Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Część książek, co to do niczego, ale szkoda oddaj do biblioteki, resztę na gustowne regaliki gdzieś upchniesz, w sypialni garderoba... albo powywalaj co starsze ciuchy przecież nie chcesz by się reszta gniotła ;)

Kiedyś, dano, dawno temu w jakimś hamerykańskim serialu pani adwokat weszła do garderoby (jak mój salon) i otwierała kolejne szafy, a tam cichy na wieszaczkach rozmieszczone kolorystycznie, pod spodem pantofelki te właściwe do wieszaczka... i to jest moje niedościgłe marzenie :lol2: Ciekawe kto jej te ciuchy prasował i układał :rolleyes:

... albo powywalaj co starsze ciuchy przecież nie chcesz by się reszta gniotła ;)

Kiedyś, dano, dawno temu w jakimś hamerykańskim serialu pani adwokat weszła do garderoby (jak mój salon) i otwierała kolejne szafy, a tam cichy na wieszaczkach rozmieszczone kolorystycznie, pod spodem pantofelki te właściwe do wieszaczka... i to jest moje niedościgłe marzenie :lol2: Ciekawe kto jej te ciuchy prasował i układał :rolleyes:

no jak KTO? ona sama.. perfekcyjna pani domu dobrze wie, ze nikt tak dobrze jej nie uprasuje bluzeczki jak ona sama :D:D

Ale to już się chyba leczy :D i tu mam zonk bo właśnie w mojej części szafy mam kolorami od białych, poprzez RÓŻOWE :o do niebieskich, zielonych i czarnych na końcu. Szlak tylko miejsca na pantofelki brak :o :( ;)

Dzień dobry :)

Wczoraj byłam u Cronin :)

Ale ma fajną córe. Moi chłopcy lubią takie małe bajtle :D oczywiście odżyły wspomnienia z etapu kiedy to gdzie nie spojrzeć budowa :D deski, jakies resztki czegoś. Bardzo im się podobało. Chyba ich tam kiedyś zostawie na dłużej ;) :D

Cronin co Ty na to ? :D dorzuce prowiant :D

A proszę bardzo, moje dziewczyny uwielbiają starszych chłopaków :) Werka przez pięć minut mi płakała jak odjechaliście, znając Gabrysię będzie rozpacz przez godzinę :)

Daj mi tylko chwilę na uprzątnięcie działki, zamów słoneczko i zapraszam :)

• 3 weeks później...

Dzień dobry :)

wczoraj padł mi net i dupa. Ostatnim rzutem zgrałam te kilka fotek, o tym by je wkleić bezpośrednio do wewonku moge zapomnieć :mad: wrr

Pierwsza fota to widok z okien, i powiem szczerze, ze się zajebiście zajada śniadanko czy klika na kompie mając przed nosem takie własnie widoki ;)

Dziękuje za pochwały, próżność moja mówi, ze jest zadowolona ;) :D