nitubaga 15.02.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 :D:D:D już współczuje I jak my bedziesz brac te koce mimo, że już wiesz, ze nie bedą Ci potrzebne by nie urazic JA od swojej mamusi dostałam całe tomy szkła, kryształów itp. Na szczeście część została na mieszkaniu, a część się "nieszczęsliwie zbiła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.02.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Moja mama na nowe mieszkanie przyniosła nam na szczęście słomianą cebulę i buraczka i wianek z czosnku takie sztuczne, do powieszenia w kuchni. No i co miałam zrobić - wzięłam. Tylko jak się wyprowadzaliśmy to się zgubiły jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 :lol2: dobre jesteście z tymi prezentami... mnie na szczęście rodzinka zna i boi się ciętego jezyka dlatego pytają co a ja się nie krępuję i mówię :D tak łatwiej.. ps. Nitka ma zaj...e wnetrza, jedne z najlepszych na forum, szkoda ze ich nie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Wiolcia mam tak samo, jak rodzinka pytala co chemy na parapetowe to szepnelam ze krzesła do jadalni i każdy zrzucil się na jedno, nie były drogie my bardzo zadowoleni a rodzinka z glowy miała myslenie i tez zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 NItko-Katarzyno Wszystkiego co naj naj naj, samych słonecznych dni w Twoim ogrodzie i na przyszłym błękitnym tarasie, wspaniałych przyjaciół i szczęścia rodzinnego z okazji 17-tych urodzin http://c.wrzuta.pl/wi12618/6ff7e037000d7e0a4665896a/bukiet_kwiatow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.02.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 To ja tez przyłączam się do życzeń urodzinowych, wszystkiego najlepszego, pomyślności, miłości i spełnienia marzeń http://img.fototrip.pl/picm6/8bd6dbc7b3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Nituśka - STO LAT!!! i buziaków jeszcze więcej:hug:.http://tapety.tja.pl/obrazki/tja_normalne/119903.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Nituś, zdrówka, miłości, uśmiechu, słońca i ciepła wszelkiego. 100 lat http://www.polkwiat.eu/pics/images/pic_44ca1834246d7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Nitka wszelkiej najlepszości Edytowane 16 Lutego 2013 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.02.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Nituś, wszystkiego co najlepsze i spełnienia wszelkich marzeń http://es.all.biz/img/es/catalog/12037.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2013 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Kfiatka do zyczeń przyniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Witanko :)Bardzo dziękuje wszystkim za życzenia i za pamięć :)Dziś ledwie żyje, ale warto teraz leczyć zakwasy większe niż po nauce jazdy na nartkach. Od lat uważam, ze luty to najfajnieszy miesiąc w roku, gdyż własnie sa ferie, mam ymynyny , walentynki i urodziny niemal dzień po dniu 13,14,16 lutego.Walentynki spędziliśmy na opuchaniu sie pysznościami w Porto Praga, gdzie poza klimatem knajpki urzekła mnie prosta i śliczna dekoracja sali, z która zresztą wyszliśmy, bo przecie Baki się dogadały z obsługą restauracji i wyszli z garściami pełnymi wstążek i balonów ;)No a wczoraj było 3h szaleństwo i tu Rasia mnie świetnie zrozumie, bo tez tego doświadczyła. Mój Trzeszczący "sprzedał" nasze dzieciaki sąsiadom z osiedla i poszliśmy do Stodoły na koncert Kult unplagged. No zajebista impreza, która już w połowie przestała być krzesełkowa a zaczeła się mocno taneczna Ochroniarze się najpierw mocno spięli, ale potem widząc, że ludzie chcą się tylko pobawić a nie rozrabiać było już świetnie.Najbardziej mi się podobała skala wieku. Przed nami siedziało małżeństwo z chłopcem lat ok 7 i córcią lat 5 a w ramie w ramie obok mnie siedział siwy jegomość kole 60tki I ciekawostka, słuchając płyty po koncercie - słucha sie jej zupełnie inaczej :D... no i się rozochociłam. Teraz bede polowac na Wilki i Neonówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Najlepszego Nituś i zdrówka Super mieliście zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 ooo Nitka, jak ja Ci zazdroszczę tego "sprzedawania" dzieciaków.. Fajnie że prezenty udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.02.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Witanko :)Bardzo dziękuje wszystkim za życzenia i za pamięć :)Dziś ledwie żyje, ale warto teraz leczyć zakwasy większe niż po nauce jazdy na nartkach. Od lat uważam, ze luty to najfajnieszy miesiąc w roku, gdyż własnie sa ferie, mam ymynyny , walentynki i urodziny niemal dzień po dniu 13,14,16 lutego.Walentynki spędziliśmy na opuchaniu sie pysznościami w Porto Praga, gdzie poza klimatem knajpki urzekła mnie prosta i śliczna dekoracja sali, z która zresztą wyszliśmy, bo przecie Baki się dogadały z obsługą restauracji i wyszli z garściami pełnymi wstążek i balonów ;)No a wczoraj było 3h szaleństwo i tu Rasia mnie świetnie zrozumie, bo tez tego doświadczyła. Mój Trzeszczący "sprzedał" nasze dzieciaki sąsiadom z osiedla i poszliśmy do Stodoły na koncert Kult unplagged. No zajebista impreza, która już w połowie przestała być krzesełkowa a zaczeła się mocno taneczna Ochroniarze się najpierw mocno spięli, ale potem widząc, że ludzie chcą się tylko pobawić a nie rozrabiać było już świetnie.Najbardziej mi się podobała skala wieku. Przed nami siedziało małżeństwo z chłopcem lat ok 7 i córcią lat 5 a w ramie w ramie obok mnie siedział siwy jegomość kole 60tki I ciekawostka, słuchając płyty po koncercie - słucha sie jej zupełnie inaczej :D... no i się rozochociłam. Teraz bede polowac na Wilki i Neonówke. Ojjjj.... rozumiem:yes::cool:. Jeszcze raz bym poszła:cool:. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Arni - dziękuje Wiola u nas bez tego sprzedania by się niestety nie odbyło. Choć w sumie bilety byly od 12 lat a na sali były młodsze małolaty, ale widać było, ze koncert do 22 jednak je męczył. Nasi podrosną to pójdą - zwłaszcza, że już teraz jak się dowiedzieli gdzie i po co idziemy był foch że bez nich Rasia - ja wiedziałam, ze Ty mnie zrozumiesz. W kwiatniu w Gdańsku jest Dżem akustycznie jak ktoś lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Arni - dziękuje Wiola u nas bez tego sprzedania by się niestety nie odbyło. Choć w sumie bilety byly od 12 lat a na sali były młodsze małolaty, ale widać było, ze koncert do 22 jednak je męczył. Nasi podrosną to pójdą - zwłaszcza, że już teraz jak się dowiedzieli gdzie i po co idziemy był foch że bez nich Rasia - ja wiedziałam, ze Ty mnie zrozumiesz. W kwiatniu w Gdańsku jest Dżem akustycznie jak ktoś lubi Byłam we Wrocku;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 No i że ostatnio jakby wpadło ciut grosza to postanowiłam wcześniej się zabrać za wielkanocne dekoracje świąteczne. Zatem drogą kupna przysposobiłam białe wiklinowe wianki, kosze, trawki i doniczki. Zostanie mi tylko dmuchnąć wydmuszkę, wymalować kurczaki ewentualnie zające, wsadzić do donic i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 ... no i jak było?? Bo ja Dżem to jakoś średnio, ale mój się napalił. Ja bym raczej chętniej uderzyła na Malickiego. I choć wiem jak to brzmi to ich programy w TV strasznie lubie a jest okazja w kwietniu w Sali Kongresowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.02.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 ... no i jak było?? Bo ja Dżem to jakoś średnio, ale mój się napalił. Ja bym raczej chętniej uderzyła na Malickiego. I choć wiem jak to brzmi to ich programy w TV strasznie lubie a jest okazja w kwietniu w Sali Kongresowej. Ja wybrałabym Malickiego:yes:... no ale na Dżemie już byłam;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts