Żelka 23.12.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.05.2017 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! [ATTACH=CONFIG]376517[/ATTACH] Żelcia bardzo dziękuję za pamięć mimo, że juz po Wielkanocy, Nie sądziłam, że jeszcze ktokolwiek tu zagląda. U nas cóż.... żyjemy, młodzież zmienia szkoły, w ogrodzie szaleje wiatr, deszcz i choroby grzybowe, które dziesiątkują mi i tulipany i hiacynty i co gorsza migdałki. Monsz ten sam i tu na zmianę się nie zanosi :D:D:D Pożegnaliśmy sezon zimowy, teraz wyczekujemy sezonu letniego. A co u Was??? Jest tu jeszcze ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2017 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Zagląda... jeśli Ty zaglądasz Hej U nas wczoraj sypało śniegiem z siedem razy w nocy mróz -2, -3*C... ciekawe jak przeżyją rośliny... W ogrodzie tez jakieś niepożądane zdarzają się... migdałek co roku choruje.. ot kapryśny jest, to co nie zimuje wylatuje i mam to gdzieś, mamy tyle tego zielonego, że ma przeżyć najsilniejsza jednostka Mąż ten sam, synowie urośli, starszy pracuje, młody musi pójść do zawodówki, ale z tym to bardzo trudno.. on nie chce zmiany szkoły, a ta nie ma nic do zaproponowania... Czyli..... Nitka... życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2017 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Zajrzałam. Kurcze to już pół roku minęło.... Arni jak tam młodzież? Pewnie pójdę co Ciebie i się dowiem. U nas była wiosna, lato też... teraz malancholijna jesień. Dobrze choć, że sezon kominkowy już otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2017 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Jak zajrzałaś ostatni raz to była zima... a teraz już jesień i tylko patrzeć , jak śnieg spadnie...U nas sezon kominkowy otwarty, a właściwie w pełni grzewczy ... mnie zawsze zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts