Arnika 04.05.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Psy... znaczy suka... powiadasz.... nie znam problemu, mam psa.... Ogródek robisz... Dobrze, dobrze, będzie co podziwiać i zbierać inspiracje.... Lubię taki kolorowy... Ale mi nie wyszły w tym roku róże szczepione na pniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Nooo nieźle! Moja uciekała przed Filipem równo, ciekła też równo i staaasznie obficie...,aż jej gacie musiałam kupić! Ale terz ma właśnie, tak jak Wiola pisze, ciążę urojoną, cycki jak matka karmiąca do ziemi i już musiałam przejść nawet na karmę laitową... no Ty mnie nawet nie strasz już teraz chodze po niej i sprzątam a te gacie to u weta czy jakies insze? i co na spacery też miała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dobry wieczór łoooooooo Dziewczynki ale macie z piesami;) nooo z piesami nie było by żle... gorzej, że to baby som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Nitka, jak daleko masz odsunięte jabłonie od ogrodzenia? bo na zdjęciu widać jakby było bardzo blisko. A u Zoyki sprawdzaj, czy nie liże sie po sutkach, bo może miec ciążę urojoną, wtedy musisz odczekać aż ciążę sie wyleczy i dopiero zabieg się robi jeszcze nic nie liże... ale będe lookać... Jabłonki sa blisko.... nawet bardzo bo ok 70 cma może nawet i nie całe... ale mam nadzieje, że pójda do góry i przy ogrodzeniu będzie tylko pień drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 kurde, gdzie nie zajrzę, to wszystkie w ogródkach robią i aż mnie zazdrość zżera Nituś, piękny ogródek wyczarowałaś i jak tylko zrobi się piękna pogoda, to wpraszam się w odwiedziny ja zawsze zapraszam ale mam w planach kolejną rozpizdówke w wogródku więc nie wiem czy dobrze trafisz jakby co to wiesz - telefon i jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Sunia z klami na chlopow??? Slusznie. noooo czyżby się sprawdzało: jaki pan taki kram ? hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Psy... znaczy suka... powiadasz.... nie znam problemu, mam psa.... Ogródek robisz... Dobrze, dobrze, będzie co podziwiać i zbierać inspiracje.... Lubię taki kolorowy... Ale mi nie wyszły w tym roku róże szczepione na pniu.... ooo do róz to ja jeszcze nie doszłam i chyba tak póki co zostanie, nie wiem czy mam do róż cierpliwość nie bardzo się znam na pielęgnacji... i jakoś niw wiem gdzie by miały rosnąć... moze gdzieś jakaś pienna... ale nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.05.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Nita a Zoyka to dopiero pierwszą cieczkę ma bo moja miała w grudniu i ciąże urojoną też a na razie cicho;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 no Ty mnie nawet nie strasz już teraz chodze po niej i sprzątam a te gacie to u weta czy jakies insze? i co na spacery też miała ? Zwykłe gacie ze zwykłego psiego sklepu. Na spacery ściągałam. W domu wkładałam babskie wkładki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.05.2010 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Zwykłe gacie ze zwykłego psiego sklepu. Na spacery ściągałam. W domu wkładałam babskie wkładki;) Hej Tylko jak będziesz kupować, to powiedz jakiej wielkości/rasy masz psa, bo sa rozmiarówki tych majtek. Gdybyś sama chciała sprawdzić czy ma ciążę to wystarczy pod koniec cieczki przydusić jej sutki, jak pokaże sie choć kropelka mleka, to znaczy że ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.05.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 o rety no oki..najpierw się musze postarac o te gatki.... potem bede ją molestować dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.05.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nita a Zoyka to dopiero pierwszą cieczkę ma bo moja miała w grudniu i ciąże urojoną też a na razie cicho;) wiesz co myśle, że to już druga, ale wiesz łapy uciąć sobie nie dam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dobry wieczór Nitusia okno się naprawia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 wiesz co myśle, że to już druga, ale wiesz łapy uciąć sobie nie dam.... to i u nas się chyba trza spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.05.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 dobry wieczór Nitusia okno się naprawia??? nieee... jeszcze nie. Na dzień dzisiejszy, wczorajszy i przedwczorajszy stoi rozbebeszone - znaczy schnie... Choć słowo schnie przy takiej pogodzie jest nieco na wyrost i jest mocno życzeniowe.... no ale powoli widac już miejsca przeschnięte a ja to chyba mojego okna nei pokazywałam, co? no to dla tych o mocnych nerwach http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/S9Xor4b9nZI/AAAAAAAADYQ/6zZSCSHVeto/s640/073.JPG no tak poglądowo... mokry tynk na ścianie, któy przez zimę wysechł i zostawił ytlko wykwity, zardzewiały narożnik plus mokra silka pod futryna okna.... tak podsiąkało http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/S9XouBDPB9I/AAAAAAAADYc/iNrDYxNUuj4/s640/076.JPG potem już wspólnie z developerami zdjęłiśmy taśmy założóne pod silką.... http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/S9cv1Y4CP_I/AAAAAAAADaA/PM8oDm86mI4/s640/009.JPG i.... teraz to schnie... jak wyschnie to będziemy dalej naprawiać... pytanie tylko jak... ? No ale mam nadzieje, ze wspólnie z developerami coś wymyślimy, bo ani oni ani my już byśmy nie chcieli do tego wracać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.05.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Chociaż dziś słoneczko to może trochę podeschnie ale i tak masakra :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 No to Nituś niezłe kwiatki Ci zrobili..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.05.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Matko drogaśna :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.05.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 (edytowane) ... spokojnie.... jak wyschnie będziemy myśleć... wczoraj było słonko.. dziś też.... zobacze co panowie developerzy powiedzą, co ustalą, kogo przyprowadzą.... Jak ma mój gust jest tu potrzebna opinia kogoś kto się zawodowo zajmuje hydroizolacjami.... i ma do tego uprawnienia.... i weżmie za to odpowiedzialność... no inaczej tego nie widze... ja jak czegoś nie wiedziąłam zatrudniłam rzeczoznawce i było jasno konkretnie i na temat... Mam nadzieje, ze panów develoeprów tez będzie na to stac i nie będziemy znów szukać przyczyny po omacku i naprawiac "na czuja" jak poprzednio.... Długo już czekalam, więc i miesiąc mnie nie zbawi.... nie naciskam bo chce by było to zrobione w końcu dobrze, ale jak sytuacja się powórzy kiedy będzie już leżał parkiet....sie zdenerwuje.... tyle... wczoraj były prace ogródkowe, dziś pewnie będzie ciąg dalszy Edytowane 9 Maja 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts