Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeden kwiat na jednym krzaku :cool: ma szczescie, bo byl przeznaczony do eksmisji a teraz przynajmniej rokuje :D

Kochana wiesz czemu moje rośliny tak pięnie kwitną ? ;)

Bo im regularnie przypominam, ze w tym ekosystemie rządze ja i jak tylko nie zakwitną robią "wypad z baru" i działa :D:D:D

No takie właśnie mam przemyślenia po ostatnim roku szkolnym. Że jak niewiele można z dołu to może można więcej z góry ;)

I coś czuje że będziemy tu sobie szeroko omawiać kwestie naszych szkół. To nam wszystkim moze pomóc, bo co kilka głów to nie jedna. A że są i doświadczone forumki to na bank doświadczeniem pomogą, co? :D:D

same radne widzę, tutaj

;)

ja też wczoraj zostałam członkiem Rady Rodziców :lol2: A pewnie będę jej przewodniczącą, to się nasza pani właścicielka szkoły wścieknie :lol2: Już wczoraj dostała ode mnie pismo dotyczące nowego czesnego i teraz czekam na odpowiedź :lol2:

nooo już to widzę :) znaczy mine pani :D

Bo im regularnie przypominam, ze w tym ekosystemie rządze ja i jak tylko nie zakwitną robią "wypad z baru" i działa :D:D:D

A może dlatego, że Twój ogród taki naturalny jest zgodny z naturą, bardzo mi sie takie podobają :)

Cześć Wszystkim, na tematy szkolne się nie wypowiadam, bo ja zielona jeszcze w tej kwestii (ale już mnie w dołku ściska na sama myśl), co do kwiatków zastraszanie działa świetnie: moja mama, jak tylko hoja jej przestawała kwitnąć, od razu jej mówiła że ma ostatnią szansę, i zawsze po tym piękne kwiaty były :)

No takie właśnie mam przemyślenia po ostatnim roku szkolnym. Że jak niewiele można z dołu to może można więcej z góry ;)

I coś czuje że będziemy tu sobie szeroko omawiać kwestie naszych szkół. To nam wszystkim moze pomóc, bo co kilka głów to nie jedna. A że są i doświadczone forumki to na bank doświadczeniem pomogą, co? :D:D

:lol2: Przez wszystkie lata edukacji moich Młodych byłam przewodniczącą Rady Rodziców w przedszkolu, w szkole podstawowej, w gimnazjum i w liceum:lol2:... w razie pytań służę pomocą;):lol2:

Widzę, że to forum łączy aktywne Panie nie tylko w kwestii budowania domów;):D.

znam i stosuje ten sposob :D ewentualnie dobrze sprawdza sie pozostawienie ich samym sobie, niech sie hartuja. w tym roku pierdziu - nic nie okrywam na zime

chora jestem :(

Dzień dobry :)

o z tą płacą i pracą niekoniecznie. Bo kasa z tebelki się należy każdemu nauczycielowi równo: szczebel zawodowy + wychowawstwo + funkcyjne jesli jest + dodatek wiejski jeśli wieś. I tyle. Ale nie każdy nauczyciel pracuje tak samo. Mam dwie wychowawczynie wczesnoszkolne dwóch moich dzieciów i jest spora różnica miedzy nimi.

Wczoraj byłam u Cronin :)

Ale ma fajną córe. Moi chłopcy lubią takie małe bajtle :D oczywiście odżyły wspomnienia z etapu kiedy to gdzie nie spojrzeć budowa :D deski, jakies resztki czegoś. Bardzo im się podobało. Chyba ich tam kiedyś zostawie na dłużej ;) :D

Cronin co Ty na to ? :D dorzuce prowiant :D

Powiedzcie mi co jest bardziej praktyczne biblioteczka czy garderoba?

Sytuacja wygląda tak - bije się z myślami już drugi dzień.

Mamy mnóstwo książek, mniej lub bardziej przydatnych, powrzucanych w pudła i upchniętych gdzie się da. A dało się do piwnicy na starym bloku. Nie są jakies arcy ważne i arcy cenne, ale jednak w piwnicy je trzymac to tak nie bardzo.

Z drugiej strony mamy garderobę, o której jeszcze rok temu myslałam, ze jest zajebiście wielka, że ho ho starczy na zawsze ;) o naiwności. Obrośliśmy w bluzeczki, koszuleczki, szaliczki, spodeneczki i inne takie fatałaszki. Dodatkowo palma w tyłku mi wyrosła i każdy ciuszek pięknie odprasowany wisi sobie na osobnym wieszaczku, by się nie pozagniatał, by zdjęć z wieszaczka i od razu ubrać już nie prasować, no było bajecznie, do teraz.

Bo teraz to się już nie mieszcze, nie mówiąc o tym, ze już musze wyjąć z szafy rzeczy cieplejsze, ale jeszcze nie chować tych letnich, bo temperatury z dnia na dzień są różne. I brakło mi miejsca :o

Mam w domu do zagospodarowania ostatni kąt, tj. naszą sypialnię. Jest ona na tyle spora, ze oprócz łóżka można zrobić coś jeszcze, ale nie umiem się zdecydować. No poza tym, ze wiem, że będzie białe :D