Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:welcome:

Na całe szczęście okno w kuchni na południe, ale nie będzie bardzo przeszkadzać... nawet przez okno tarasowe... Mamy zadaszonko nad samym tarasem, i okno jest z boku kuchni... nie wpada słonko na całą kuchnię, ... Myślę, że będzie w sam ras... A kuchnia ma 20m2 to jak by co to promyki wszędzie na pewno nie dotrą...

Z drugiej strony u nas da się zrobić przeciąg, bo okna mamy na wszystkie strony świata....

Oj jak fajnie, że masz już półki we garażu... Kiedy ja do tego dojdę.....

Nituś kiedy przesadzałaś piwonie?

Podobno w sierpniu się przesadza, bo inaczej nie będą w góle kwitły... U mojej babci w ogródeczku były przez lata piwonie... i nigdy nie zakwitły... Nic innego, tylko o złej porze przesadzone były....

wiesz co one już drugi rok u mnie w gruncie, poprzednio nie kwitły... zobaczymy teraz

a drukarke trzeba czepnąć o ściane :D może przejdzie... to co najpierw moja czy twoja :D

Starsza babka, mówiła mi, że piwonie przesadza się w sierpniu, bo jak w innym miesiącu to nie zakwitną... Jak nie kwitły Ci w poprzednim roku, to jest duuuża szansa, że nie zakwitną.....

To nic.... wsadzisz nowe tylko, że w sierpniu... i kup od starych babek na targu... albo od znajomych z ogródka.....

Ja też chcę piwonie, ale teraz to nie ma sensu sadzić, bo i szkoda....

Nituś kiedy przesadzałaś piwonie?

Podobno w sierpniu się przesadza, bo inaczej nie będą w góle kwitły... U mojej babci w ogródeczku były przez lata piwonie... i nigdy nie zakwitły... Nic innego, tylko o złej porze przesadzone były....

Moje spychacz przesadził w lutym - nieźle się mają :)

noooo kochana... toż to milowy krok :D opity? musi bo zdechnie... a nie chcemy by zdechło.... szukam flaszki i ide opijac :D

Wiedziałam,że we mnie wierzysz :):) Choć ogrodniczka ze mnie jak z koziej d... trąba.

Popełniłam błąd - pojechałam z tesciówką po klematisy....... ehhh ... gdybym jej nie pilnowała to bym wróciła z dębem, gruszką i czymś pokręconym. A tak - dorzuciła tylko coś takiego trawiastego co się Heartbraker nazywa ... ciekawe ...

Starsza babka, mówiła mi, że piwonie przesadza się w sierpniu, bo jak w innym miesiącu to nie zakwitną... Jak nie kwitły Ci w poprzednim roku, to jest duuuża szansa, że nie zakwitną.....

To nic.... wsadzisz nowe tylko, że w sierpniu... i kup od starych babek na targu... albo od znajomych z ogródka.....

Ja też chcę piwonie, ale teraz to nie ma sensu sadzić, bo i szkoda....

Ja dostałam piwonie w piątek. Mają zaczątki pączków, ale wiem że w tym roku nie zakwitną. Ale nie wiem czemu miałyby wcale nie kwitnąć.