Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żem oto jest :D

Bosz jak dobrze wstac rano i się opierniczać do wieczora :D:D:D

Wywczasy nad Bałtykiem zaliczone, spotkanko u Wioli również - cudnie było, ale stanowczo za krótko. Dziecka kończą hasanki u piewszych dziadków, a Trzeszczący od jutra ma urlop :D

No żyć nie umierać :lol:

Hejka :)

Arnika przepraszam Cie strasznie. Nie zauważyłam tego priva. Kajam się strasznie.

Jełsi Ci to jeszcze pomoże to mam takie cudeńko o jakie pytasz, ino innej firmy. Spisuje się świetnie. Troche jest cyrtolenia się z wodą, ale czego sie nie robi. ;) i chyba coś w tym jest bo od kiedy mieszkamy w domciu, Bąki przestały brać wszelkie singulary i inne sereventy.

Czy jak by co bym jeszcze raz? - mimo ceny tak.

Hejka :)

Arnika przepraszam Cie strasznie. Nie zauważyłam tego priva. Kajam się strasznie.

Jełsi Ci to jeszcze pomoże to mam takie cudeńko o jakie pytasz, ino innej firmy. Spisuje się świetnie. Troche jest cyrtolenia się z wodą, ale czego sie nie robi. ;) i chyba coś w tym jest bo od kiedy mieszkamy w domciu, Bąki przestały brać wszelkie singulary i inne sereventy.

Czy jak by co bym jeszcze raz? - mimo ceny tak.

mów głośno o czym mowa, skoro przy alergii pomaga

Gosia o odkurzaczu typu rainbow jak masz i Ty.

U nas działa jeszcze jako odświerzacz powietrza, bo zasypuje wode solą jodowaną i na prawde powietrze jest inne. I próżniowo męcze pościele raz na jakiś czas. I chyba podziałało :)

Witaj wyurlopowana Cronin :)

zaraz ide polookać czy foty som ;)

Co do poduch - wrzucasz poduchy i kołdry do szczelnego wora foliowego z dziurką i odsysasz z niego powietrze. Po ok 2h roztocza i insze żyjątka zdychają z braku tlenu. Potem poduchy i kołderki trzeba porządnie wytrzepać, ubrać w świeżą pościel - i ot wsio :D

Oto my z początku lipca

215.JPG