nitubaga 26.10.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Cześć ciesze się że żyjesz.. po ... srodzie worki mówisz? czyli przepłaciłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ja 4 przeprowadzki w worach na śmieci/gospodarczych zrobiłam.. a każda przeprowadzka to około 30 takich worów, albo i więcej..... i gdzie ja bym się do tych toreb zmieściła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Myślę, że aż tyle toreb Nitce nie będzie potrzebnych...Ona chyba się nigdzie nie wyprowadza, co? chyba że kolejny dom budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 ;) ;) a jakże ja się nigdzie nie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 30? Moja mama jak sie wyprowadzala ze starego mieszkania to miala samych ciuchow 22 worki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.10.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Nitka, żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.10.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 przeczytało mi się Nitka szyjesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 zajrzyjcie tutaj koniecznie, proszę - chodzi o spalony dom naszej forumowej Nelci http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-splonal-dom-(&p=5605358#post560535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Szyję szyję Wiola dzięki serdeczne raz jeszcze za świetne spotkanie wycmokaj od nas wszystkich Twoich.. Lidzia - dzięki za linka. Własnie od Wioli się dowiedziałam. Póki co puściłam gołębia z orzełkiem, niestety u mnie wyjazd na tygodniu odpada z przyczyn logistycznych. ale widziałam Was w akcji więc jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Czesiulek... oto ostatnia odsłona domowej akcji pod tytułem "wykończeniówka". Jako, że rzeczy do wykończenia jakby już niewiele zostało, w zasadzie tylko jedna - to się chwale kolejnymi zmianami, tym razem w pokoju M. oto nowy nabytek pod tablice magnetyczne w całości pokój prezentuje się tak : młode jest w końcu zadowolone, że swoje notatki ma u siebie, starsze młode jest zadowolone bo mu młodsze młode przestało włazić do pokoju... mamcia jest zadowolona, że kolejne z czapy, tata jest zadowolony, że ... ma mamcie z czapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 "pełnia szczęścia nieustannie po co złota rybka w wannie" Nitusia bardzo fajnie to wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) ...a i z nowości że tak powiem niebudowlanych to primo - rozpoczęłam sezon kominkowy wraz z pierwszymi śniegami i brakiem prądu z tym związanym jakoś jak pada prąd to zawsze u nas i zaczęłam dokarmiać tutejsze ptactwo by w razie kryzysu mieć pyszne pieczyste :D:D:D żartuje oczywiście... zaraz Malka mnie zgromi Ptaszyna jest tuz tuż za kuchennym oknem. Jak sie przyglądniecie to w szybie na dole odbija się dzbanek na naszą śniadaniowa herbatkę w zasadzie gdyby nie szyba możnaby go było złapać Edytowane 8 Listopada 2012 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 "pełnia szczęścia nieustannie po co złota rybka w wannie" Nitusia bardzo fajnie to wygląda:) dzięki Wusiaku niemniej rykbe a już szczególnie złotą tyż mogłabym dokarmiać :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 a jakbyś dała te łobrazki byłoby łatwiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 no fotek nie widac a te co widac to wyszlo to super, swietniste te polki kolorowe,a te tablice to kupowane gotowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dzień Doberek Świetny pomysł z deskami, tak się zastanawiałam co z moimi zrobić, pewnie zgapię A chłopaki się nie wdrapują po nich do sufitu ? bo to w sumie przy okazji ścianka wspinaczkowa Też łobrazków dalszych nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) a ja widze jak na nie klikne:) Edytowane 8 Listopada 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Obrazków ostatnich nie widze, ale ogólnie wykończeniówka mi się widzi i podoba. Nitka, tutaj są narzuty na łóżka, ale nie mogę znaleźć tego, od którego ja kupiłamhttp://allegro.pl/narzuty-z-bajek-narzuta-dla-dzieci-170x210-6wzorow-i2770442559.html A od tego Pana/i, kupiłam dużą narzute do sypialni ale ma też mniejszehttp://allegro.pl/narzuta-narzuty-dla-dzieci-170-x-210-nowa-kolekcja-i2773536215.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ooo dzięki Wiola... ide zaraz kuknąć na te narzuty. Musze przykryć czymś na dzień pościele chłopaków. Bo na bebchy nawet ułożone nie moge patrzec, a do chowania ich do schowka niekogo nie moge zmusić Zaraz postaram sie zmienić posta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 No to teraz powinno byc lepiej, bo w sumie to nawet ja ich nie widziałam był tylko napisik załącznik i masa cyferek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts