Arnika 12.09.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ooo to witaj w klubie... Ja jestem od.. kilku już lat w radzie klasy i radzie szkoły... Dziś znów mamy zebranie.., tym razem rady szkoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 same radne widzę, tutaj ja też wczoraj zostałam członkiem Rady Rodziców A pewnie będę jej przewodniczącą, to się nasza pani właścicielka szkoły wścieknie Już wczoraj dostała ode mnie pismo dotyczące nowego czesnego i teraz czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dziewczyny naprawdę warto byc w radzie klasy i szkoły, wiem to z własnego doświadczenia i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 jeden kwiat na jednym krzaku ma szczescie, bo byl przeznaczony do eksmisji a teraz przynajmniej rokuje Kochana wiesz czemu moje rośliny tak pięnie kwitną ? Bo im regularnie przypominam, ze w tym ekosystemie rządze ja i jak tylko nie zakwitną robią "wypad z baru" i działa :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 No takie właśnie mam przemyślenia po ostatnim roku szkolnym. Że jak niewiele można z dołu to może można więcej z góry I coś czuje że będziemy tu sobie szeroko omawiać kwestie naszych szkół. To nam wszystkim moze pomóc, bo co kilka głów to nie jedna. A że są i doświadczone forumki to na bank doświadczeniem pomogą, co? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 same radne widzę, tutaj ja też wczoraj zostałam członkiem Rady Rodziców A pewnie będę jej przewodniczącą, to się nasza pani właścicielka szkoły wścieknie Już wczoraj dostała ode mnie pismo dotyczące nowego czesnego i teraz czekam na odpowiedź nooo już to widzę znaczy mine pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Kochana wiesz czemu moje rośliny tak pięnie kwitną ? Bo im regularnie przypominam, ze w tym ekosystemie rządze ja i jak tylko nie zakwitną robią "wypad z baru" i działa :D:D A może dlatego, że Twój ogród taki naturalny jest zgodny z naturą, bardzo mi sie takie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.09.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Cześć Wszystkim, na tematy szkolne się nie wypowiadam, bo ja zielona jeszcze w tej kwestii (ale już mnie w dołku ściska na sama myśl), co do kwiatków zastraszanie działa świetnie: moja mama, jak tylko hoja jej przestawała kwitnąć, od razu jej mówiła że ma ostatnią szansę, i zawsze po tym piękne kwiaty były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.09.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 No takie właśnie mam przemyślenia po ostatnim roku szkolnym. Że jak niewiele można z dołu to może można więcej z góry I coś czuje że będziemy tu sobie szeroko omawiać kwestie naszych szkół. To nam wszystkim moze pomóc, bo co kilka głów to nie jedna. A że są i doświadczone forumki to na bank doświadczeniem pomogą, co? :D Przez wszystkie lata edukacji moich Młodych byłam przewodniczącą Rady Rodziców w przedszkolu, w szkole podstawowej, w gimnazjum i w liceum:lol2:... w razie pytań służę pomocą Widzę, że to forum łączy aktywne Panie nie tylko w kwestii budowania domów;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Kochana wiesz czemu moje rośliny tak pięnie kwitną ? Bo im regularnie przypominam, ze w tym ekosystemie rządze ja i jak tylko nie zakwitną robią "wypad z baru" i działa :D:D znam i stosuje ten sposob ewentualnie dobrze sprawdza sie pozostawienie ich samym sobie, niech sie hartuja. w tym roku pierdziu - nic nie okrywam na zime chora jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.09.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 co jest wszystkie w RR? czy jak :jawdrop:może my rzeczywiście takie aktywne som?ale lubię mieć wpływ jako taki na to co dzieje się w szkole moich dzieci poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.09.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dzięki za miłą niespodziankę, dziecko oczywiście mi padło w drodze powrotnej po takiej gonitwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Rasia... Bo to Forum jest Magiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 taaaak??? to czarujcie czarownice predzej w moim przypadku plissssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 taaaak??? to czarujcie czarownice predzej w moim przypadku plissssssss Tarcia, uśmiechnij się do Raśki. Jak mnie w ciąży na własne oczy zobaczyła to tak zaczarowała ze do konca dołaziłam/doleżałam Próbuj i Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 A ja polecam przeczytac o nauczycielach http://praca.wp.pl/title,Pracowity-jak-nauczyciel,wid,14917985,wiadomosc.html?ticaid=1f284 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2012 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Hejka, Emi, faktycznie pracowity ten nauczyciel...czyli co? stara zasada "jaka praca taka płaca"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dzień dobry o z tą płacą i pracą niekoniecznie. Bo kasa z tebelki się należy każdemu nauczycielowi równo: szczebel zawodowy + wychowawstwo + funkcyjne jesli jest + dodatek wiejski jeśli wieś. I tyle. Ale nie każdy nauczyciel pracuje tak samo. Mam dwie wychowawczynie wczesnoszkolne dwóch moich dzieciów i jest spora różnica miedzy nimi. Wczoraj byłam u Cronin Ale ma fajną córe. Moi chłopcy lubią takie małe bajtle oczywiście odżyły wspomnienia z etapu kiedy to gdzie nie spojrzeć budowa deski, jakies resztki czegoś. Bardzo im się podobało. Chyba ich tam kiedyś zostawie na dłużej Cronin co Ty na to ? dorzuce prowiant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Powiedzcie mi co jest bardziej praktyczne biblioteczka czy garderoba? Sytuacja wygląda tak - bije się z myślami już drugi dzień. Mamy mnóstwo książek, mniej lub bardziej przydatnych, powrzucanych w pudła i upchniętych gdzie się da. A dało się do piwnicy na starym bloku. Nie są jakies arcy ważne i arcy cenne, ale jednak w piwnicy je trzymac to tak nie bardzo. Z drugiej strony mamy garderobę, o której jeszcze rok temu myslałam, ze jest zajebiście wielka, że ho ho starczy na zawsze o naiwności. Obrośliśmy w bluzeczki, koszuleczki, szaliczki, spodeneczki i inne takie fatałaszki. Dodatkowo palma w tyłku mi wyrosła i każdy ciuszek pięknie odprasowany wisi sobie na osobnym wieszaczku, by się nie pozagniatał, by zdjęć z wieszaczka i od razu ubrać już nie prasować, no było bajecznie, do teraz. Bo teraz to się już nie mieszcze, nie mówiąc o tym, ze już musze wyjąć z szafy rzeczy cieplejsze, ale jeszcze nie chować tych letnich, bo temperatury z dnia na dzień są różne. I brakło mi miejsca Mam w domu do zagospodarowania ostatni kąt, tj. naszą sypialnię. Jest ona na tyle spora, ze oprócz łóżka można zrobić coś jeszcze, ale nie umiem się zdecydować. No poza tym, ze wiem, że będzie białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts