nitubaga 08.10.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Małgoś jak po co dzieci jedzą? moje jedzą obiad ok 14 bo: kanapka to za mało, ja mam z bani kłopot czy oni sa tam głodni czy nie, obiady im smakują, mają ciepły posiłek w ciągu dnia co zimą jest ważne. Potem w domu serwuję tylko na szybko obiadokolację ok 18-19 wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 wqrwiaja mnie techniczne aspekty tego forum..człowiek nie moze w spokojności napisać bo mu setki okienek wyskakuje, podskakuje i nie wiadomo co jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.10.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Mnie tam nic nie skacze ale mam zainstalowanego Adblokera https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/adblock-plus/ tylko forum jest coraz bardziej olepszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Mnie tam nic nie skacze ale mam zainstalowanego Adblokera https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/adblock-plus/ tylko forum jest coraz bardziej olepszane ja też go mam i całe szczęście żadne reklamy mnie nie atakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Kochane jesteście :D nic nie skacze i nic nie wkurza Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Dzień doberek wszędzie latam więc postanowiłam że i swoje włości odwiedze. Się przynajmniej pochwale prezentem jaki sobie sprawiliśmy na urodziny Maćka w ubiegły weekend w łódzkiej Atlas Arenie a wieczorem spacer Piotrkowską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.10.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Fajny prezent, a chłopaki nie jęczą teraz żeby zamienić nudne rodzinne samochody na coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 a :bash::bash:no i zła jestem o aparat. Cały tydzień przed było kup baterie, weż aparat, kup baterie, weż aparat, kup..... i się okazało, ze kupiliśmy baterie i wzięliśmy aparat... do samochodu... ale po co komu do hali :bash::bash: Dobrze ze choć telefon działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 No była lekka próba podejścia pana tatusia... ale tatuś szybciorem wyjasnił, że on byłby nawet za ale garaż mamy za mały :D:D:D i o dziwo chłopaki argument kupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.10.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 To i tak dobra jesteś że pamiętałaś o bateriach, u mnie by działały... po czym po 5 minutach by padły, bo nikt by nie pomyślał o naładowaniu (jedziemy na akumulatorkach, bo mój mąż nie uznaje jednorazówek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Och te chlopy i ich zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 No była lekka próba podejścia pana tatusia... ale tatuś szybciorem wyjasnił, że on byłby nawet za ale garaż mamy za mały :D:D:D i o dziwo chłopaki argument kupili Mój też chce/chciał takie jeździdło.. ale argument u nas by nie przeszedł ... Kazałby parkować albo na podjeździe albo od stroiny lasu.. Nitka Emil też ma taką fryzurkę jak Twoje chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 To i tak dobra jesteś że pamiętałaś o bateriach, u mnie by działały... po czym po 5 minutach by padły, bo nikt by nie pomyślał o naładowaniu (jedziemy na akumulatorkach, bo mój mąż nie uznaje jednorazówek) U nas notorycznie zapominaliśmy naładować akumulatorki dlatego wolimy alkaiczne bateryjki, które prawie wszędzie można kupić i które nawet jak padną to po chwili "wytchnienia" znów wstają i zawsze kilka fot da się jeszcze puknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Och te chlopy i ich zasady. No niestety z niektórymi jeszcze da sie żyć, ale są takie z którymi trzeba bezwzglądnie walczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Mój też chce/chciał takie jeździdło.. ale argument u nas by nie przeszedł ... Kazałby parkować albo na podjeździe albo od stroiny lasu..Nitka Emil też ma taką fryzurkę jak Twoje chłopaki :D:D:D twarde masz okazy, nasi zazwyczaj ulegają argumentacji zdroworozsądkowej, zazwyczaj, chć zdarzają sie wyjątki...A fryzura u nas to świętość, ani Starszak, ani Młodzian nie dadzą sobie tknąć włosów bez ewdentnej konieczności. I dobrze bo mi się strasznie podobają w długaśnych włosach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 No niestety z niektórymi jeszcze da sie żyć, ale są takie z którymi trzeba bezwzglądnie walczyć ... Tajest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Hejka dzień dobry, zimno u mnie...chyba opony czas zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Bry :)właśnie wróciłam z miasta. Jak zimno Wpadłam sobie tez do Ikei po big bagi jakby trzeba bylo kogoś spakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 120 l grube worki na smieci sie doskonale do tego nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts