nitubaga 03.02.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Cześć KOchani za nami ferie. Czas odpoczynku od szkoły, pracy, a w drugim tygodniu nawet od dziecek bo zostali wyeksportowani na obóz. Cały tydzień błogiego lenistwa. W ciszy. Bez szkoły. Bez pośpiechu. Natomiast wcześniej było taaak.. i już tęsknię Jedyna pociecha, ż tak zima trwa do maja ... więc kto wie, kto wie :D ..i małolaty w akcji No ale minęło i jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.06.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Żęlcia dziękuję bardzo Moi drodzy nie wiem czy ktos tu jeszcze zagląda, bo ja sama nie byłam tu ponad rok. U nas już była wiosna a teraz trwa lato w najlepsze.... dzieciaki już myślami na wakacjach i nie wiem jak wysiedzą jeszcze tydzień w szkole... W czwartek zorganizowałam starszakowi bal klas 6. Wrócił zachwycony, zresztą jak niemal wszyscy. Młodzież dorasta, odkrywa nowe, chce wylecieć już z domu. Egzaminy poszły lepiej niż dobrze. Dostaliśmy się do wydaje się dobrego gimnazjum, dzieciaki wakacji wypatrują już od dawna. Życie gna dalej Pochwalę się choć to nie budowlane Edytowane 19 Czerwca 2016 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 ech ślicznie i kolorowo:lol: gdzieś była jak Cię nie było co;) nie mów żeś rok bal klas 6 szykowała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2016 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 czesc Nitek, gdzie latalas jak tu cie nie bylo? zdjec nie widze, bo sie forum cos chrzani od paru dni i zalaczniki sie nie otwieraja normalnie tylko jakos za stroną, strasznie wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 oooooo a myślałam TAR-cia że tylko ja tak mam że otworzyć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2016 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 niee od tygodnia jest problem, wszyscy psiocza w technicznym a redakcja odpisala lakonicznie ze nad tym pracuja. ale w watku technicznym wszyscy skacza sobie do gardel, to takie polskie za chwile ktos komus żyły przegryzie chwilowo radze sobie tak, ze prawym klawiszem najezdzam na zdjecie i robie "otwórz w nowej karcie / oknie" troche upierdliwe ale dopoki nie naprawia daje rade zdjecia wrzucane z serwerow dzialaja bez problemu tylko zdjecia dodawane jako zalaczniki maja problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.06.2016 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Nitka - powrót córki marnotrawnej Piękny busz, co to za przepiękne tulipany upolowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Cześć kobiety. Ze zdjęciami to ja mam problem od kiedy weszło nasze nowe forum. a limit 5 szy juz mnie doprowadza do rozpaczy. Gosiek bladego pojęcia nie mam co to jest . Poszłam jesienią do mojego wsiowego ogrodniczego i kupiłam raczej po wysokości i kolorze niż odmianie Ale nie ukrywam, że wyszły super, kwiaty pełne jak u piwonii. Nie budowlane ale co tam. Dekoracje mojego syna na bal klas 6. Nie kwaląc się moje dzieło Chłopiec i dziewczynka przed szkołę. Do tego ścianka do zdjęć pamiątkowych w stylu hollywoodowskim, oscary, kamery i inne bajery Tu akurat moje osobiste dziecko w kadrze i dekoracja sali gimnastycznej tymi rencyma uszyta po nocach. No to samochwała w koncie stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]359138[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]359140[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]359141[/ATTACH] Edytowane 23 Czerwca 2016 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.06.2016 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 no nie powiem moja droga zajebiaszcze te ludziki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2016 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Nitusia wkleje wieksze co??? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=359132&d=1466715595 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=359133&d=1466715692 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=359134&d=1466715825 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=359136&d=1466715982 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=359135&d=1466715905 Ludziki boskie a sala - o ja pierdziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.06.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Nitu, jestem pod wrażeniem dekoracji. Pięknie zrobione! I też mi się te tulipany podobają, są takie inne, niezwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Dzięki dziewczyny. Bal już za nami i moim chłopakom się wydaje, że to zamierzchła przeszłość.... Właśnie teraz wracają z obozu i czekam na nich jak na szpilkach. JA myślałam, że bez nich odpocznę... ta akurat. Moje wewnętrzne ja nie dało doleżeć tylko okna umyj, firanki też, dywany wytrzep, porządek w szafach z małymi rzeczami zrób... Też tak macie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.07.2016 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 macie, macie nawet jak dzieciow nie macie ale na wolnym to wlasnie dokladnie tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2016 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Uf, czyli bardzo chora nie jestem. Za to domek ogarnięty cieszy. Nieogarnięty tez cieszy, ale lekko uwiera moje drugie jestestwo. Pogoda pod psem. Wichury złamały mi parasol, róże i zrobiły raban na tarasie. Ale czytałam o Waszych przejściach z drzewami, więc więcej nie marudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2016 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 pani po watkach sie szlaja a u siebie nawet foci ogrodowej nie wstawi:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.09.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Strych dla gości prosimy, proszę Pani!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Wpadłam zobaczyć gościnny, ogród... a tu NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2016 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Nitka lanie kcesz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts