Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

Bez obrzeży to.. twój mąz ma rację... będzie wrastała trawa. Chyba, ze chcesz tak muskać brzegi jak u Toli, ja chciałam przez dwa lata a teraz ide na łatwizne ;) bo koszenie to zawsze potem podcinanie tego co zostało nożycami. I już mi się nie chce. :(

Wiem niepoprawne politycznie, ale jednak.

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja bym dała obrzeża bo to można jajko znieść z poprawianiem obwódek:( ja dużo niby nie mam ale cholera mnie bierze jak mi to zarasta:(

no mam dokładnie tak samo :( i wkurza to strasznie, ja dużo niby tez nie mam, aczkolwiek wczoraj mierzyłam by kupić te obrzeża na all i mi wyszło 75mb :o kurde jak gdzie ? :o

moj T. tak jakos tak zmyslnie operuje podkaszarka, ze ja w sumie nie widze problemu pozostalosci trawy - dlatego koszenie mu tyle zajmuje, jest za dokladny

:lol2:

A widzi pani, pani ma pana do koszenia, a mój owszem kosi ale "rynek" reszta "no nie dało się " zostaje dla mnie :mad:

Dzięki Małgoś :)

a swojemu daj jeszce czas. Moje ubiegłoroczne tez jakieś mało imponujące, ale to chyba zima ubiegła je lekko podcięła :( w tym roku mysle je owinąć, by może w przysżłym już jakoś poszły ..

A jakie masz odmiany?

Tarcia to chociaż wypożyczaj za drobną opłatą ;)U mnie te grzywki jak pieszczotliwie nazwała je Wusia przyprawiają mie o szał w sandałach. Macie tak, ze coś was niemiłosiernie wkurza, ale nie chce Wam się klęczeć, strzyć, męczyć się by to poprawić? macie? ja mam!!I to dlatego będą obrzeża. Dzień dobry.Słuchajcie wczoraj byłam na kolejnej Radzie Rodziców. Ja Wam powiem, ze ja musze na następny raz brać coś na uspokojenie przed takimi nasiadówkami, dobrze, że następna dopiero w grudniu. Wiecie, że wczoraj była dyskusja na 30minut dorosłych ludzi pt "Czy nakładac dzieciom surówkę na talerze podczas obiadu?" :o !!!!!Słuchajcie nie sądziłam, ze są dzieci, które jak mają surówke na talerzu, która nie daj Bóg, dotyka ziemniaków to one nie tkną tych ziemniaków :o baa jedna mama przekonywała że jak jej córa zobaczy surówke na talerzu to wcale obiadu nie zje. Nosz kuuurde.. tolerancja tolerancją ale to ? ! :oPOwiedziałam ostro i chyba zbyt głośno, że skoro rodzice płacą za surówkę jako składnik obiadu to ma ona na tym talerzu być i kropka. Dzieci z surówkowymi psychozami do psychologa :D Powiedziałam, ze takie rzeczy wynosi się z domu i to jest sprawa rodziców zblazowanych dzieci jak sobie z tym poradzą i nie jest dobrą metodą odbieranie surówek dzieciom zdrowym na ciele i umysle. Powiedziałam to patrząc w podłogę, bałam się czy w oczach tych 2 pań nie ma sceny mojego mordu.Po wczorajszym spotkaniu wiem, ze się starzeję.

...aa i czy wasze rady rodziców finansują inwestycje w szkole. Inwestycje czyli np remonty. Bo wczoraj był plan na next rok i się okazało, ze nasza rada wieeeele rzeczy finansuje. Poza remontami środki czystości dla pań sprzątaczek, papier toaletowy, zaopatrzenie pielegniarki, czyszczenie dywanów w wejściu... owszem była pani dyrektor, ale powiedziała, ze ona jako szkoła jest spłukana go gmina nie daje kasy... hm....