nitubaga 10.09.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 .. no no ciała pedagogicznego na tym forumie mamy pod dostatkiem A moja pani z którą to mam jutro wywiadówke nie raczyła przez całe półrocze oddać sprawdzianów, ani w żaden inny sposób poinformować o stopniach. Po ostrej wymianie zdań zrobiła to w maju i to z łaską i tylko tym którzy mieli determinację czekac ok 3h po wywiadówce bo wzywała po 1 rodzicu by ten mógł popatrzeć w kartki przez choćby 5 minut. O jakimś opmówieniu pracy - zapomnij "bo czasu nie ma" Zgroza... i mam wole to zmienić dobry wieczór paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Lidzia to dobrze, ze piszesz. Mam we środe tam spotkanie to pogadam jak one widzą ten rok nauki i jak to mają rozplanowane. Rzuć jakimś dowolnym terminem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.09.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 .. Zgroza... i mam wole to zmienić .... jakieś groźby karalne ...dobry wieczór paniom właściwie to mnie tu wszystko wqrwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 och maszzzz... tom se nagrabiła No nie dąchaj się już . nooooo. !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 CHŁOPIE:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Oj... na drażliwe dla mnie ścieżki wkroczyliście, wqrw Brata jest niczym przy moim wqrwie Oj posypia sie pióra, posypia....a jak sie kurna ładnie rozbujam to głowy z tymi piórami polecą :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 ojojoj dawaj co tam lezy CI na wątrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 chyba zalega:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 no no... zalega.. wypłuczemy i będziesznówka sztuka Pocieszam ja ide jutro. A raczej idziemy, bo oczywiście jak zawsze obie wywiadówki mam jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.09.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 ja też na wywiadówkę idę jutro od I., a do O. we czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 dobra, ale zrób notkę,że przeznaczone dla dorosłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Mówisz masz.... wsie małolaty, tudziez podlotki i innsze smarkate paszoł mi spać... już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 kurde Nitka toś po bandzie poszła:mad: no i jak tu nie iść spać żeby się odmłodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Wuuusiek, no nie czarujmy sie nas już z małolatami niekt nie pomyli :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 cichaj może w półmroku kto się pomyli:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.09.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Moje dziecię miało dziś, wysłałam chłopa bo ja zajęta jestem wielce..chłop mój wbrew pozorom choleryk wielki jest. Przyszedł i pierwsze zdanie: robimy komunię w Tyczynie a nie z tymi wariatami w Rzeszowie, tam za same kwiaty do kościoła dają 6 tys :jawdrop: No i postanowione. Bo jeśli ktoś myślał, że w moim domu rządzę ja, to się naprawdę myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Wuuusiek, no nie czarujmy sie nas już z małolatami niekt nie pomyli :D:D:D:D Mnie tam pan elektryk w ciemnym przedpokoju wziął za gówniarę i jakoś mnie nie zabolało Ale co mnie boli, Ale musze hronologicznie. Wiecie,ze moje młode trzepnięte napięciowo od dnia narodzin, w ostatnim TC, wyszło to co wyszło i nie przeskoczym tego, choćby nie wiem jak chcielim. Ale do rzeczy. 5 wrzesień młode niczym stado R-ek i straży pożarnych -bekiem wybucha nim tylko przekracza próg samochodu. Dłuzszą chwilę próbuje go ogarnać , by się dowiedzieć o co kaman. No i się kurna dowiaduję, ze oto młode zaliczyło pałke i dwóję i to z czego ? z WF-u. No ja bym tam dramatu nie robiła, bo mnie to lotto jakie młode ma oceny, ale jego to tknęło, bo lubi te ceregiele z wyróznieniami , nagrodami - no cóz tak ma. A chłopie choć mocno małoletnie , bardziej rozgarnięte niż niejeden dorosły , więc próbował szanownemu magistrowi od przysiadów wytłumaczyc w czym problem, ze móżdżek, że płyn w zbiorniku wielkim, ze on bardzo się stara, ale to sa ćwiczenia ponad jego możliwości motoryczne. Na co pan szanowny , delikatnie rzecz ujmując - ma to w dupie. Choc ja śmiem twierdzić,że po prostu nic z "wykładu" nie zrozumiał. I co ja mam teraz zrobić? Mam trzy wyjścia:zwolnic młode z w-f całkowicie, drzeć pióra ze szkołą, a raczej z panem od przysiadów (a z metodyki ruchu pan jest dupa -ale to inna opowieść) i trzecie -olać system i niech młode urąbie rok z w-f u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ja bym poszła na rozmowe z wfistą. Wyjaśniła, ze mam zawód pokrewny, więc ciut masz pojęcie o merytoryce. Wyjaśniła co Twe dziecię chciało panu przekazać i zakończyła, ze liczysz na współpracę ciała pedagogicznego, a jełi nie poszukasz pomocy u dyrekcji. Delikatnie i na temat. A jełśi zobaczysz że pan za głupi by pojąć - zwolnienie roczne, i zajęcia pozalekcyjne Zwolnienie pan odczyta wtedy właściwie wierz mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.09.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ja to bym poszła pogadać z gosciem a jak nie, to papiery przyniosła ze zwolnieniem z w-fuNie ma co sie srać, jak tzreba będzie to niech nawet się o dyrektora otrze sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Nooo mam poparcie tezy Malcia a pamiętaj, ze my obie kształcone, choć niepracujące :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts