nitubaga 13.09.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 I co myłśicie.. książki czy szmatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.09.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 I chcesz w sypialni to pomieszczenie zrobić?Jeśli w sypialni to zdecydowanie garderoba wg mnie,jak chcesz pochować sobie książki to podostawiaj jakieś fajne półki na książki w salonie, kilka u chłopaków, moze w przedpokoju i jakoś się je pochowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.09.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ksiązki w salonie, na korytarzu (my mamy w gościnnym),pod schodami, w sypialni tylko garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Nituś, jak dla mnie garderoba. Zrobisz ściankę GK z drzwiami do garderoby, a na ścianie od strony sypialni półeczki na książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 I co myłśicie.. książki czy szmatki ? Jedno i drugie;). To pomogłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.09.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Część książek, co to do niczego, ale szkoda oddaj do biblioteki, resztę na gustowne regaliki gdzieś upchniesz, w sypialni garderoba... albo powywalaj co starsze ciuchy przecież nie chcesz by się reszta gniotła Kiedyś, dano, dawno temu w jakimś hamerykańskim serialu pani adwokat weszła do garderoby (jak mój salon) i otwierała kolejne szafy, a tam cichy na wieszaczkach rozmieszczone kolorystycznie, pod spodem pantofelki te właściwe do wieszaczka... i to jest moje niedościgłe marzenie Ciekawe kto jej te ciuchy prasował i układał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Czyli jak to kobietki szmatki szmatki szmatki jak ja Was rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.09.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 I tak było wiadomo co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 ... albo powywalaj co starsze ciuchy przecież nie chcesz by się reszta gniotła Kiedyś, dano, dawno temu w jakimś hamerykańskim serialu pani adwokat weszła do garderoby (jak mój salon) i otwierała kolejne szafy, a tam cichy na wieszaczkach rozmieszczone kolorystycznie, pod spodem pantofelki te właściwe do wieszaczka... i to jest moje niedościgłe marzenie Ciekawe kto jej te ciuchy prasował i układał no jak KTO? ona sama.. perfekcyjna pani domu dobrze wie, ze nikt tak dobrze jej nie uprasuje bluzeczki jak ona sama :D Ale to już się chyba leczy i tu mam zonk bo właśnie w mojej części szafy mam kolorami od białych, poprzez RÓŻOWE do niebieskich, zielonych i czarnych na końcu. Szlak tylko miejsca na pantofelki brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 ... i dodam jeszcze ze rozpaczą totalną się napełniłąm kidy się okazało, ze w ikei brakło bieluśkich drewnianych wieszaczków, bo takie mi pasują najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.09.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dzień dobry Wczoraj byłam u Cronin Ale ma fajną córe. Moi chłopcy lubią takie małe bajtle oczywiście odżyły wspomnienia z etapu kiedy to gdzie nie spojrzeć budowa deski, jakies resztki czegoś. Bardzo im się podobało. Chyba ich tam kiedyś zostawie na dłużej Cronin co Ty na to ? dorzuce prowiant A proszę bardzo, moje dziewczyny uwielbiają starszych chłopaków Werka przez pięć minut mi płakała jak odjechaliście, znając Gabrysię będzie rozpacz przez godzinę Daj mi tylko chwilę na uprzątnięcie działki, zamów słoneczko i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.10.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Witam się jesiennie jakby kto chciał zobaczyć... https://picasaweb.google.com/rdziur/20121002?authkey=Gv1sRgCOa047zQoaupxQE#5794651862310776706 ale ktoooo by tam chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.10.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Witam się jesiennie jakby kto chciał zobaczyć... https://picasaweb.google.com/rdziur/20121002?authkey=Gv1sRgCOa047zQoaupxQE#5794651862310776706 ale ktoooo by tam chciał piękną masz jesień w ogrodzie ja też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.10.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 mowę mi odebrało... kiedy taki ogród zrobiłaś rewelacja i to przytulna i elegancka zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 a co tak malo tych fotek????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.10.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 a co tak malo tych fotek????? To samo chciałam napisać, masz taki piękny naturalny ogród, pochwal sie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 No slicznie, a gdzie masz wicio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 miodziunio Nitusia masz w ogrodzie:lol: ale to mi przypomina że miałaś do mnie przyjechać Paskudo pamiętasz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.10.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Cudnie ale czuc malizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dzień dobry wczoraj padł mi net i dupa. Ostatnim rzutem zgrałam te kilka fotek, o tym by je wkleić bezpośrednio do wewonku moge zapomnieć wrr Pierwsza fota to widok z okien, i powiem szczerze, ze się zajebiście zajada śniadanko czy klika na kompie mając przed nosem takie własnie widoki Dziękuje za pochwały, próżność moja mówi, ze jest zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts