malka 24.12.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.12.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 http://img585.imageshack.us/img585/8992/img0157fv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.12.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 http://e-kartki.net.pl/kartki/26/6/d/6665.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.12.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! Wierzę, że 13 przyniesie Wszystkim szczęście, zdrowie i spełnione marzenia:lol:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.12.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Oby ten nadchodzący rok był zdrowszy niż poprzedni, weselszy niż ostatni i obfity spełnionych marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.12.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Nitko :hug: 2013 życzy Ala z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.01.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witajcie KOCHANI,strasznie dziękuje za życzenia. Wszystkim. Chciałabym póki stoimy na progu tej 13stki życzyć sobie, ale przede wszystkim WAM ogromnie dużo zdrowia, po tych świętach wiem, ze zdrowie to podstawa, bratniej duszy w zasięgu ręki do kochania, to wiem po sywestrze, wielu uśmiechów, zaskakujących drobiazgów, dobrych znajomych, pogody ducha... i co tu dużo kryć - worka piniędzy !! :D:D:DI chciałam tu przeprosić, ze nie do wszystkich zdążyłam z życzniami przed Wigilią... w krytycznym momencie, czyli gdzieś w połowie skłądania życzeń moj... net.. no zdechł i juz nie wstał. Nie sposób było załączyć ani pół zdania nie mówiąc już o jakimś śliczniuchnym obrazku. A potem wyjechałam...A potem zachorowałam...A potem majaczyłam w gorączce 2,5 dnia wierzcie mi zdrowie to podstwawa...A potem wracałam do żywych... w sumie to do dzis wracam.A jeszcze potem byłam na najfajniejszym balu z tańcami od wielu lat... i moje postanowienie noworoczne jest takie za rok też chce imprezkę koniec z sylwestrami w domu, bo "nie mam co z dziećmi zrobić" . Jak się chce to się wymyśli ;)Zatem kochani raz jeszcze wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok. :)Tymczasem buziaki dla wszystkich Pieknych PAŃ i Przystojnych PANÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witanko :)pisałam, że zdrowie jest najważniejsze???no to od wczoraj siedze w domu na antybolu na 5 dni - zapalenie oskrzeli Bosze ja chce mrozów by wybiło te wirusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A myślałam, że choć Ty zdrowa nie dawaj się i kuruj, zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.01.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Współczuję ja od zeszłego czwartku siedzę z zapaleniem oskrzeli, antybiotyk średnio pomógł idę dziś drugi raz. Masakra jakaś z tymi wirusami. Zrób sobie nalewke z czosnku i syrop z cebuli , lub 2 w 1, serio serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Oj Nitka, Nitka, ale Cie wzięło...My dziś też do lekarza, wszystkie 3, choć ja czuje sie już o niebo lepiej. Ale dziewczyny kiepsko, nawet p.gorączkowy o tej samej porze podawany, jak chorują to razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Syrop z cebuli już mam, bo mało płucufff nie oddam podczas kaszlu :(Dostałam chyba antybola dla koni, bo jak wczoraj zażyłam I dawke to mnie ścięło na 2h, spałam jak zabita. I koniecznei musze brac osłonowe bo juz mój żołądek się ostro buntuje zgagą :(Do dupy ten 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Nituś, zdrówka życzę Wyleż porządnie to choróbsko, żebyś potem nie cierpiała jak Arnika. Mnie (tfu, tfu, tfu) na razie nic nie bierze i mam nadzieję, że tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 pozdrawiam czule i tule:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Wiola trzymajcie się jakoś... dziewczyn strasznie szkoda, zwłąszcza Zosi bo ona biedna się nie pożali Cronin - nie strasz że antybol nie zadziałał choc wczoraj u lekarza mijałam się z panem w kolejce, który tez zmieniał antybola na zapalenie oskrzeli bo na ten pierwszy nie "poszedł" Tarcia, Gosiaku - dziękuje bardzo. Odprzytulowywyuje Lidzia trzymaj się dalej tak dzielnie, bo te kaszle na męka straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.01.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Nie straszę, u mnie na szczęście zadziałał, ale lekarze mówią że muszą często dawać drugi, więc się koniecznie skontroluj. A kaszel może się utrzymywać nawet kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Duzo zdrowia Nitus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts