rasia 22.07.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Nitka, Ty jak młodsza siostra chłopaków wyglądasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 ja sie w banke stuknelam, to nitusia ???? bo ja myslalam, ze cala trojka to rodzenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.07.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 ... mówicie, że morze mi służy :D:D No to wygląda na to, ze góry tyż zapora Czarna - początek królowej polskich rzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.07.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 nicia rozpieszczasz nas ale buziuchna sympatiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.08.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Kasiu, jak miło Cię widzieć Ten piękny, rozrośnięty busz (ogród znaczy się) to koło Twojego domku po przejściach? Pokazałabyś więcej fotek Pięknie tam masz Jak rosną różyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Cześć, Krzciny wyszły super, taras skończony prawie, jeszcze tylko listwy maskujące przykręcic i schodki zrobić. Barierka chyba dopiero za rok. No i wpadłam na pomysł zeby podjazd zrobić dla wózka Ty weź sie za robotę, a nie urlopujesz się całe wakacje Kiedy będziecie w moje strony jechać? Jakby co to powtórkę zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Hejka, koniec wakacji buu I choc pogoda jeszcze niby słoneczna, to jesień już widac po zimnych, mglistych porankach, po kwiatach i po wyprawce szkolnej w szafkach dzieci. Wakacje zaliczamy do udanych. Dzieciaki wychasane, mamuśka wypoczęta, Trzeszczący żyje A co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.09.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 żyję i cieszę się, że znowu pokazałaś się na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 U nas;)... rok szkolny rozpoczęty w nowej szkole, praktyki szpitalne w trakcie, na wakacjach nie byłam, Księciunio w rozjazdach... jak zwykle:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.09.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Nitka ... to jak już wróciłaś do "żywych" to pokaż zdjęcia ogrodu????? ....zaniedbałaś nas baaardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.09.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Witanko, mamy kolejny piękny słoneczny dzień. Az sie chce siedziec na leżaczkach Arnika u mnie w ogrodzie bez większych zmian. Ja prace "twórcze" już zakończyłam teraz tylko siedze i sie przyglądam powoli nadchodzącej jesieni. Ale widokami się podziele, a co! by nie było żem szkatuła. https://picasaweb.google.com/rdziur/20120905?authkey=Gv1sRgCLSW69iqncTXNA tam na końcu nasza nowa galeria zdjęć. Bowiem uznałam, ze czas domek spersolanizować udomowić snaczy więc tu i ówdzie pojawiają się fotografie w tendencyjnie białych ramkach, bo mam zboczenie i trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Nicia ty wiesz ze ja uwielbiam twoj ogrod nie? tak podoba mi sie to "przenikanie" roslin a nie rzadzioszki gdzieniegdzie na rabacie. u ciebie nawet "tujki" mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.09.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Pieknie A jaka fajna torba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.09.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 ... a i jeszcze pokaże Wam jak metamorfoza za 400 zł potrafi odmienieć wnętrze a teraz.. hop siup zmiana bieżników, kilku pierdołek i poduch do tego wazon ze słonecznikami i od razu inaczej domek wygląda i jak? A na zimę planuje ostrą czerwień a co jak szaleć to szaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.09.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Hej pięknie jest, i tak relaksująco. Twój ogród wygląda tak jakby NIGDY nie potrzebował pielenia, nawożenia, grabienia - sama przyjemność Jak długo trzeba czekać na taki efekt? Pociesz mnie proszę że nie 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.09.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Świetna metamorfoza a czerwień na zimę jak znalazł, w końcu jest rozgrzewająca. Super podłoga, szukam czegoś takiego właśnie, co to za płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.09.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Pieknie A jaka fajna torba Nooo , z filcu, miziasta, grafitowa, nie mogłam się jej oprzec Cze Markociu wieeekiśmy sięnie "pisały" głównie z mojej winy ale wszystko jest na dobrej drodze Dzieciaki posżły do szkół, ciut spokoju więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.09.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 ,,Przeleciałam" właśnie cały Twój ogród i chyba szpilki tam nie wetkniesz ale i nie potrzebujesz - cudny jest i wiosną i w pełni lata, adobór roślin gwarantuje, że i jesienią masz piękne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.09.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Hej pięknie jest, i tak relaksująco. Twój ogród wygląda tak jakby NIGDY nie potrzebował pielenia, nawożenia, grabienia - sama przyjemność Jak długo trzeba czekać na taki efekt? Pociesz mnie proszę że nie 10 lat No z tym nigdy to przesada, bo raz na 2-3 tygodnie trzeba się pochylić. Ale sa na to dwie metody albo zagęścić tak nasadzenia by się chwasty nie dały rady przebić, a te które jednak zdołają były niewodoczne albo zasypać rabaty korą w ogromnych ilościach i wyrywac nieliczne, słabe żdżebełka co nawet dla mojej kondycji jest niezbyt męczące Mój ogródek ma część z tujami lat 4, pozostałe rabaty lat 3. Więc w stosunku do Twoich 10 lat mozna by rzec piorunem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.09.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Nooo , z filcu, miziasta, grafitowa, nie mogłam się jej oprzec Cze Markociu wieeekiśmy sięnie "pisały" głównie z mojej winy ale wszystko jest na dobrej drodze Dzieciaki posżły do szkół, ciut spokoju więcej czasu No najwyzsza pora wracac na forum rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts