Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

No i chyba wyklarował się nam pomysł na strych. Łózka obmacane, materace też, jeszcze tylko panelki i farba. No i oby zdążyć z tym do maja...

czemu mi się "panienki" do tego zestawu wcisnęły :oops:

Chyba w kontekście Trzeszczacego i kolegów, albo sie kuna na kelnerów zapatrzyłam :oops"

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka,

żyje, internet mam do bani, ale mam nadzieje na jakoweś zmiany w przyszłości. Od wczoraj ciężko choruje na katar ;) ja wiem jak to brzmi, ale na serio zdycham, a najgorsze to to, ze chyba zarażiłam całą familię :(

Juz wolałam te -15'C .. na łyżwach

Hejka,

żyje, internet mam do bani, ale mam nadzieje na jakoweś zmiany w przyszłości. Od wczoraj ciężko choruje na katar ;) ja wiem jak to brzmi, ale na serio zdycham, a najgorsze to to, ze chyba zarażiłam całą familię :(

Juz wolałam te -15'C .. na łyżwach

Nituś, współczuję :(

ja szczerze mówiąc też wolałam te -15, bo lepiej się czułam :)

Witajcie :)

Witaj Wusiek, współczuje szczerze kataru. Krople i to wszelkiej maści u nas też "w robocie"

No jakby to napisać - żyje, ale co to za życie. U nas plucha, deszcz, wiatr taki, że nie chce się nosa wyściubiać z domu, nie mówiąc o czymś więcej. Zdrówko niby lepiej, ale wciąż do samodawololenia daleko, za to starszy dziec mi ostatnio wszystko rekompensuje.. ten pisemny egzamin z angielskiego zaliczył na 99% :D:D:D zgubiły go 4 literówki ;) dodam, ze miał 21 zadań, na 8 stronach, na 175 punktów, na 70 minut :D

A wisielec w temacie tabliczki mnożenia tez się spisuje - miał już 3 klasówki i ze wszystkich ma W. No to czego chcieć więcej? no chyba tylko tego by zjadał szkolne śniadania ;) :D

No to się pochwaliłam nie ? ;)

• 3 weeks później...

Witajcie znów po przerwie..

po lekkim szturchnięciu przez Wiole wkleje tu moje ostatnie wybryki wnętrzarskie. Na pierwszym planie świeżutkie drzwi :)

004.JPG

004.JPG

od wejścia do domu

036.JPG

hol na górze - fota z lampą - moje szparki :D

018.JPG

i moja łązienka rodzinna

025.JPG

jedna z sypialni dzieci

031.JPG

U mnie to co chwila się coś zmienia, ale głównie to w końcu doczekałam się drzwi :) ostatnie tygodnie czekania już były nerwowe, ale się udało :)

ARni - ja mam barenburga trawe sportową... nie do zajechania, zalewanie wodą na przedwiośniu wytrzymuje, suche lata - też, znaczy podsycha, ale potem odbija.

Jeśli bym miała siać to raz jeszcze tą i tylko tą :D gęsta miękka, super :) kupowałam na allegro

No widzisz... a ja nie wiedziałam , że drzwi nie miałaś...

I tak zdezorientowana byłam...

No to masz fajne drzwi...

A ja właśnie będę wertykułować mocno swój trawnik i siać nową trawę.. tylko nie wiem którą.. Czy uniwersalną, czy sportową czy na suszę...

Wszystkie są dobre... ale którą wybrać?

Czy Twoja jest gęsta, i soczyście zielona i ma drobne źdźbła czy jak jest?