tola 09.03.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Nitka, pełen szacun, czapką do ziemi. Drzwi rewelacyjne, dawno żadne nie zrobiły na mnie takiego wrażenia. Proste, ale ciekawe i bardzo eleganckie. Bardzo. Super pomysł na ścianę w pokoju dzieci, bardzo mi się podobają białe świeczniki w salonie, chciałabym takie. A łazienkę obcykaj dokładniej, ładna niezwykle ale mało widać i chce się więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No widzisz... a ja nie wiedziałam , że drzwi nie miałaś... I tak zdezorientowana byłam... No to masz fajne drzwi... A ja właśnie będę wertykułować mocno swój trawnik i siać nową trawę.. tylko nie wiem którą.. Czy uniwersalną, czy sportową czy na suszę... Wszystkie są dobre... ale którą wybrać? Czy Twoja jest gęsta, i soczyście zielona i ma drobne źdźbła czy jak jest? Arni - to jest fota poglądowa trawy, takie pierwsze zdjęcie mi się załadowało trawa jest pięna, ale... jak nie dasz jeść i nie podlejesz w upalne miesiące lata to nie ma bata będzie wyglądała żle. Ale to nie jest zależne od mieszanki trawy. Tola świadkiem. Natomiast ja z mojej jestem zadowolona bo się łądnie ukorzeniła, jest dywanowa tak jak chcesz, w trzecim sezonie już wogóle nie przepuszczała perzu, czaaaasem miałam osty zawiane z sąsiedniej działki, ale to wyrywam jak jest 1czy 2 szt i po wszystkim. Jest miękka, latem cała rodzina biega na bosaka, a i goście się zapominają też. Rośnie jak szalona na azofosce i wtedy koszenie co tydzień oraz przyzwoicie na nawozie 100 dni substral - i wtedy co 10-14 dni. Ja mam trawnika malutko więc daje azofoske 3razy w roku i biohumus na wiosne. Latem w ogromne upały podlewam co 4-5 dni ale niemal ją topie w wodzie Oczywiście wiosną trzeba ją skatować bezlitośnie areatorem i wertykulatorem - to porada Toli i się świetnie sprawdza. i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Nitka, ja Ci chyba dam mój "ogród" do zaprojektowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 śliczne drzwi Nituś :D wydawało mi się, że chciałaś kiedyś z większymi przeszkleniami Dzięki Lidzia i dobrze Ci się wydawało miały być przeszklenia i to duuże. Ale Trzeszczący sie zaparł i nie było rady musiałam nasze drzwi narysować w paincie by go przekonać, ale wyszło że no ma bestia racje. I szyb nie ma Teraz chodzi i opowiada, ze drzwi mamy tylko dzięki niemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Nitka, pełen szacun, czapką do ziemi. Drzwi rewelacyjne, dawno żadne nie zrobiły na mnie takiego wrażenia. Proste, ale ciekawe i bardzo eleganckie. Bardzo. Super pomysł na ścianę w pokoju dzieci, bardzo mi się podobają białe świeczniki w salonie, chciałabym takie. A łazienkę obcykaj dokładniej, ładna niezwykle ale mało widać i chce się więcej TOLAAAA... o matko... No to teraz się rumienię niczym uczniak Bardzo dziękuje za miłe słowo. Ty wiesz że jestes moim góru w każdej dziedzinie a ogrodniczej szczególnie Cieszę się , że wnętrza podobają się jeszcze komuś poza nami. My zaczynamy czuć się w końcu spełnieni i z utęsknieniem wyczekujemy wiosny i lata... nooo tak po prawdzie to ja wyczekuje Trzeszczący jakoś mniej bo wie co go czeka mam obiecane prace tarasowo-ogrodnicze Łazienka... zapowiada się niczego sobie tak słyszymy od ludzi którzy nas odwiedzają, ale barkuje jej jeszcze duuuzo, głównie zabudowy pod blatem. POkaże więcej jeśli kiedyś uznam, ze nadaje się do pokazania zwłaszcza, ze obecnie jest zasypana zabawkami kąpielowymi dzieci. Więcej się nie da pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Nitka, ja Ci chyba dam mój "ogród" do zaprojektowania Noo od kiedy ja widziałam Twoją działke tooo kuuurde... wyobraźnia dostaje kopa do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Superowe te drzwi:yes: i ogólnie fajny klimacik w domku wyczarowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Noo od kiedy ja widziałam Twoją działke tooo kuuurde... wyobraźnia dostaje kopa do działania to czuj sie "zatrudniona" :D Już mozesz siedziec wieczorami i obmyślać Ps. siedzę i pita męczę...ciekawe kto wygra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 OOO męcz męcz... a jak wygrasz walke a bede Ci kibocowac to podeśle Ci swojego :D:D:D A przy Twoim areale i widokach to można cud ogród wyczarować.. już Ci mówiłam. Po kawalusiu, co rok inny "zagajnik" ... a jak już skończysz to przyjade do Ciebie w lipcu i wyjade w sierpniu i na cholere mi będą wczasy - o ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Superowe te drzwi:yes: i ogólnie fajny klimacik w domku wyczarowałaś Witaj Pasie I kto to mówi udało mi się doczytać, że w tym samym czasie kończyłyśmy ostatnie tematy wykończeniowe: Ty schody, ja drzwi i znam Twój ból sprzątania ale jaki masz efekt ! bardzo czekam na barierki, bo ten temat u nas zawisł na kołku. Po prostu już tak jesteśmy przyzwyczajeni do naszych schodów ze zapomnieliśmy zupełnie o barierkach, a teraz to sie nawet zastanawiamy czy jest sens je montować mooooże kiedyś przy remoncie Ale Twoje drewno wyszło pięknie myśle, że czas bym się udała na macanko w najbliższej przyszłości... baaa.. u Lidki tez już dawno nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.03.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Nituś, trawertyn łamany widzę w łazience mój mi się nie znudził mimo upływu lat, mam nadzieję, że Tobie też się nie znudzi. Zresztą, czy kamień może się znudzić? Jeszcze Cię pomęczę o mocowanie tkaniny w oknie dachowym, jak to zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Tolusia to jest drążek rozporowy od ściany do ściany. W LM są takie do kabin prysznicowych i to jest właśnie taki do 3m szerokości. A ta łazienka nam sie coraz bardziej podoba. Już po pomalowaniu ścian na grafitowo nam się strasznie podobało. A teraz z drzwiami to już łooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ... no i się zagapiłam to jest marmur nie trawertyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ale u ciebie piknie Pamietam takie zdjecie kominka a w okolo betony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 brrr... ja też je pamiętam na szczęście to już przeszlość do następnego remontu Witaj Markociu i dzięki za mniód na me serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Nitka - na serio fajny klimat masz - ani za mało ani za bogato- podoba mi się a co do PITa polecam (jako przedstawiciel skarbówki w stanie spoczynku:D) e-deklaracje - maja pierwszeństwo zwrotów przed składanymi osobiście - ostatnio średnio 7 dni się czekało na zwrot:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Hej, uzyskałam pozwolenie mojnego, zebys poszalała w ogrodzie coś bąkał o oczku wodnym ale udałam ze nie słyszę A na wiosne na 2 miechy nie chcesz wpaść? wtedy miałabyś pole do popisu :D Mojny jest zachwycony drzwiami i tym jak masz w domu, mówi ze pięknie :D a jak mówi to wie co mówi Barierek nie rób, teraz jest idealnie, małych dzieci na razie nie masz a te co masz, dają sobie radę, nie? Ps. ja właśnie wczoraj z tym e-deklaracje robiłam tylko trzeba do wysyłki mieć pita sprzed roku czy dwóch, bo tam jest kwota przychodu i to zamiast podpisu sie wprowadza...W sumie zajęło mi to niewiele czasu, dasz radę a jak nie to służę pomocą na skypie, rozwalimy go w chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Wiolaszka... przekaż komuś swój 1%... nie zostawiaj go komuś z rządu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Aaaa i Ty Kobieto spać nie możesz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Nitu cudnie u Ciebie i drzwi rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts