Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

zmian adotyczny działań mojej sąsiadki...

otóż ja ja kiedyś chciałam sie odgrodzić to mi R powiedział, ze my nie zwierzęta i klatki robić nie będziemy... sobie myśle no trudno.. oki... :) ale nalegałam i R się zgodzil odgrodzić od ulicy... no uznał, ze faktycznie nie jest to zły pomysł.. zwłaszcza jak małe rośłiny jeszcze nie zatrzymują kurzu... i postanowiłam kupic tkanine pcv by mocna była i póki co zawiesić na ogrodzeniu....

Ale .... jak mówiłam zaszły zmiany.... ku mojej wielkiej uciesze na ten sam pomysł wpadli sąsiedzi :D :D

i mam - tadam ::lol:

przód domku

http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/S9cv5wG8cyI/AAAAAAAADaM/aJh3z-RzhKI/s640/016.JPG

i tył

http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/S9mKxASel7I/AAAAAAAADb8/V24xju0519I/s640/035.JPG

huraaa... jak się ciesze, że ktoś mi zrobił dobrze :D :D bo poza oczywista korzyścią dla nas obu bo nie musumy oglądać nawzajem własnych gęb... to jeszcze ogrodzenie zostało po mojej stronie, więc moge puszczać pnącza, w końcu mam cichy zakątek dla roślin, bo to od sąsiadki strony piździło mi wiatrem, posadzone rośłiny na tle paneli zyskały na urodzie i co najważniejsze już nie będe musiała tłumaczyć moim chłopcóm dlaczego mały F. ich chciał opluć... bo nie będą mieli kontaktów z sąsiadem... bo przez to drewienko się nie da.... tiru rara... i pomyśleć że tyle korzyści za darmo :lol:

I już myśle jakie tu wykombinowac ładne pnącze :)

Edytowane przez nitubaga

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochana fajne zakupyto mam nadzieje dopiero przede mną :D

wysłałam wczoraj do wyceny kostke, zobaczymy ile zaśpiewają :) chciała bym w tym roku wyjść z prac ziemnych, czyli zrobić wszystkie alejki, schody, taras ten w słonku... i posadzić te największe pasmo rośłin... drzewa znaczy...

Nie wiem czy się uda, ale plan mam ambitny :)

Póki co z domkiem czekam na naprawe okna i na montaż rynny...