamy na wyniki pisemnego No mam powtórke z tabliczki mnożenia :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Nitusia już pisałam że Sinupret kropelki dobrze katar goni;) a umieranie przy katarze to świetnie rozumiem sama tak mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.02.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Witajcie Witaj Wusiek, współczuje szczerze kataru. Krople i to wszelkiej maści u nas też "w robocie" No jakby to napisać - żyje, ale co to za życie. U nas plucha, deszcz, wiatr taki, że nie chce się nosa wyściubiać z domu, nie mówiąc o czymś więcej. Zdrówko niby lepiej, ale wciąż do samodawololenia daleko, za to starszy dziec mi ostatnio wszystko rekompensuje.. ten pisemny egzamin z angielskiego zaliczył na 99% :D:D zgubiły go 4 literówki dodam, ze miał 21 zadań, na 8 stronach, na 175 punktów, na 70 minut A wisielec w temacie tabliczki mnożenia tez się spisuje - miał już 3 klasówki i ze wszystkich ma W. No to czego chcieć więcej? no chyba tylko tego by zjadał szkolne śniadania No to się pochwaliłam nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Brawa dla Najstarszego Dziedzica:wave: ten wiatr jest masakryczny - my całą familią stacjonujemy dziś w domu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.02.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Nituś, ogromne gratulacje dla starszaka Zdolną bestię masz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.02.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Zdolna zdola, ale bywa że ma takiego lenia że inaczej niż podstępem uczyć się nie chce . Ale udało się. I oby zawsze się tak udawało. Wczoraj też stracił kolejnego mleczaka więc jak nic rośnie mi "męszczyzna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witajcie znów po przerwie.. po lekkim szturchnięciu przez Wiole wkleje tu moje ostatnie wybryki wnętrzarskie. Na pierwszym planie świeżutkie drzwi od wejścia do domu hol na górze - fota z lampą - moje szparki i moja łązienka rodzinna jedna z sypialni dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ...aaa i moje nowe kuku poduszki :D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No i teraz po zdjeciach widze dopiero że na gwałt potrzebuje sponsora na większy TV :D:D jacyś chętni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Fajne zdjęcia A coś nowego się zmieniło czy tylko zdjęcia wkleiłaś? Bo nie nadążam.... Nituś... jaką trawę siałaś i czy jesteś z niej zadowolona i czy byś wysiała ją jeszcze raz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No sponsor jak nic by się przydał, ale i bez niego jest git, drzwi sa piękne, naprawdę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 U mnie to co chwila się coś zmienia, ale głównie to w końcu doczekałam się drzwi ostatnie tygodnie czekania już były nerwowe, ale się udało ARni - ja mam barenburga trawe sportową... nie do zajechania, zalewanie wodą na przedwiośniu wytrzymuje, suche lata - też, znaczy podsycha, ale potem odbija. Jeśli bym miała siać to raz jeszcze tą i tylko tą gęsta miękka, super kupowałam na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Dzięki Wiola wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No widzisz... a ja nie wiedziałam , że drzwi nie miałaś...I tak zdezorientowana byłam...No to masz fajne drzwi... A ja właśnie będę wertykułować mocno swój trawnik i siać nową trawę.. tylko nie wiem którą.. Czy uniwersalną, czy sportową czy na suszę... Wszystkie są dobre... ale którą wybrać? Czy Twoja jest gęsta, i soczyście zielona i ma drobne źdźbła czy jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.03.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 śliczne drzwi Nituś :D wydawało mi się, że chciałaś kiedyś z większymi przeszkleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts