TAR 07.05.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 w tym naszym lesie mnostwo takich lezy , problem tylko z wyciagnieciem i jakby lesnik przypapal to kary nie dolupie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ... a tego nie wiem bo nasze nie z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 raz chcialam przytargac z plazy taki ladny obmyty, zaipregnowany woda morska ale cholerka sily nie te, normalnie nie dalam rady, kij ze po piachu to jeszcze ponad kilometr przez las:bash: a byl naprawde zjawiskowy, pieniek powyginany w kazda strone, chcialam w nim kwiatki posadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ooo takie sa najcudniejsze... znam to, bo ja skolei będac w górach upatrywałam sobie cudne łupki i łypałam na mojnego byśmy jakiś malusi zabrali na pamiątke, ale niestety odpaliśmy własnie przy próbie wtaszczenia go do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 nooo czyli temat nie jest ci obcy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ... w swej zajadłości do ogródka wiele tematów już przerabiałam z różnistymi skutkami Za to teraz mam fajną sąsiadke która dopiero zaczyna zabawe z ogródkiem i jak patrze jak się szarpie z chwastami, cegłami, wodą... to widze siebie 4 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 a Ty Nitusia w tym czasie leżysz na leżance sącząc drinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Kupiłam sobie fiskarsa do wyrywania chwastów rewelacja, co prawda dziury zostają, ale po wycięciu innym narzędziem też gładko nie jest a ile trzeba się nagimnastykować a to już nie dla mojego kręgosłupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Wusiek.. masz racje parasolka nad leżakiem i w szklaneczce i żyć nie umierać Choć powiem szczerze, że czasem jej współczuje, bo ja już wiem co ją czeka i ile zdrowia i kasy ją to będzie kosztowało... ale z drugiej strony też żal, że ona ma te wszystkie zachwyty, szał tworzenia przed sobą... a u mnie cóż, rośłiny już powyżej kolan trawnika mężowaty nie da ruszyć... No szału ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Kupiłam sobie fiskarsa do wyrywania chwastów rewelacja, co prawda dziury zostają, ale po wycięciu innym narzędziem też gładko nie jest a ile trzeba się nagimnastykować a to już nie dla mojego kręgosłupa zapodasz linke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 tu działanie Strona Fiskarsa mój jest W52 czyli nie teleskopowy stąd i tańszy w LM dałam 119 zł a tu rózniste Fiskars Wyrywacz do chwastów - W52 nawet nie wiedziałam, że aż tyle różnego draństwa rośnie na moim trawniku nie tylko mlecze ale i babki i najgorsze - takie rozetki ściśle zasłaniające ziemię, z tego wyrasta latem żółty kwiatek mleczopodobny. Po usunięciu tego draństwa pod spodem jawi się pusty ugór Teraz fragment który oczyściłam wygląda nieszczególnie - same dziury - jutro podsypię ziemią Wolę jednak dziury niż taką ilość chwastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ale zmyśle urządzonko. Te chwasty z tymi rozetkami mam u siebie. Strasznie długie ma korzenie, mlecz zresztą tez... Pomyśle tez chyba nad takim czymś.. na rabatach mi chwasty nie straszne bo kora, ale w trawniku już nie wyglądają ładnie Zresztą w tym roku mój trawnik z winy zimowych igraszek wygląda kiepsko i właśnie zrobiłam dosiewke, zobaczymy czy się uda ... Dzięki za linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.05.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Friskas czasami wyrywa wszystko .... http://losyziemi.pl/wp-content/uploads/2013/03/Lej-krasowy.jpg .... trzeba uważać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 i już mam prezent dla meza na rocznice:D ma fisia na punkcie mleczy i chwastów i doprowadza mnie tym do szalu a to urzadzonko będzie jak niezla zabawka dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 gwoździku mam nadzieję, że to nie Twoja sprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Tarciu prezent przedni... tylko jak mąż słusznej postury to może raczej wersja teleskopowa. Ja raczej Tyrionowa, więc mnie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 TARcia.. to niech zabierze go do mnie jak będzie miał.. jak mu mojej działki nie starczy to przejdzie do sąsiadki a tam same mlecze.W niedzielę Emil skosił jej całą działkę, ale mlecze o dziwo niektóre się położyły i nie ogolił wszystkich.. czyli będą i mlecze u mnie... Nituś ślicznie u Ciebie zakwita wszystko . Magnolie Susanę mam u siebie dwie sztuki i 3 białe ale nie wiem które... i nie kwitną, i nie mam pojęcia co z nimi... A Ta Twoja to betty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.05.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Tak Arni. One mają drobniejsze kwiaty, ale za to bardzo dużo co mnie bardzo "leży", bo posadziłam je na wprost okien kuchennych i już od wczesnej wiosny zaznim jeszcze ruszy cokolwiek innego dają śliczne widoki. Dzień doberek Gwożdzik aleś narozrabiał. :D Jak mi się kiedys odwidzi mój ogródek to tez mi tak zrobisz... i bede mogła zmienić koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.05.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 A no i u mnie w końcu piękny słoneczny dzień w planach mam a) sprżątanie po porządkach :D b)podlanie nasionek trawy c) malowanie pergoli d) prasowanie i jak "widać" po wysiudaniu wszystkich do szkół i pracy siedze wygodnie na wyrku na tarasie w słoneczku z kompem i śniadaniem przed nosem zasłuchując się Lorencem. No życ nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 A no i u mnie w końcu piękny słoneczny dzień w planach mam d) prasowanie zostaw na poniedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts