wu 18.04.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no ciotka to się cołki czas szwenda ale głównie czyta;) jeszcze trochu trza poszczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Przychodzę z roboty i czekam aż trawa wyrośnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ja czekam piaty rok i jakoś mnie ostatnio olśniło,że kurna, ja jej przecież nie wysiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.04.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Hejka, ale fajnie te drzwi wyszły. I pokój też super wygląda, Ty się ciesz ze całego bajzlu nie masz na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.04.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Cze Ciotki :D:D Nefcia, ja o diete dziecek musze dbać jak ja ich tak "odżywię" czekoladami to mi strop na łep pewnego dnia zwalą Ty nie wiesz do czego zdolna jest banda 6-8 latków w liczbie 3 a ostatnio to i 4 miała :D:D a co do małych gości to głodne może szybciej .... pójda lub zejdą na dół a ja ich sprytnie pokieruje na ogródek - tam sobie mogą skakać ile im tylko pięty wytrzymają :D:D Wusiek czymiej wtedy kciuki, bo ja i tak w cięzkim szoku jestem, ze to JUŻ straszono mnie wielce prawdopodobną jesienią ... Wiola - ano w tym temacie to krótko za pyszczek trzymam moje dziecka, mam traumę w tym temacie po mieszkaniu co skutkuje teraz mocnym imperatywem - nie ulegać Jedyne co mogą znieść to małe psp by matka miała oko na kolejke gry bo tu mam karczemne awantury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 matka dyktatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 rewelka z tą bawialnią !!!!!!!!!!!!!! sama bym się chetnie tam pobawiła z tak uroczymi smykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Hejka, ale fajnie te drzwi wyszły. I pokój też super wygląda, Ty się ciesz ze całego bajzlu nie masz na parterze normalnie Wiola z ust mi to wyjęła:D ale to fajowo wyszło:yes: przywitać się przyszłam i lecę dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 normalnie Wiola z ust mi to wyjęła:D ale to fajowo wyszło:yes: przywitać się przyszłam i lecę dalej:) miałaś do mnie przylecieć !!!!!!!!!!!!!!!! i co ?????????!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.04.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Przychodzę z roboty i czekam aż trawa wyrośnie :) serioooo No toście się szybko opędzili z tym sianiem Teraz tylko 5-6 tygodni i parasol, leżaczek, podusia i coś pyszne do łapki i tak dwa komplety bo przecie wpadne bez zbędnych ceregieli Jesooo jak ja pamiętam nasze czekanie "czy już?" i radoche z pierwszych zielonych ździebełek na tej pustyni.... bo u nas to było pierwsze zielone, nie było tam niczego żywego czym możnaby się nacieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 miałaś do mnie przylecieć !!!!!!!!!!!!!!!! i co ?????????!!!!!!!!!!!! Zuza będę tylko trochę popracuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ja to czymie cały czas i jak widać efektywnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 serioooo No toście się szybko opędzili z tym sianiem Teraz tylko 5-6 tygodni i parasol, leżaczek, podusia i coś pyszne do łapki i tak dwa komplety bo przecie wpadne bez zbędnych ceregieli Jesooo jak ja pamiętam nasze czekanie "czy już?" i radoche z pierwszych zielonych ździebełek na tej pustyni.... bo u nas to było pierwsze zielone, nie było tam niczego żywego czym możnaby się nacieszyć. Siedzę. Patrzę. Czekam. Noż kuźwa. Nienawidzę ogrodnictwa z tego właśnie powodu. Czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.04.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Hejka, ja też kiedyś czekałam, teraz już nie jestem taka naiwna i nie daję się zieleninie jak nie patrzę, to szybciej rośnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 nie wsadzilam jeszcze wiciokrzewow moze jutro sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.04.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Nitu, strych obłędny :jawdrop:Oooo, sama bym tam pobrykała (w sensie pobawiła się zabawkami) Bosko!!!! Chyba zmotywowałaś mnie to małych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.04.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witaj Nelcia dzięki za połechtanie mojego samopoczucia zaczynam się uzależniać Pochwal się koniecznie swoimi zmianami jak już natchnienie zrealizaujesz czynem społecznym - znaczy się rencami mężucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.04.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Obecnie mogę liczyć jedynie na swoje rence więc trochę to potrwa Ale co tam, czekania też się już nauczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.04.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 nie wsadzilam jeszcze wiciokrzewow moze jutro sie uda tylko sie pochwal jak to zrobisz Ja sama zaczynam się zastanawiać nad dokupieniem jeszcze kilku, Musze uszczelnić kratki wzdłuż drogi a róże pnące mi przemarzają już 2 rok z rzędu i znów odbijają od zera, a z wiciokrzewami tego kłopotu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.04.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Moje piękności fota z dziś tuż przed burzą .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts