nitubaga 13.12.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 na pewno Nitka ma najfajniejsza i najbardziej nietypowa dekoracje drzwi wejsciowych, nie jakies tam bzdurne stroiki a prawdziwa sztuka:lol:no nie ukrywam, że dekoracje wzbudziły zainteresowanie nam się podobają, dzieciakom się podobają, chcą robić więcej nic więcej nam nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 no bo sa czadowe wyznaczyliscie nowy trend ozdob swiatecznych. i mnie i mojemu bardzo sie te dekorki podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.12.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 ooo to dziękujemy bardzo w sumie to tylko zszywacz, kolorowy papier w hurtowych ilościach, taśma klejąca, nożyczki, klej i głowa pełna pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 i to jest to co najfajniejsze:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 genialne... a przy okazji miny łosiów bezcenne.... podejrzewam, że sąsiadów też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 14.12.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Witaj piękny masz salon, zasłony są szare czy czarne, no super to rozwiązałaś dało mi to natchnienie do stworzenia mojego salonu, na który nie miałam pomysłu. Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Czadowe Łosie macie :D Czy ten po lewej to M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Nooo to wyszło, że łosie rulez :lol: Mamy już też choinkę... w tym roku poszło zaskakująco szybko i sprawnie. no nie mogło byc inaczej... no biała jest W tym roku mamy piękne bombki, białe, koronkowe, brokatowe ... https://picasaweb.google.com/rdziur/20121216?authkey=Gv1sRgCKPQ5tSft5bXwQE#5822558843342276882 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Witaj piękny masz salon, zasłony są szare czy czarne, no super to rozwiązałaś dało mi to natchnienie do stworzenia mojego salonu, na który nie miałam pomysłu. Zobaczymy co z tego wyjdzie Cieszę się, że Ci sie podoba, a że jeszcze natchnęło do własnego wnętrza to już całkiem super Mam nadzieje, że swoimi nowościami się pochwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 pikna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.12.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 choinka sliczna, u mnie niemozliwa do wykonania i do stania ze wzgledu na niesfornego bialasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.12.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 :DJak nasze Bąki były małe i baliśmy się o choinke to .... wiązaliśmy czubek choinki do haczyka w suficie ;)w sumie 3 lata tak wiązaliśmy i nigdy nie było takiej sytuacji by się patent sprawdzał z psem raz nie zawiązaliśmy, a potrzeba się jednak okazała konieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.12.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 choinka by sie nie przewrocila, on za maly i za slaby, ale dolne galazki musowo bez bombek. glupio by tak wygladala ubrana do polowy. taki szal-dywanik bylby od razu wyszurgany spod choinki jako kolejny przedmiot zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ok -już nie potrzebuję wyjaśniania ciulowych łańcuchów:) wery, wery ciulowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.12.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Łańcuchem mnie przyciągnięto.Cieszę się niezmiernie z ataku prekognicji, jaki mnie u malki dopadł. Ukłony z racji rozpoczęcia poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.12.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Bardzo urocza Twoja choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.12.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 ok -już nie potrzebuję wyjaśniania ciulowych łańcuchów:)wery, wery ciulowe :Dno to wszystko jasne. Ciulowa jak nic Dzięń dobry Państwu,u mnie piknie sypie śniegiem. W końcu takim mokrym na kulki, na bałwany, lecą olbrzymie płaty, bo trudno to nazwać płatkami ;)znów będzie odśnieżanko ale już wole to niż te ciape co jest od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.12.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Bardzo urocza Twoja choinka dzięki Gosiaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 :Dno to wszystko jasne. Ciulowa jak nic Dzięń dobry Państwu,u mnie piknie sypie śniegiem. W końcu takim mokrym na kulki, na bałwany, lecą olbrzymie płaty, bo trudno to nazwać płatkami ;)znów będzie odśnieżanko ale już wole to niż te ciape co jest od rana u nas ciapa:mad: a bylo tak cudnie w sobote. raczej na swieta bedzie znowu buro:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.12.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Witaj Dorka :Dja nie wiem co Wy z Malką palicie, że macie siłę się tak po nocach wałęsać po wewątkach ale miło że wpadłaś.. Ja po 23 jestem dętka.. i się rozglądam za czymś płaskim, wygodnym i ciepłym do spania... ;)ech gdzie te młode lata...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts