wu 22.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dobry wieczórno własnie nie wiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.04.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Nitka jadę jutro do miejscówki z farbami jakbyś coś kciałą to krzycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.04.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Pasiunia dzięki za pamięć niestety jestem ciut uziemiona... kupiłam regały by wyporządzić garaz... i zamiast wczoraj będą dziś... ciut się wkurzam, bo miałam pojechac też do Kamyczka i Irmy... no ale kurde jak pech to pech ale są też dobre wiadomości - chyba wiem jak będzie wyglądał ogród ściezki znaczy.... chyba wiem jak zagospodarowac kącik gospodarczy na działce by miał sens i był jako tako funkcjinalny, chyba wiem jakie cchce schody (pośle tylko wymiary do wyceny), chyba wiem jakie chce pierdołki i wiem gdzie je dostac.... i dziś jest II etap napraw elewacji... więc i brzydkiego pęknięcia wkrótce nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.04.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 dobry wieczór no własnie nie wiem:( kochane ciut się dzieje, nie za wiele, ale zawsze coś Jutro mam heroiczne zadanie odgruzować garaż... wiem że to I bitwa dopiero ale mam nadzieje, że bardzo nie polegne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 U nas tez regal zakupiony czeka na poskladanie, wtedy moze odgruzuje sloikowy burdel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.04.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ooo czyli nie jestem sama ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 No ba Garaz tez mamy zagracony maksymalnie Stoja juz 2 regaly a dalej pelno rzeczy wala sie po garazu. Niedlugo bedzie altanka to sie przetransportuje czesc rzeczy i wreszcie posklada hustawke ze zjezdzalnia to bedzie luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.04.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ooo altanka.. a jaka? drewniana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Tak, robimy taka 2x3 na narzedzia, meble ogrodowe, kosiarke bo tego za diabla nie zmiescimy w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.04.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ooo znam ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 dzobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 To ja mam troszkę większy garażyk, żeby zmieścić kosiarkę.... i garaż blaszany zostaje w rogu, bo na skład węgla jest potrzebny,,,, I witam drogą gospodynię i gości wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.04.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 czeee Goście Arnika byla ostatnio u Ciebie .... dobrze, że powiększyłaś taras.... nasz nie jest za duży i musze robić drugi na słonku Cze Wusiak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Byłaś Nituś u mnie? i nie widziałan Ciebie? I kawki nie wypiłaś.... A u mnie tarasik jest prawie cały dzień w słońcu.... Taki był zamysł....Jak będzie za gorąco to markizę kupię i będzie jakby co, to składane zadaszenie..... Jak bardzo potrzebowałam słońca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 dobry wieczórsłońce jest najlepciejsze:) ja tam dzisiaj cały dzień na działce byłam i ciągle do domku właziłam i ciagle z każdej strony mam słoneczko i jak tu nie kochac wjazdu od południa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Ja mam wjazd od północy... ale wszystkie pokoje w których się żyje i kuchnia jest od południa i zachodu... I oczywiście południowo- zachodni taras... Jeden pokój na wschód i jeden niestety na północ.... Ale w północnym będzie gościnny .... Wiec najrzadziej użytkowany będzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.04.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 ...hm... no ja kuchni na południe to bym nie chciała.. chyba, że byłby cien od drzew... Mnie to słonka bardzo brakuje jesienią, zimą... i takim przedwiośniem... ale lato w pełnym słońcu.... teżmoże być męczące Teraz w mieszkaniu mam okno od zachodu. Latem jak wracałam ze spacerów z Chłopcami jek jeszcze nie chodzili do przedszkola było rewelacyjnie.... miałam jak klimatyzowane.... i kuchnie od północy... też fajnie, bo ci się gary na słońcu nie pieką. Natomiast byliśmy raz u znajomych którzy mają mieszkanie w całości na południe... oj spłynęliśmy wszyscy.... o godz.16 była makabra... już porządnie było u nich nagrzane, nie da się zrobić przeciągu, bo wszystkie okna na jedną strone, i zero wiuwaka :o My teraz mamy okno na zachód a i tak latem chodzi wiatrak sufitowy... i wtedy jest oki dzień dobry.... Mam posprzątany garaż.... słuchajcie nawet się udało opanować to w jeden dzień.... moge śmiało polecić sprzedawce regałów z allegro...jakby ktoś potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.04.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 czólko Nitu, garażowa szybkosprowadzającaporządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 moge śmiało polecić sprzedawce regałów z allegro...jakby ktoś potrzebował TEGO sprzedawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 dobry wieczór Nitusia zachowaj może się przydać pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts