Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia?

Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie?

Dlaczego śpiewamy kolędy?

Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa.

Dlatego, żeby podawać sobie ręce.

Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie.

Dlatego, żeby sobie przebaczać.

ks. Jan Twardowski

Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS.

A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ

w Waszych szczerych i otwartych sercach

w Nowym Roku 2013

życzą, a także dziękują

za okazaną pomoc i wsparcie:

Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI

:)

Witajcie KOCHANI,strasznie dziękuje za życzenia. Wszystkim. Chciałabym póki stoimy na progu tej 13stki życzyć sobie, ale przede wszystkim WAM ogromnie dużo zdrowia, po tych świętach wiem, ze zdrowie to podstawa, bratniej duszy w zasięgu ręki do kochania, to wiem po sywestrze, wielu uśmiechów, zaskakujących drobiazgów, dobrych znajomych, pogody ducha... i co tu dużo kryć - worka piniędzy !! :D:D:D:DI chciałam tu przeprosić, ze nie do wszystkich zdążyłam z życzniami przed Wigilią... w krytycznym momencie, czyli gdzieś w połowie skłądania życzeń moj... net.. no zdechł i juz nie wstał. Nie sposób było załączyć ani pół zdania nie mówiąc już o jakimś śliczniuchnym obrazku. A potem wyjechałam...A potem zachorowałam...A potem majaczyłam w gorączce 2,5 dnia :o wierzcie mi zdrowie to podstwawa...A potem wracałam do żywych... w sumie to do dzis wracam.A jeszcze potem byłam na najfajniejszym balu z tańcami od wielu lat... i moje postanowienie noworoczne jest takie za rok też chce imprezkę :D koniec z sylwestrami w domu, bo "nie mam co z dziećmi zrobić" . Jak się chce to się wymyśli ;)Zatem kochani raz jeszcze wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok. :)Tymczasem buziaki dla wszystkich Pieknych PAŃ i Przystojnych PANÓW :)

Syrop z cebuli już mam, bo mało płucufff nie oddam podczas kaszlu :(Dostałam chyba antybola dla koni, bo jak wczoraj zażyłam I dawke to mnie ścięło na 2h, spałam jak zabita. I koniecznei musze brac osłonowe bo juz mój żołądek się ostro buntuje zgagą :o :(Do dupy ten 2013 :bash:

Wiola trzymajcie się jakoś... dziewczyn strasznie szkoda, zwłąszcza Zosi bo ona biedna się nie pożali :(

Cronin - nie strasz :o że antybol nie zadziałał :o choc wczoraj u lekarza mijałam się z panem w kolejce, który tez zmieniał antybola na zapalenie oskrzeli bo na ten pierwszy nie "poszedł" :(

Tarcia, Gosiaku - dziękuje bardzo. Odprzytulowywyuje :D

Lidzia trzymaj się dalej tak dzielnie, bo te kaszle na męka straszna.