Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

A ponieważ wierzysz we mnie to dziś posadziłam pnącza : 2 clematisy i jedno jakieś żółte g.... o japońsko brzmiącej nazwie :):)

Graby niestety nadal nie mają nowych listków - zaczynam się niepokoić - od wczoraj już powinny się ruszyć...:):)

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mój mąż się ze mnie śmieje.

Posadziłam roślinki, usiadłam przy ognisku i się go pytam :

- Słyszysz ?

- Nie, a co ? - pyta mój mąż

- Słyszysz ? To graby rosną :)

Ty pacz.... :D a uderz się w piersi.... żreć to im dałaś?

azofoska choć :D

witam się ze wszystkimi :) szczególnie witam Gwożdzika... jedeynego mana u mnie :)

dzis dzień męczący, ale udany.

Elewacja na półmetku, pęknięcie zlikwidowane,

BYło...

http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/S78_WN1dOJI/AAAAAAAADQY/uN2sGeyAeGE/s640/IMG_3095.JPG

potem

http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/S9Xo8jpwltI/AAAAAAAADYs/jo2LRWA901k/s640/001.JPG

na to poszedł jeszcze raz klej po całej ścianie, potem było wyrywanie narożnika drzwi... i dziś mam

http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/S9Xo9JSLLaI/AAAAAAAADYw/qyFQ6ozdd6o/s640/060.JPG

zagruntowane :) tirurara

reszta jutro.... jak dobrze pójdzie i pogoda nie przeszkodzi to będzie koniec....

Edytowane przez nitubaga

Nie wolno.

Gwożdziku mój ulubiony :D woilno, wolno... zawsze można było :D

wstałam....

Nefcia... czy ja dobrze doczytałam Clematisy :o no ja pani nie poznaje prosze pani :D

a wiesz co im najlepiej robi, tym clematisom znaczy? guano,.... tak tak :D dobrze rozłożone gówienko jest dobre na wszystko :D

Gwożdziku mój ulubiony :D woilno, wolno... zawsze można było :D

wstałam....

Nefcia... czy ja dobrze doczytałam Clematisy :o no ja pani nie poznaje prosze pani :D

a wiesz co im najlepiej robi, tym clematisom znaczy? guano,.... tak tak :D dobrze rozłożone gówienko jest dobre na wszystko :D

Aaaaaaaa skąd ja kupę wezmę ????:eek:

dzień dobry

Nefercia z ogrodniczego jest suszony krowi nawóz ;) można obkopać rowek wkoło roślinki nasypać tego nawozu i zasypać ziemią i przy kazdym podlewaniu czy deszczu to sobie spływa dla roślinki :lol: albo sypać do dołka najpierw guanko trochę ziemi i roślinkę na to ;)