nitubaga 15.04.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Nooo czeeee :D:D thuje teraz sa przeważnie kopane z gruntu, może byc i teraz choć ja sadziłam na jesieni. Dobrze podlac doniczke, wykopać spory dołek, dobra ziemia, troche gówna i wody na dno, zamieszać kijaszkiem Po wszystkim przydreptać i znów podlać by ziemia przykleiła się do korzeni. Na koniec pogłaskać po gałązkach i pochwalić, że była dzielna i już.... nie ma bata by się nie przyjęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Witanko Jako, ze daje się widzieć zasada, ze jak nic nie wrzucam nikogo nie ma... to wrzucam takie oto pojawiły się nowe drzwi w naszym domu kto wie co za nimi jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.04.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ooo...okiennice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 balkon ?? nie, nie.....strych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 A w międzyczasie Was zanudze wstały już krokusy, bergenie też już wyładniały po zimie, Mam już tez pierwszych gości znaczy żaby, dzdzownice, ale nade wszystko i to właśnie to stanowi o wiośnie... pszczoły No i boćki latają niebezpiecznie nisko :D:D czasem to tuż nad kominem domu... piekne to paszyska no i nade wszystko prymulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ooo Matko som przyszły goście :D:D Baaa nawet nowe twarze witam Cronin Malka z racji mojego długiego jęzora zgadła... strych Malka przypomnij mi jak zaczynałam temat srychu co tam miało być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no kochana przeceniasz moja pamięć Nitka, mam złe sądowe wieści, tylko teraz nie wiem kto dał dupy i na kogo się wqr..ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.04.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 eee myślę, że Malka lepiej zna Twój dom, ja zgadywałam w ciemno Trafiłam do Ciebie niedawno, drzwi pokazałaś piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ooo dzięki za pochwałę aż ja lubie takie milusie słowa Malka dawaj co tam w sądzie... jak cza komuś nakopać to ja z "chenciom" choćby radą Cię wesprę... ale jakby co to i trapery mam co do strychu to miała tam być sypialnia gościnna... a wyszła bawialnia moje Bąki już ją opanowały i ani myślą się z niej wynosić... pokaże Wam początkowe stadium wnoszenia po ciuchu zabawek... potem było teraz już nie ma mowy o zmianie jakiejkolwiek... A najfajniejsze jest to, ze jak byli mali koledzy słyszałam tylko "ale fajnie tak wysoko od mamy " :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no te dzieci coś maja z wysokością nie halo, przeciez mój młody juz zaanektował jeszcze nieistniejacy strych -"Tam będzie moje laboratorium, jak coś wybuchnie to nie będzie zal,ze ściany brudne....." Ale pięknie Wam wyszło ta kudłata dwójka najfajniej Nitka, zadzwonię do Ciebie rano, co ? bo dziś mi jeszcze nerwy nie opadły i moge zacząć kląć tak,że z bluzgów sedna nie wyłowisz. Może na skypa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ja próbowałam Cie złapać, ale chyba wisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 to właczę się chwile później.......... wisisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Co do strychu - podchody Bąków były obłędne ... podczas obiadu sobotniego zakonspirowane wnosiły po cichaczu zabawki by już poprzez zasiedzenie zajac pokój. A byli silnie zmotywowani, bo powiedziałam, ze wyszło na tyle fajnie, ze byłam gotowa sama zasiedlić ten strych. No i w obiliczu zagrożenia nie dali się zaskoczyć... migiem wnieśli swoje manele i było pozamiatane Zostało mi jeszcze kupić tam choć jedno łóżko by choć w połowie pierwotna funkcja została zachowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No tak właśnie myślałam, a GG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Przecież to oczywiste, że strych to bawialnia. Brakuje PS-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Nitka a jak Twoja budowla;) Malka jakby co to ja też służę i skypa tyż mom:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 OOO cze Ciotka Nefcia Ty nic nie mów.. bo jak się młode dogada z Babciami to xbox tam zawiśnie... bede miala dudniące stado żołnierzy, rycerzy i wszelkich innych "-erzy" na strychu Nawet nie chce myślec co będzie jak się koledzy zwiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 OOO i Ciotke Wuśke mam Ano w sprawie budowli to 22 maja się widze z jaśnie oświeconym NSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 OOO cze Ciotka Nefcia Ty nic nie mów.. bo jak się młode dogada z Babciami to xbox tam zawiśnie... bede miala dudniące stado żołnierzy, rycerzy i wszelkich innych "-erzy" na strychu Nawet nie chce myślec co będzie jak się koledzy zwiedzą Zrób zapas chipsów, landrynek (choć ja się bałam,że się podławią - to może czekolady...), duuuużo soków - i się ciesz :) Będziesz miała spokój na wiele godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts