nitubaga 25.04.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 TEGO sprzedawce? nooo... regały jak na tę cene sa na prawde w porzo kiedys najwyżej będę musiała półki wymienić na drewniane, by trwardsze były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Na całe szczęście okno w kuchni na południe, ale nie będzie bardzo przeszkadzać... nawet przez okno tarasowe... Mamy zadaszonko nad samym tarasem, i okno jest z boku kuchni... nie wpada słonko na całą kuchnię, ... Myślę, że będzie w sam ras... A kuchnia ma 20m2 to jak by co to promyki wszędzie na pewno nie dotrą... Z drugiej strony u nas da się zrobić przeciąg, bo okna mamy na wszystkie strony świata.... Oj jak fajnie, że masz już półki we garażu... Kiedy ja do tego dojdę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.04.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 spoko spoko patrząc na Ciebie to gdzieś za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Tylko drukarka nie drukuje mi biletów Narodowego Banku Polskiego:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 ooo to jakiś wirus... bo moja też jakoś nie chce współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Nituś kiedy przesadzałaś piwonie?Podobno w sierpniu się przesadza, bo inaczej nie będą w góle kwitły... U mojej babci w ogródeczku były przez lata piwonie... i nigdy nie zakwitły... Nic innego, tylko o złej porze przesadzone były.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 A jest na te drukarki jakieś lekarstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Nituś kiedy przesadzałaś piwonie? Podobno w sierpniu się przesadza, bo inaczej nie będą w góle kwitły... U mojej babci w ogródeczku były przez lata piwonie... i nigdy nie zakwitły... Nic innego, tylko o złej porze przesadzone były.... wiesz co one już drugi rok u mnie w gruncie, poprzednio nie kwitły... zobaczymy teraz a drukarke trzeba czepnąć o ściane może przejdzie... to co najpierw moja czy twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 No ... ja swojej nie trzepnę, bo dość dobra jest , a, że biletów nie mam to i nie będzie za co kupić... może do skanowania się przyda...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Starsza babka, mówiła mi, że piwonie przesadza się w sierpniu, bo jak w innym miesiącu to nie zakwitną... Jak nie kwitły Ci w poprzednim roku, to jest duuuża szansa, że nie zakwitną.....To nic.... wsadzisz nowe tylko, że w sierpniu... i kup od starych babek na targu... albo od znajomych z ogródka..... Ja też chcę piwonie, ale teraz to nie ma sensu sadzić, bo i szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.04.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 hm... ale jak wsadziłam w innym czasie to nie zakwitną w żadnym roku? żadnym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Podobno nie.... Zobaczysz.... Piwonie kwitną w maju... to już niedługo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Wiesz Nita, wiesz, wiesz, że posadziłam pierwszą w życiu roślinkę dziś ? A nawet sztuk 5 ? No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.04.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 noooo kochana... toż to milowy krok opity? musi bo zdechnie... a nie chcemy by zdechło.... szukam flaszki i ide opijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 nooo... regały jak na tę cene sa na prawde w porzo kiedys najwyżej będę musiała półki wymienić na drewniane, by trwardsze były... A ktore Ty wzielas? Plastkowe czy te metalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Nituś kiedy przesadzałaś piwonie? Podobno w sierpniu się przesadza, bo inaczej nie będą w góle kwitły... U mojej babci w ogródeczku były przez lata piwonie... i nigdy nie zakwitły... Nic innego, tylko o złej porze przesadzone były.... Moje spychacz przesadził w lutym - nieźle się mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 noooo kochana... toż to milowy krok opity? musi bo zdechnie... a nie chcemy by zdechło.... szukam flaszki i ide opijac Wiedziałam,że we mnie wierzysz :) Choć ogrodniczka ze mnie jak z koziej d... trąba. Popełniłam błąd - pojechałam z tesciówką po klematisy....... ehhh ... gdybym jej nie pilnowała to bym wróciła z dębem, gruszką i czymś pokręconym. A tak - dorzuciła tylko coś takiego trawiastego co się Heartbraker nazywa ... ciekawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.04.2010 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Starsza babka, mówiła mi, że piwonie przesadza się w sierpniu, bo jak w innym miesiącu to nie zakwitną... Jak nie kwitły Ci w poprzednim roku, to jest duuuża szansa, że nie zakwitną..... To nic.... wsadzisz nowe tylko, że w sierpniu... i kup od starych babek na targu... albo od znajomych z ogródka..... Ja też chcę piwonie, ale teraz to nie ma sensu sadzić, bo i szkoda.... Ja dostałam piwonie w piątek. Mają zaczątki pączków, ale wiem że w tym roku nie zakwitną. Ale nie wiem czemu miałyby wcale nie kwitnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.04.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Bry poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts