nitubaga 24.05.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Co do tulipków, to kupiłam na próbe takie fikuśne rok temu. Z nimi w moim ogrodniczym jest ten kłopot, że czasem w pudle z różowymi są pomarańczowe czy zółte i kicha, ale potem przychodzi wiosna i jak wiadomo wtedy każdy kfiotek cieszy. Na fotach tego nie widać, ale oprócz krzewuszki teraz strasznie szaleją suchodrzewy. Mają cudnie różowe, drobne kwiatuszki. Im bardziej przekwitają tym jaśniejsze się robią... coś jak krasawica moskwy. W każdym razie na komunistyczne uroczystości ogródek spisał się znakomicie bo się bałam, że kwietniowa zima go opóźni, ale nawet głóg dał rade Ludziska wylegiwali się na leżakach, posiadywali na ławeczce, którą zaraz piwonie zdominują a zaraz po nich jaśmin i byczyli się na tarasie. Pierwsi przyjechali w sobote rano, ostatni wyjechali w poniedziałek wieczorem... było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.05.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Podejrzałam piękne te tulipanki, w ogóle wszystko takie wymuskane i dorodne, ale najbardziej się cieszę że wstawiłaś pierwsze zdjęcie - znaczy jest jeszcze dla mnie nadzieja Zawsze jest nadzieja... widzisz moje bajoro?? jeśli ja dałam rade z tą wodą, to nie ma takiej rzeczy z którą Ty nie dasz sobie rady w ogródku. Tylko trzeba dobrze dobrać kwiecie i dać mu czas urosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.05.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Busz, proszę pani, busz po prostu Nie ma to jak ogród wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa_i 24.05.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Dziękuję i pozdrawiam.IwonaPs. Mama Michała (tegorocznego komunisty) i Macieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Noo Nitusia .. super Komunista, jego Mama i Brat Ogród bajka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 nio Nitusia rewelacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.05.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Iwona my mamy komunistów musimy się trzymac razem nie?? a Maćki to fajowe chłopaki som i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.05.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Dzięki dziewczyny za pochwały ogródka nie bede ukrywać, że o taki mi zawsze chodziło. Bujny, nieco dziki, niepozorny a jednak zaskakujący. Ni wiejski, ni nowoczesny, ma w większości swojskie roślinki, ale tez kilka rasowych ... taki własnie mój Ten zestaw roślin sprawdza się nam już od 4 lat i chyba już więszych zmian nie bedzie. Zresztą dopóki mążowaty nie da ruszyć trawnika to i tak nie mam gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 (edytowane) https://lh3.googleusercontent.com/-Eo6fkmlxlMM/UcxBUq3rFsI/AAAAAAAAHlY/O22CurpfKWw/w613-h460-no/003.JPG https://lh6.googleusercontent.com/-HQDDjMABBLE/UcxBdexhnRI/AAAAAAAAHlk/-58VvyIE2vQ/w613-h460-no/010.JPG tadam... nowy taras mam Cudnie się na nim wypoczywa przy świecach antykomarowych leżąc, siedząc, sącząc piwko no dobra kto sączy ten sączy. Trzeszczący raczej pochłania zwłaszcza w ostatnie upały Edytowane 29 Czerwca 2013 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.06.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.06.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 taras widze ale reszty fotek nie taras bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.06.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Chyba do Maroka wyjechałaś i nam jakieś bajery wciskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Ten pierwszy trzeba skopiować - wtedy widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.06.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Dzięki Gosia, jesteś nieoceniona Taras cudny jak z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.06.2013 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 No to taras masz rewelacyjny.. I komary niestraszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.06.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Matko i córko o 1 w nocy jeszcze nie śpicie No to dlaczego ja padam na pyszczek max o 23 Co do fot.. to się już zaczynam wkurzać. Nie jestem w stanie wrzucić nic by od razu było widać. To magiczne okienko w pasku zadań mnie już do furii czasem doprowadza. Że sie nie da url zly, albo rozmiar zdjęcia... albo mieli w nieskończoność i ja odpuszczam :bash: Kurde jakiej rozdzielczości /wagi macie foty?? Za pochwały dziękuję. Nie ukrywam, że chodza mi po głowie teraz turkuso-błękity w miejsce różowości, będzie jeszcze "lżej" ,ale to powooooli... dla Trzeszczącego ten taras to i tak szok, choc mlaska że bardzo mu się tam dobrze siedzi/leży/śpi i że falujące na wietrzyku firanki bardzo go uspokajają I ja wtedy z lubością mu przypominam chwile kiedy to mówiłam "że chce taras z firankami" a on patrzył na mnie jak kobiete w obłędzie. Teraz mi tylko mówi: no nie mów że ty wiedziałaś że to tak wyjdzie .... ech menszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.06.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 A to jeszcze się pochwale ogródeczkiem w przededniu lata https://plus.google.com/u/0/photos/100961015931894773065/albums/5894182605855508657?tab=Xq&authkey=CLT94N6b243MwwE no to tyla Pewnie następną razą wpadne pokazać jesień bo w sumie budowlanego u nas już nic się nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.06.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 .... a ale mam pytanko: jak sobie radzić z luzem biegającymi po ulicy, poza posesją psami jednego z sąsiadów, które rzucają się rowerzystom do nóg.??? Byliśmy wczoraj na wycieczce i te dwa kundlowate skurwiele, mało mi Maćka nie przewróciły z roweru. Nie chce mysleć co by mu zrobiły gdyby faktycznie spadł i się zatrzymał. Widziałam takie akcje już wcześniej jak biegły za dorosłymi, ale sobie myślałam, że skoro to się dzieje na wprost okien właściciela to widzi i jakoś zareaguje. Ale nie. A wczoraj trafiło na nas. Zatem jak macie jakies pomysły podrzućcie, bo ja mam rozwiązanie ale nie chce wyjść na pierwszą frańce we wsi, ale trzeba bedzie to trudno. Podpowiem, że rozmowa z sąsiadem odpada, bo do furtki z dzwonkiem przez te kundle nie da się dojść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.06.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=https%3A%2F%2Flh6.googleusercontent.com%2F-HQDDjMABBLE%2FUcxBdexhnRI%2FAAAAAAAAHlk%2F-58VvyIE2vQ%2Fw613-h460-no%2F010.JPG zapomniałaś o [/img] ? albo jak wklejasz do albumu - prawy przycisk myszy - kopiuj obrazek i masz a fm sam zmniejsza format ale powyżej 800 chyba by nie przełknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.06.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Zaprawiona w bojach jesteś - bez straży miejskiej się nie obejdzie. Jak raz nie pomoże to do skutku A zawsze ktoś musi być francą... zresztą myślę, że reszta rowerzystów będzie Ci wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts