Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o klęczniku nie pomyślałam, ale to dobry pomysł na ....karę ;):lol2: Tylko że moja zaraz poleciałaby ze skargą, jak nie do ojca to na policję :D

Ostatnio rozmawiałyśmy o prawach dziecka i chyba dobrze wszystko zapamietała, bo słyszę jej argumenty o wykorzystywaniu jej np do sprzątania...jakoś o obowiązkach zabrakło już czasu na rozmowę..

hejka, tak wogle, świnia ze mnie, nawet się nie przywitałam, tylko jak do obory...:bash:

ooo klęcznik :o w sumie może by i był dobry, ale nie do nauki ;) a już na banknie do nauki rachunków i orto :D:D:D:D

Witam piękne panie :D

tak czytam i zgadzam się, że krzesło obrotowe idzie w ruch jak sie znudzą lub znużą odrabianiem zadań. :mad:

Stabilne krzesła bez kółek byłby by lepsze, ale już wiem od wychowawczyń, że się na takich właśnie w szkole huśtają ... zwłaszcza mój starszy luzak. Miałam sposobnośc ostatnio przelotnie "zamienić słóweczko" z wychowawczynią i wyszło nam z tej rozmowy, ze ten luuuuzzzz u B należałoby jednak ciut "spiąć". :bash: gdyż moje małe eksperymentuje i podążając za kolegami jakby się z lekka popsuł. ;) przyjmując postawę "a po co mi to?" (zlew).

• 2 weeks później...
ja się do tej poty huśtam .... krzesło mam zajefajne ....

.. i "po cichu" Wam powiem, że jak nikogo nie ma to nogi stawiam na biurko ;) ... i odpychając się nogami .... dalej się bujam ....

... no i słucham przy tym Antyradia :) :) :)

No Gwożdzik... szalejeszzzz.... :lol:

Ale ja tez tak robię, z tym, że kłade podusie na stolik kawowy w saloooonie, na podusie piętki.. na kolanka laptopik i jak tylko mam zasięg, jak tylko mam zasięg ;) tyż szaleję :D

Ale ja tez tak robię, z tym, że kłade podusie na stolik kawowy w saloooonie, na podusie piętki.. na kolanka laptopik i jak tylko mam zasięg, jak tylko mam zasięg ;) tyż szaleję :D

stolik kawowy w pracy mam.... ale nogi mam za krótkie i do stolika nie sięgają :) ... zresztą kawa by mi nie smakowała ;)