TAR 25.06.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 chciales powiedziec rzuci w niego czapka amiszow nieeee amiszow szkoda. lepiej tymi badziewnymi holenderskimi niech rzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nitka.. ale si Ciebie naszukałam... Żyjesz, ? Pokazałabyś co nie co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.07.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Nitka wczasuje się nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.07.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Aaa to dobrego wczasowania I obyś miała pogodę, bo ona na południu jest cudna a na północy chłodno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.07.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Wiola, oddychać nie ma czym, już mi się po 1,5 tygodnia upałów dom zaczyna nagrzewać i nawet rolety nie pomagają...ja wiem, czy cudowna...? powiedzmy szczerze: upał do potęgi n-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.07.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Nooo u nas upał kilkudziesięciu stopniowy jest.. a nad morzem ledwie ciepło, i nie ma upałów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.07.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Żem oto jest Bosz jak dobrze wstac rano i się opierniczać do wieczora :D:D Wywczasy nad Bałtykiem zaliczone, spotkanko u Wioli również - cudnie było, ale stanowczo za krótko. Dziecka kończą hasanki u piewszych dziadków, a Trzeszczący od jutra ma urlop No żyć nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.07.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 No żyć nie umierać nooooooooo:lol: cześć Słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 oo proszę, cały tydzień sie byczy i nawet nie zajrzy....no wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 A privy odbierasz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.07.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Hejka Arnika przepraszam Cie strasznie. Nie zauważyłam tego priva. Kajam się strasznie. Jełsi Ci to jeszcze pomoże to mam takie cudeńko o jakie pytasz, ino innej firmy. Spisuje się świetnie. Troche jest cyrtolenia się z wodą, ale czego sie nie robi. i chyba coś w tym jest bo od kiedy mieszkamy w domciu, Bąki przestały brać wszelkie singulary i inne sereventy. Czy jak by co bym jeszcze raz? - mimo ceny tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.07.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Czeee Malcia i czeee Wiola co słychać? Wiola jak po krzcinach? żyjecie? jak taras - zdążyliście? AAA i co to jest Wakacyjny pomagacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.07.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Hejka Arnika przepraszam Cie strasznie. Nie zauważyłam tego priva. Kajam się strasznie. Jełsi Ci to jeszcze pomoże to mam takie cudeńko o jakie pytasz, ino innej firmy. Spisuje się świetnie. Troche jest cyrtolenia się z wodą, ale czego sie nie robi. i chyba coś w tym jest bo od kiedy mieszkamy w domciu, Bąki przestały brać wszelkie singulary i inne sereventy. Czy jak by co bym jeszcze raz? - mimo ceny tak. mów głośno o czym mowa, skoro przy alergii pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.07.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Gosia o odkurzaczu typu rainbow jak masz i Ty. U nas działa jeszcze jako odświerzacz powietrza, bo zasypuje wode solą jodowaną i na prawde powietrze jest inne. I próżniowo męcze pościele raz na jakiś czas. I chyba podziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.07.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Witam się pourlopowo jak to męczysz pościele próżniowo?, też bym chętnie pomęczyła bo u mnie połowa to kichacze-kaszlacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.07.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Faktycznie wiem o tych jego zdolnościach, ale zupełnie zapomniałam Będę się musiała za niego wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.07.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Witaj wyurlopowana Cronin zaraz ide polookać czy foty som Co do poduch - wrzucasz poduchy i kołdry do szczelnego wora foliowego z dziurką i odsysasz z niego powietrze. Po ok 2h roztocza i insze żyjątka zdychają z braku tlenu. Potem poduchy i kołderki trzeba porządnie wytrzepać, ubrać w świeżą pościel - i ot wsio Oto my z początku lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.07.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Coś Ty ja w tym roku nie urlopuję wypoczynkowo tylko budowlanie, Ciebie wyurlopowaną witałam a foty są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.07.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Cudna rodzinka - i wulkan energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.07.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Nie wiem czemu ale mi to Kołobrzeg przypomina.... znaczy zdjęcie... Nie nabyłam.. ale bardzo się przymierzam... No i u mnie to też alergicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts