nitubaga 08.11.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 a jakbyś dała te łobrazki byłoby łatwiej;) Jak se paniusia życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 pani być zadowolniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 bo wam lenie sie nie chcialo kliknac na to niebieskie z nazwa zalacznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 no fotek nie widac a te co widac to wyszlo to super, swietniste te polki kolorowe,a te tablice to kupowane gotowe?? półki robione osobiście przez Trzeszczącego ze zwykłej sklejki, pomalowanej potem na najbardziej oczojebne kolory jakie miała Castorama A tablice to znów moja fanaberia wymuszona na moim ojcu. To jest arkusz blachy 2mm grubości, przecięty na pół i jedna krawędż zagięta w haczyk. B. ma 2 białe, a M ma 2 czarne. Aktualnie wisi ang, orto i matma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 a ja widze jak na nie klikne:) :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dzień Doberek Świetny pomysł z deskami, tak się zastanawiałam co z moimi zrobić, pewnie zgapię A chłopaki się nie wdrapują po nich do sufitu ? bo to w sumie przy okazji ścianka wspinaczkowa Też łobrazków dalszych nie widzę a wiesz że jakoś nie przyszło im to do głowy oni generalnie - na moje szczęscie - nie przejawiają tego typu aktywności w domu. Na placach zabaw gibają się niczym jakie małpiatki ale w domu nie, co boziu daj niech im tak zostanie a pomysł zgapiaj zgapiaj ja tez zgapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Piękna sikoreczka- chyba to sikoreczka...moje ptaszyny jeszcze u mnie się nie stołują...czekają śniegów, bo na razie trawka i inne jedzenie na świeżo mają. Ale mam swoje 2 sroczki, które psa objadają...miło popatrzeć jak inteligentnie psicę wkurzają, kiedy jedna ją podpuszcza a druga w tym czasie objada, potem sie zamieniaja rolami.. Ps. firanki do salonu mi się szyją za plecami własnie...kurczę tak stwierdziłam, ze jakbym oddała do jakiejś obcej krawcowej to w życiu nie zastanawiałaby się tyle nad wzorem, taśmą i innymi detalikami...a moja krawcowa osobista jakby dla królowej angielskiej szyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 :D:D a nie szyje? weż nie bądż szuja pożycz ten skarb na kilka dni cooooo? Co do sikorek to nabrałam szacunku do ptaszków jak przylookałam jak potrafią w konia zrobić wróble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Bardzo ladnie, szczegolnie te kolorowe polki mi sie podobaja z cala reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ooo nie pożyczalna Ona jest :D Jak pomyśle, ile oszczędzę.... te kolorowe półki są boskie, naprawdę boskie, z daleka jakby na wysoki połysk były.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nitusia nie że ja Cię podpuszczam;) ale patrzaj jak Kobiety czytają Twój wątek:rotfl: toż te śliczne kolorowe sklejkowe szafeczki dawno pokazywałaś jak dziergałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 i zobaczyłam !!!!! ślicznie choć przy pierwszym rzucie oka na kominek miałam wrażenie,że mi się fotka o 90st majtnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 :D:DMalka to norma każdy obcy kto widzi nasz kominek jest zdziwiony "to takie tez robią ?" :oAno robią na moje szczęście, bo poziomego nijak tu nie widziałam i wciąż nie widzę :DSłuchajcie byłam dziś półgębkiem w Ikei.. półgębkiem bo wpadłam tylko po zapas magnesów... słuchajcie w Ikei już święta na całego :oNo jak nic trzeba będzie się tematowi przyjrzeć, bo oni wcześnie zaczynają i wcześnie kończą... bo w ub roku koło 18-20 grudnia po dekoracjach świątecznych śladu już nie było a upatrzyłam sobie światełka na choinkę w kształceie gwiazdek. Jeszcze tylko nie wiem w jakim kolorze będzie choinka, bo wystrój chyba klasyczny - czerwony. Tym bardziej, ze mają fajne poduchy z choinkami i gwiazdkowymi serduchami właśnie biało czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.11.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Zobacz tez na http://www.tchibo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ooo dzięki :)W sumie wieki tam nie byłam.. zobacze czy też juz ruszyli z decoracjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nitka, Ty wiesz ze ten koncert Marylki to gala jakaś wielka jest a nie taki zwykły? z okazji reedycji 20 płyt winylowych czy jakoś tak.. A na Tchibo to i ja widziałam fajne rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 pikny pokoik młodego młodego i widzę, że młody przeniósł się już całkowicie do swojego królestwa Nituś, może umówimy się jakoś na przyszły tydzień, to bym wpadła do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 o i do Ikei będę musiała podjechać, skoro są już świąteczne dekoracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Lidzia no ja mam nadzieje, ze w końcu uda się spiknąć zapraszam, dzwoń i wpadaj :)Wiola... no przecie "beleczym" bym Ci tyłka nie zawracała, nie? mam nadzieje, że kombinujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Fajnie wyszło królestwo Królewicza Dorasta ci Chłopak skoro już się przeniósł do siebie... Ale macie fajnie z tymi imprezkami i spotkaniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts