TAR 03.10.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 ale ma juz neta to na co czeka, do zdjec prosze, do zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 piękną masz jesień w ogrodzie ja też tak chcę Lidzia, to telefon i przyjedź, Ty pomacasz kwiatki, a ja potem pojade do Cię i pomacam.. wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 mowę mi odebrało... kiedy taki ogród zrobiłaś rewelacja i to przytulna i elegancka zarazem no staram się równać do najlepszych Gosiaku, wczoraj pisałaś że idzies obfocić czerwonaki - już byłaś? to dopiero będzie przytulne i eleganckie, jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 a co tak malo tych fotek????? noo 10 fot to mało ? ! poza tym mały ogródek to i jakoś mało fotek Zawsze moge obfocić każdego kwiatka z osobna, ale teraz jesienią to właśnie plamy kolorów są najpiękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 phi co to jest 10 fot, ja na jednym wyjsciu do ogrodu strzelam minimum 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 To samo chciałam napisać, masz taki piękny naturalny ogród, pochwal sie więcej ale nie ma co więcej, znaczy jest jeden zagajnik, ale za nim jest nazwijmy to mały nieład więc pokazałam przodek gdzie nawet liście są w miare zgrabione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 jeny gdzie te foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 No slicznie, a gdzie masz wicio? fota nr 9 na kratce są ubiegłoroczne serotiny, ale coś marne, a na słupie bardziej na prawo 3 letnie teraz mają zajebiste czerwone kuleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 miodziunio Nitusia masz w ogrodzie:lol: ale to mi przypomina że miałaś do mnie przyjechać Paskudo pamiętasz:mad: Pamiętam, a jak czytam o tych waszych duszonkach to mnie aż skręca. Ale ja się do Was wybiore, już sobie objechałam traskę na Częstochowe i wiem że pikna droga, równa szeroka, dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 ale ktoooo by tam chciał przypadkiem wlazłem ile kosztuje utrzymanie porządku a wogóle to piknie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 jeny gdzie te foty? tu: https://picasaweb.google.com/rdziur/20121002?authkey=Gv1sRgCOa047zQoaupxQE# pare postow wyzej bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Cudnie ale czuc malizna Wydrukowałam sobie jak będę następnym razem wygrażać moim kwiatkom, Tarcia wie, ze to działa, dorzucę jeszce i ten argument Zobaczymy czy podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 phi co to jest 10 fot, ja na jednym wyjsciu do ogrodu strzelam minimum 100 kłamiesz, kłamiesz... nie ma klisz na 100 zdjęć :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 jeny gdzie te foty? Dzień dobry jest link, nieco wyżej, czekam na opinie, bo jam u Cię.. to wiesz to dośc istotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dla mnie bosko ale Ty to wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 przypadkiem wlazłem ile kosztuje utrzymanie porządku a wogóle to piknie masz cześć Jamlesik.. utrzymanie porządku w złotówkach to koszt grabi do liści i łopaty do równania brzegów rabat Koszty osobowe/ludzkie - to frajda z grabienia liści i niemal proces rozwodowy o równanie rabat znacie jak się równa grzywkę - no zawsze coś wystaje i trzeba jeszcze podciąć to u nas z rabatami jest to smiuśko mąż mi ostatnio groził, serio powiedział, ze zrobi mi obrzeża z kostki granitowej na cemencie i tego łopatą nie wykopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 aaaa to juz zakumkalam dlaczego moj sie tak upiera by przy powiekszaniu rabat na wiosne mimo wszystko zrobic obrzeza, a bylo glupie tlumaczenie ze niby mniej sie zonka napracuje, bo trawa nie bedzie przelazic no i z koszeniem latwiej, ech mezowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Kochana Ty się nie daj zwieść Jak monsz mówi, że zrobi Ci piękne obrzeża, to on zmierza do twej krzywdy ja Ci to mówię Mojemu podziękowałam i poszukałam to http://allegro.pl/palisada-ogrodowa-4-05m-obrzeze-kraweznik-ipal7-i2645540123.html Tańsze, samorobne, ZDEJMOWALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 kochana mam takie na skalniaczku, niestety zakladasz tylko raz na rabatkach mam takie obrzeza http://www.galaprodukt.pl/de/foto/timbord/obrzeze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 a ja chce bez obrzezy zrobic tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts