Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no fotek nie widac a te co widac to wyszlo to super, swietniste te polki kolorowe,a te tablice to kupowane gotowe??

półki robione osobiście przez Trzeszczącego ze zwykłej sklejki, pomalowanej potem na najbardziej oczojebne kolory jakie miała Castorama :)

A tablice to znów moja fanaberia wymuszona na moim ojcu. To jest arkusz blachy 2mm grubości, przecięty na pół i jedna krawędż zagięta w haczyk. B. ma 2 białe, a M ma 2 czarne. Aktualnie wisi ang, orto i matma ;)

Dzień Doberek

:bye:

Świetny pomysł z deskami, tak się zastanawiałam co z moimi zrobić, pewnie zgapię :oops: A chłopaki się nie wdrapują po nich do sufitu ? :) bo to w sumie przy okazji ścianka wspinaczkowa :)

Też łobrazków dalszych nie widzę :(

a wiesz że jakoś nie przyszło im to do głowy :o oni generalnie - na moje szczęscie - nie przejawiają tego typu aktywności w domu. Na placach zabaw gibają się niczym jakie małpiatki ;) ale w domu nie, co boziu daj niech im tak zostanie ;)

a pomysł zgapiaj zgapiaj :D ja tez zgapiłam :D

Piękna sikoreczka- chyba to sikoreczka...moje ptaszyny jeszcze u mnie się nie stołują...czekają śniegów, bo na razie trawka i inne jedzenie na świeżo mają. Ale mam swoje 2 sroczki, które psa objadają...miło popatrzeć jak inteligentnie psicę wkurzają, kiedy jedna ją podpuszcza a druga w tym czasie objada, potem sie zamieniaja rolami..

Ps. firanki do salonu mi się szyją ;) za plecami własnie...kurczę tak stwierdziłam, ze jakbym oddała do jakiejś obcej krawcowej to w życiu nie zastanawiałaby się tyle nad wzorem, taśmą i innymi detalikami...a moja krawcowa osobista jakby dla królowej angielskiej szyła :yes:

:D:D:DMalka to norma :D każdy obcy kto widzi nasz kominek jest zdziwiony "to takie tez robią ?" :oAno robią :D na moje szczęście, bo poziomego nijak tu nie widziałam i wciąż nie widzę :DSłuchajcie byłam dziś półgębkiem w Ikei.. półgębkiem bo wpadłam tylko po zapas magnesów... słuchajcie w Ikei już święta na całego :oNo jak nic trzeba będzie się tematowi przyjrzeć, bo oni wcześnie zaczynają i wcześnie kończą... bo w ub roku koło 18-20 grudnia po dekoracjach świątecznych śladu już nie było :o a upatrzyłam sobie światełka na choinkę w kształceie gwiazdek. Jeszcze tylko nie wiem w jakim kolorze będzie choinka, bo wystrój chyba klasyczny - czerwony. Tym bardziej, ze mają fajne poduchy z choinkami i gwiazdkowymi serduchami :) właśnie biało czerwone.