Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

na pewno Nitka ma najfajniejsza i najbardziej nietypowa dekoracje drzwi wejsciowych, nie jakies tam bzdurne stroiki a prawdziwa sztuka:lol:
no nie ukrywam, że dekoracje wzbudziły zainteresowanie :lol: nam się podobają, dzieciakom się podobają, chcą robić więcej :lol: nic więcej nam nie potrzeba

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo to wyszło, że łosie rulez :lol: :lol:

Mamy już też choinkę... w tym roku poszło zaskakująco szybko i sprawnie.

115.JPG

no nie mogło byc inaczej... no biała jest ;)

W tym roku mamy piękne bombki, białe, koronkowe, brokatowe ...

109.JPG

https://picasaweb.google.com/rdziur/20121216?authkey=Gv1sRgCKPQ5tSft5bXwQE#5822558843342276882

Witaj piękny masz salon, zasłony są szare czy czarne, no super to rozwiązałaś dało mi to natchnienie do stworzenia mojego salonu, na który nie miałam pomysłu. Zobaczymy co z tego wyjdzie

Cieszę się, że Ci sie podoba, a że jeszcze natchnęło do własnego wnętrza to już całkiem super :lol:

Mam nadzieje, że swoimi nowościami się pochwalisz :)

:D:DJak nasze Bąki były małe i baliśmy się o choinke to .... wiązaliśmy czubek choinki do haczyka w suficie ;)w sumie 3 lata tak wiązaliśmy i nigdy nie było takiej sytuacji by się patent sprawdzał ;) z psem raz nie zawiązaliśmy, a potrzeba się jednak okazała konieczna

ok -już nie potrzebuję wyjaśniania ciulowych łańcuchów:)wery, wery ciulowe ;)
:Dno to wszystko jasne. Ciulowa jak nic ;) :lol: Dzięń dobry Państwu,u mnie piknie sypie śniegiem. W końcu takim mokrym na kulki, na bałwany, lecą olbrzymie płaty, bo trudno to nazwać płatkami ;)znów będzie odśnieżanko ;) ale już wole to niż te ciape co jest od rana :mad:

:Dno to wszystko jasne. Ciulowa jak nic ;) :lol: Dzięń dobry Państwu,u mnie piknie sypie śniegiem. W końcu takim mokrym na kulki, na bałwany, lecą olbrzymie płaty, bo trudno to nazwać płatkami ;)znów będzie odśnieżanko ;) ale już wole to niż te ciape co jest od rana :mad:

u nas ciapa:mad: a bylo tak cudnie w sobote. raczej na swieta bedzie znowu buro:sick:

Witaj Dorka :Dja nie wiem co Wy z Malką palicie, że macie siłę się tak po nocach wałęsać po wewątkach ;) ale miło że wpadłaś.. Ja po 23 jestem dętka.. i się rozglądam za czymś płaskim, wygodnym i ciepłym do spania... ;)ech gdzie te młode lata...?!