Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

Cześć KOchani :)

za nami ferie. Czas odpoczynku od szkoły, pracy, a w drugim tygodniu nawet od dziecek ;) bo zostali wyeksportowani na obóz. Cały tydzień błogiego lenistwa. W ciszy. Bez szkoły. Bez pośpiechu.

Natomiast wcześniej było taaak.. i już tęsknię :( Jedyna pociecha, ż tak zima trwa do maja ... więc kto wie, kto wie :D:D

tn_PH000433.jpg

tn_PH000432.jpg

..i małolaty w akcji :)

tn_PH000426.jpg

tn_PH000460.jpg

No ale minęło i jestem :)

tn_PH000429.jpg

• 10 months później...
  • Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A światłość już niedaleko:

w Grudniu się narodzi Dziecko,

co jednym wzniesieniem dłoni

świat ku światłości nakłoni.

Spójrzcie, jak pierzchają cienie!

Płynie Boże Narodzenie!"

K.I. Gałczyński

Wesołych Świąt!

• 5 months później...

Żęlcia dziękuję bardzo :)

Moi drodzy nie wiem czy ktos tu jeszcze zagląda, bo ja sama nie byłam tu ponad rok. :o U nas już była wiosna a teraz trwa lato w najlepsze.... dzieciaki już myślami na wakacjach i nie wiem jak wysiedzą jeszcze tydzień w szkole...

W czwartek zorganizowałam starszakowi bal klas 6. Wrócił zachwycony, zresztą jak niemal wszyscy. Młodzież dorasta, odkrywa nowe, chce wylecieć już z domu. Egzaminy poszły lepiej niż dobrze. Dostaliśmy się do wydaje się dobrego gimnazjum, dzieciaki wakacji wypatrują już od dawna.

Życie gna dalej :)

Pochwalę się choć to nie budowlane

WP_20160504_009.jpg

WP_20160504_026.jpg

WP_20160512_040.jpg

WP_20160513_031.jpg

WP_20160515_002.jpg

Edytowane przez nitubaga

niee od tygodnia jest problem, wszyscy psiocza w technicznym a redakcja odpisala lakonicznie ze nad tym pracuja. ale w watku technicznym wszyscy skacza sobie do gardel, to takie polskie ;) za chwile ktos komus żyły przegryzie :cool:

chwilowo radze sobie tak, ze prawym klawiszem najezdzam na zdjecie i robie "otwórz w nowej karcie / oknie" troche upierdliwe ale dopoki nie naprawia daje rade

zdjecia wrzucane z serwerow dzialaja bez problemu tylko zdjecia dodawane jako zalaczniki maja problem

Cześć kobiety.

Ze zdjęciami to ja mam problem od kiedy weszło nasze nowe forum. :( a limit 5 szy juz mnie doprowadza do rozpaczy.

Gosiek bladego pojęcia nie mam co to jest . Poszłam jesienią do mojego wsiowego ogrodniczego i kupiłam raczej po wysokości i kolorze niż odmianie :)

Ale nie ukrywam, że wyszły super, kwiaty pełne jak u piwonii.

Nie budowlane ale co tam. Dekoracje mojego syna na bal klas 6. Nie kwaląc się moje dzieło :)

WP_20160617_014.jpg

WP_20160617_016.jpg

Chłopiec i dziewczynka przed szkołę. Do tego ścianka do zdjęć pamiątkowych w stylu hollywoodowskim, oscary, kamery i inne bajery ;) Tu akurat moje osobiste dziecko w kadrze i dekoracja sali gimnastycznej tymi rencyma uszyta po nocach.

WP_20160617_084.jpg WP_20160617_023.jpg

No to samochwała w koncie stała ;)

WP_20160617_018.jpg

Nitusia wkleje wieksze co???

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=359132&d=1466715595

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=359133&d=1466715692

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=359134&d=1466715825

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=359136&d=1466715982

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=359135&d=1466715905

Ludziki boskie a sala - o ja pierdziu :D

• 2 weeks później...

Dzięki dziewczyny.

Bal już za nami i moim chłopakom się wydaje, że to zamierzchła przeszłość.... :)

Właśnie teraz wracają z obozu i czekam na nich jak na szpilkach. JA myślałam, że bez nich odpocznę... ta akurat. Moje wewnętrzne ja nie dało doleżeć tylko okna umyj, firanki też, dywany wytrzep, porządek w szafach z małymi rzeczami zrób...

Też tak macie???? :D

Uf, czyli bardzo chora nie jestem.

Za to domek ogarnięty cieszy. Nieogarnięty tez cieszy, ale lekko uwiera moje drugie jestestwo.

Pogoda pod psem. Wichury złamały mi parasol, róże i zrobiły raban na tarasie. Ale czytałam o Waszych przejściach z drzewami, więc więcej nie marudzę :)

• 1 month później...