nitubaga 08.04.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 oooooooooooo mam ino cos małe wyszło ale oki ważne że jest noookochana to byłaś w lini prostej jakies 300 m ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Migiem w tajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 08.04.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nituś, byłam pod Domem, bo przejeżdżałam ulicą od pizzerii do bloków z wielkiej płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nituś, byłam pod Domem, bo przejeżdżałam ulicą od pizzerii do bloków z wielkiej płyty i stał jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 08.04.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 a co miał nie stac? :> Grzecznie jechałam, to miaużon prowadził No jak ja bym prowadziła, to wszystko mogłoby się zdarzyć, ale tak to nieee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 eeeeeeeee no to faktycznie byłaś u mnie następną razą daj znak że się wybierasz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 08.04.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A co ja Ci będę tyłek zawracać, mało masz roboty na co dzień? Ale dam hehe Pójdziemy na jakąś kawę czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ... no dziś to akurat kulawo, bo Bąki w domu na antybiotyku siedzą... ale mam cichą nadzieje, że do poniedziałku juz będzie OKI i bęe luźniejsza... dopóki mnie developerzy nie poinformują, ze naprawy zacząć czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 08.04.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No dobra, zależy jak mój Ł będzie pracował, ale jakby co to się odezwę - w każdym razie laptok jeździ ze mną, więc kontakt będzie A w ogóle pojutrze testuję jak z zasięgiem netowym w miejscu domu jest, więc proszę trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dawaj ten dziennik i nie sciemniaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 To podpisuje liste Fajnie Nitus, ze jest cie gdzie namierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 09.04.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Bry. Pinć gwiazdek masz ode mła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Achaja, no to już trąci czymś...nie wiem czym...no ale czymś trąci.. Jeszcze nawet łazienki nie pokazała, jak pokaże to możesz dawać jej te gwiazdki, ale tak bez niczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 yyyyyyyyyyy jakie gwiazdki o co lata ? wstałam, zamierzam dziś z Bąkami zrobić delikatną wycieczkę do siebie.... zobaczyć jak się magnolie mają... trzebaby je podlaci pewnie jutro wsadzić, bo inaczej padną czy ja Wam pokazywałam moje magnolie? co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 09.04.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jakie bez niczego? Za samą decyzję posiadania własnego kąta na FM się należy! A może nie? Poza tym, o metodzie kija i marchewki słyszała? No to najpierw marchewka poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 09.04.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 yyyyyyyyyyy jakie gwiazdki o co lata ? wstałam, zamierzam dziś z Bąkami zrobić delikatną wycieczkę do siebie.... zobaczyć jak się magnolie mają... trzebaby je podlaci pewnie jutro wsadzić, bo inaczej padną czy ja Wam pokazywałam moje magnolie? co? Pokaż przynajmniej magnolie, żeby nie było, że ten wątek domu nie dotyczy A w ogóle to mogłabyś ten dziennik wkleić, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no to na dobry początek moje piękniusie teraz już przekwitły mają burze liści i ................... mam nadzieje, ze nie padły, bo kude podlewałam je przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 marchewka działa na mnie bardziej... to taka mała podpowiedź jak mnie obsługiwać :D czemu te obrazeczki są takie malusie? Wasze byłby duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 09.04.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nituś, piękne są te magnolie A obrazki jak się klinie to murator otwiera - także jest ok Może imidższak tak działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ...hm może... one są z galerii na googlach... a może i lepiej że małe... to się tak nie rozwalają ide looknąc co na naszym tajnym się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts