Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

Małgoś jak po co dzieci jedzą? :o

moje jedzą obiad ok 14 bo: kanapka to za mało, ja mam z bani kłopot czy oni sa tam głodni czy nie, obiady im smakują, mają ciepły posiłek w ciągu dnia co zimą jest ważne.

Potem w domu serwuję tylko na szybko obiadokolację ok 18-19 wsio.

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Dzień doberek :)

wszędzie latam więc postanowiłam że i swoje włości odwiedze.

Się przynajmniej pochwale prezentem jaki sobie sprawiliśmy na urodziny Maćka w ubiegły weekend w łódzkiej Atlas Arenie

WP_000389.jpgWP_000418.jpg

a wieczorem spacer Piotrkowską

WP_000461.jpg

a :bash::bash::bash:no i zła jestem o aparat.

Cały tydzień przed było kup baterie, weż aparat, kup baterie, weż aparat, kup.....

i się okazało, ze kupiliśmy baterie i wzięliśmy aparat... do samochodu... ale po co komu do hali :bash::bash::bash::bash:

Dobrze ze choć telefon działał.

No była lekka próba podejścia pana tatusia... ;) ale tatuś szybciorem wyjasnił, że on byłby nawet za :o ale garaż mamy za mały :D:D:D:D

i o dziwo chłopaki argument kupili :rotfl:

Mój też chce/chciał takie jeździdło.. ale argument u nas by nie przeszedł ...

Kazałby parkować albo na podjeździe albo od stroiny lasu..

Nitka Emil też ma taką fryzurkę jak Twoje chłopaki :)

To i tak dobra jesteś że pamiętałaś o bateriach, u mnie by działały... po czym po 5 minutach by padły, bo nikt by nie pomyślał o naładowaniu (jedziemy na akumulatorkach, bo mój mąż nie uznaje jednorazówek) :)
U nas notorycznie zapominaliśmy naładować akumulatorki dlatego wolimy alkaiczne bateryjki, które prawie wszędzie można kupić i które nawet jak padną to po chwili "wytchnienia" znów wstają i zawsze kilka fot da się jeszcze puknąć. ;)

Mój też chce/chciał takie jeździdło.. ale argument u nas by nie przeszedł ... Kazałby parkować albo na podjeździe albo od stroiny lasu..Nitka Emil też ma taką fryzurkę jak Twoje chłopaki :)
:D:D:D:D twarde masz okazy, nasi zazwyczaj ulegają argumentacji zdroworozsądkowej, :) zazwyczaj, chć zdarzają sie wyjątki...A fryzura u nas to świętość, ani Starszak, ani Młodzian nie dadzą sobie tknąć włosów bez ewdentnej konieczności. I dobrze bo mi się strasznie podobają w długaśnych włosach. :D