Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

.. no no ciała pedagogicznego na tym forumie mamy pod dostatkiem ;)

A moja pani z którą to mam jutro wywiadówke ;) nie raczyła przez całe półrocze oddać sprawdzianów, ani w żaden inny sposób poinformować o stopniach. Po ostrej wymianie zdań zrobiła to w maju i to z łaską i tylko tym którzy mieli determinację czekac ok 3h po wywiadówce :o bo wzywała po 1 rodzicu by ten mógł popatrzeć w kartki przez choćby 5 minut. O jakimś opmówieniu pracy - zapomnij "bo czasu nie ma"

Zgroza... i mam wole to zmienić ;)

dobry wieczór paniom :)

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj... na drażliwe dla mnie ścieżki wkroczyliście, wqrw Brata jest niczym przy moim wqrwie ;)

Oj posypia sie pióra, posypia....a jak sie kurna ładnie rozbujam to głowy z tymi piórami polecą :mad::mad:

Moje dziecię miało dziś, wysłałam chłopa bo ja zajęta jestem wielce..chłop mój wbrew pozorom choleryk wielki jest. Przyszedł i pierwsze zdanie: robimy komunię w Tyczynie a nie z tymi wariatami w Rzeszowie, tam za same kwiaty do kościoła dają 6 tys :jawdrop::jawdrop:

No i postanowione. Bo jeśli ktoś myślał, że w moim domu rządzę ja, to się naprawdę myli ;)

Wuuusiek, no nie czarujmy sie ;) nas już z małolatami niekt nie pomyli ;) :D:D:D:D:D

Mnie tam pan elektryk w ciemnym przedpokoju wziął za gówniarę :) i jakoś mnie nie zabolało :)

Ale co mnie boli, Ale musze hronologicznie.

Wiecie,ze moje młode trzepnięte napięciowo od dnia narodzin, w ostatnim TC, wyszło to co wyszło i nie przeskoczym tego, choćby nie wiem jak chcielim.

Ale do rzeczy. 5 wrzesień młode niczym stado R-ek i straży pożarnych -bekiem wybucha nim tylko przekracza próg samochodu. Dłuzszą chwilę próbuje go ogarnać , by się dowiedzieć o co kaman. No i się kurna dowiaduję, ze oto młode zaliczyło pałke i dwóję i to z czego ? z WF-u.

No ja bym tam dramatu nie robiła, bo mnie to lotto jakie młode ma oceny, ale jego to tknęło, bo lubi te ceregiele z wyróznieniami , nagrodami - no cóz tak ma. A chłopie choć mocno małoletnie , bardziej rozgarnięte niż niejeden dorosły , więc próbował szanownemu magistrowi od przysiadów wytłumaczyc w czym problem, ze móżdżek, że płyn w zbiorniku wielkim, ze on bardzo się stara, ale to sa ćwiczenia ponad jego możliwości motoryczne. Na co pan szanowny , delikatnie rzecz ujmując - ma to w dupie. Choc ja śmiem twierdzić,że po prostu nic z "wykładu" nie zrozumiał.

I co ja mam teraz zrobić? Mam trzy wyjścia:zwolnic młode z w-f całkowicie, drzeć pióra ze szkołą, a raczej z panem od przysiadów (a z metodyki ruchu pan jest dupa -ale to inna opowieść) i trzecie -olać system i niech młode urąbie rok z w-f u.

Ja bym poszła na rozmowe z wfistą. Wyjaśniła, ze mam zawód pokrewny, więc ciut masz pojęcie o merytoryce. Wyjaśniła co Twe dziecię chciało panu przekazać i zakończyła, ze liczysz na współpracę ciała pedagogicznego, a jełi nie poszukasz pomocy u dyrekcji. Delikatnie i na temat. A jełśi zobaczysz że pan za głupi by pojąć - zwolnienie roczne, i zajęcia pozalekcyjne ;)

Zwolnienie pan odczyta wtedy właściwie ;) wierz mi...