Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasiunia dzięki za pamięć :) niestety jestem ciut uziemiona...

kupiłam regały by wyporządzić garaz... i zamiast wczoraj będą dziś... ciut się wkurzam, bo miałam pojechac też do Kamyczka i Irmy... no ale kurde jak pech to pech

:(

ale są też dobre wiadomości - chyba wiem jak będzie wyglądał ogród :) ściezki znaczy.... chyba wiem jak zagospodarowac kącik gospodarczy na działce by miał sens i był jako tako funkcjinalny, chyba wiem jakie cchce schody (pośle tylko wymiary do wyceny), chyba wiem jakie chce pierdołki i wiem gdzie je dostac.... i dziś jest II etap napraw elewacji... więc i brzydkiego pęknięcia wkrótce nie będzie :D

Byłaś Nituś u mnie? i nie widziałan Ciebie?

I kawki nie wypiłaś....

A u mnie tarasik jest prawie cały dzień w słońcu.... Taki był zamysł....

Jak będzie za gorąco to markizę kupię i będzie jakby co, to składane zadaszenie.....

Jak bardzo potrzebowałam słońca...

Ja mam wjazd od północy... ale wszystkie pokoje w których się żyje i kuchnia jest od południa i zachodu... I oczywiście południowo- zachodni taras... Jeden pokój na wschód i jeden niestety na północ.... Ale w północnym będzie gościnny .... Wiec najrzadziej użytkowany będzie.....

...hm... no ja kuchni na południe to bym nie chciała.. chyba, że byłby cien od drzew... :)

Mnie to słonka bardzo brakuje jesienią, zimą... i takim przedwiośniem... ale lato w pełnym słońcu.... teżmoże być męczące :roll:

Teraz w mieszkaniu mam okno od zachodu. Latem jak wracałam ze spacerów z Chłopcami jek jeszcze nie chodzili do przedszkola było rewelacyjnie.... miałam jak klimatyzowane.... i kuchnie od północy... też fajnie, bo ci się gary na słońcu nie pieką.

Natomiast byliśmy raz u znajomych którzy mają mieszkanie w całości na południe... oj spłynęliśmy wszyscy.... o godz.16 była makabra... już porządnie było u nich nagrzane, nie da się zrobić przeciągu, bo wszystkie okna na jedną strone, i zero wiuwaka :o :o

My teraz mamy okno na zachód a i tak latem chodzi wiatrak sufitowy... i wtedy jest oki

dzień dobry....

Mam posprzątany garaż.... słuchajcie nawet się udało opanować to w jeden dzień....

moge śmiało polecić sprzedawce regałów z allegro...jakby ktoś potrzebował :)