wiolasz 10.03.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Wiolaszka... przekaż komuś swój 1%... nie zostawiaj go komuś z rządu.... wiem kochana, wiem od początku przekazuję sama, ja tak mam ze wstaje przed wszystkimi, chwila ciszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.03.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Nituś, przepiękne drzwi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.03.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witajcie... kochani dziękuje bardzo za wszystkie miłe słowa... cieszy to ogromnie i dodaje skrzydeł do dalszych starań A pomysły są i plany szeroko zakrojone również, bo starsza pociecha ma w tym roku komunię i wiadomo Póki co może kawkę? http://www.niam.pl/rimages/crop/470/150/files/images/ARTICLE/BACKUP/ARTICLE_1017_45835504340267565396238738053448.jpg U nas pięne słońce, ale wicher taki, że mało nam z tarasu pudeł nie wywiało Dobrze, że wiosna już niedługo.. czas myślec o ogródku, musze kupić pergolki, mam jedną i wiem, że ładnie dzieli ogródek na strefy, postanowiłam więc poszaleć jeszcze bardziej A co ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.03.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Przyszłam pochwalić... nie będę wymieniać bo za dużo tego - powiem tak : WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nituś masz bardzo ciepły/domowy/przytulny dom !!!!!!!!!!!!!!!!! wpraszam się na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.03.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 aaaaaaaaaaaaaa pokaż te pergolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dzięki Zuza daaawno CIę u mnie nie było na kawe zapraszam i ciacho jakies też natomiast ja się nie ujawniam ale dokładnie widze co Ty tam majstrujesz u siebie i lampy i ramy... i słyszałam o pani od ogrodu... więc czekam z napięciem na plan Waszych działań Co do pergoli - to ja poluje na drewnianą, prostą.. bez łuków. Znalazłam a all http://allegro.pl/pergola-drewniana-zerknij-i2205349339.html i widze, ze już podniósł cenke jeszcze w ub tygodniu były po 110. No cóż widać, ze sezon idzie poluje na dwie takie, jedną przy altanie śmietnikowej by za nią z boku schować kubeł a druga na tył, do części nazwijmy to roboczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 dzien dobry, a czemuz ja Nitusiu nie wiedzialam, ze masz swoj watek, nie wyswietla sie w podpisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.03.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Nituś kawusię bardzo chetnie a za weglowodany dziękuje a co do pergoli to ja ogladałam wczoraj tą: http://allegro.pl/pergola-pergole-malowanie-i-kotwy-plaskie-gratis-i2189411536.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 .. i jak macanie? Pytam bo widze, ze ona jest zrobiona z kantówki 5*3, a ta z poprzedniego linku 5*5. Niby nic, ale planuje to obsadzić wiciokrzewami, a one się dość rozrastają więc i ważą. I tak się zastanawiam czy brać te grubsze, czy szkoda zachodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 dzien dobry, a czemuz ja Nitusiu nie wiedzialam, ze masz swoj watek, nie wyswietla sie w podpisie? a w sumie to nie wiem czemu.. Mój wątek to już taki wymierający jest. Dom w zasadzie gotowy, ogród też więc teraz to ja głównie przechadzam sie po cudzych włościach podziwiam nowe inspiracje, czasem coś zawinę do siebie.. jak coś wiem to podpowiem... ot taki już mało emocjonujący :D choć bywało tu gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 ..... bywało tu gorąco w końcu czarny pas za coś się dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 .. ano Sprawy technicznie już wyprostowane . Prawnie prawie też .. no życ nie umierac wnioski są i jak to bywa w życiu zmodyfikowały one nieco naiwny pogląd sprzed 3-4 lat. Ale nie zmieniłabym niczego. Tar - dzięki Tobie nadrobiłam zmiane stopki. Zmobilizowałas mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.03.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 .. i jak macanie? Pytam bo widze, ze ona jest zrobiona z kantówki 5*3, a ta z poprzedniego linku 5*5. Niby nic, ale planuje to obsadzić wiciokrzewami, a one się dość rozrastają więc i ważą. I tak się zastanawiam czy brać te grubsze, czy szkoda zachodu... jak ma być podporą roślin to nie - dla ozdoby to ona jest oki, ale jeśli ma spełniać powyższe wymagania to bierz tą mocniejszą zachód w tym wypadku to różnica 40 zeta ale jak masz ją później naprawiać to nie wiem czy oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 A no widzisz.. to rozwiałas moje watpliwości. A naprawiać pergole obrośniętą krzaczorami to żadna frajda, i dla nas i dla krzaczora zapewe też . A Ty jakich pergoli szukasz? patrząc na Twoją elewację to pewnie metalowych i białych, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.03.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 A no widzisz.. to rozwiałas moje watpliwości. A naprawiać pergole obrośniętą krzaczorami to żadna frajda, i dla nas i dla krzaczora zapewe też . A Ty jakich pergoli szukasz? patrząc na Twoją elewację to pewnie metalowych i białych, co? ale bez powodzenia chyba trzeba bedzie malować te czarne i one też nie powalają mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No powiem szczerze że kilka widziałam na all ale masz racje na kolana to nie rzucaja.. ale sezon się dopiero zaczyna, jak znam życie to kole maja już będzie tego ilość nie do przejrzenia Ja w ub roku w Horturusie widziałam ładne pergole z metalu, ale też czarne. Myśle, że przyjdą trzeba tylko poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.03.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No powiem szczerze że kilka widziałam na all ale masz racje na kolana to nie rzucaja.. ale sezon się dopiero zaczyna, jak znam życie to kole maja już będzie tego ilość nie do przejrzenia Ja w ub roku w Horturusie widziałam ładne pergole z metalu, ale też czarne. Myśle, że przyjdą trzeba tylko poczekać. a cóż to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 http://www.hortorus.com.pl/ a to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.03.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 http://www.hortorus.com.pl/ a to musze się dowiedzieć ile u nich kosztuje "moja" fontanna bo widze że mają http://www.hortorus.com.pl/files/galleries/id237/1_PA150077kop.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 oo no widzisz, myśle, że jeśli im zostały z ub sezonu to moze i będa teraz tańsze.. w pełni sezonu mają całkiem sporo bajerów do ogródka. No i niezłe rośliny, moze nie najtańsze, ale w dobrym stanie. Wszystko od nich mi się poprzyjmowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts