Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szyję szyję :)

Wiola dzięki serdeczne raz jeszcze za świetne spotkanie ;) wycmokaj od nas wszystkich Twoich..

Lidzia - dzięki za linka. Własnie od Wioli się dowiedziałam. Póki co puściłam gołębia z orzełkiem, niestety u mnie wyjazd na tygodniu odpada z przyczyn logistycznych. :( ale widziałam Was w akcji więc jestem spokojna :D

Czesiulek...

oto ostatnia odsłona domowej akcji pod tytułem "wykończeniówka". Jako, że rzeczy do wykończenia jakby już niewiele zostało, w zasadzie tylko jedna - to się chwale kolejnymi zmianami, tym razem w pokoju M.

026.jpg

oto nowy nabytek pod tablice magnetyczne :) w całości pokój prezentuje się tak :

029.jpg

031.jpg

032.jpg

młode jest w końcu zadowolone, że swoje notatki ma u siebie, starsze młode jest zadowolone bo mu młodsze młode przestało włazić do pokoju... mamcia jest zadowolona, że kolejne z czapy, tata jest zadowolony, że ... ma mamcie z czapy ;) :D

...a i z nowości że tak powiem niebudowlanych to

primo - rozpoczęłam sezon kominkowy wraz z pierwszymi śniegami i brakiem prądu z tym związanym :o jakoś jak pada prąd to zawsze u nas :o

006.jpg

i zaczęłam dokarmiać tutejsze ptactwo by w razie kryzysu mieć pyszne pieczyste ;) :D:D:D:D żartuje oczywiście... zaraz Malka mnie zgromi ;)

003.jpg

Ptaszyna jest tuz tuż za kuchennym oknem. Jak sie przyglądniecie to w szybie na dole odbija się dzbanek na naszą śniadaniowa herbatkę :D w zasadzie gdyby nie szyba możnaby go było złapać :D

Edytowane przez nitubaga

Obrazków ostatnich nie widze, ale ogólnie wykończeniówka mi się widzi i podoba.

Nitka, tutaj są narzuty na łóżka, ale nie mogę znaleźć tego, od którego ja kupiłam

http://allegro.pl/narzuty-z-bajek-narzuta-dla-dzieci-170x210-6wzorow-i2770442559.html

A od tego Pana/i, kupiłam dużą narzute do sypialni ale ma też mniejsze

http://allegro.pl/narzuta-narzuty-dla-dzieci-170-x-210-nowa-kolekcja-i2773536215.html

ooo dzięki Wiola...

ide zaraz kuknąć na te narzuty. Musze przykryć czymś na dzień pościele chłopaków. Bo na bebchy nawet ułożone nie moge patrzec, a do chowania ich do schowka niekogo nie moge zmusić :bash:

Zaraz postaram sie zmienić posta...