DarioAS 12.05.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Nituś, pięknie sie robi u Ciebie Bardzo mi się podoba ta kwaśna rabatka, już wygląda ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.05.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dzięki Ania - staram się naśladować najlepszych tylko jakoś róż się boje,... nie wiem czyz tymi chorobami bym sobie poradziła, ale czas pokaże i pewnie jakas się w końcu pojawi pytanie kiedy i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Kurde czemu powiadomienia mi nie przychodziły skoro piszecie na bieżąco???? Cześć piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.05.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 noooo czeee mam słońce... był deszcz, ale teraz jest pięknie... czekam az Małżowina wróci i może byśmy się gdzieś ruszyli .... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.05.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dobry wieczór Nitusia wyschłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.05.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 no nie... jeszcze nie całkiem dziś lało.. przez jakieś 20 minut było oberwanie chmury.... znów z sadzenia roślin nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dobry wieczóra tu co potopili się wszyscy czy jak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.05.2010 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hejka... Wusiaku no prawie... u nas cały dzień w czoraj lało... były małe przerwy, ale wody wszędzie jest , że tak powiem "pod dostatkiem" rowy melioracyjne przepełnione, woda na trawie, woda na ulicy, na działce i w szambie.... no wszędzie... i u wszystkich W sobote posadziliśmy znaczną większość roślin... a wczoraj musiliśmy je wysadzać spowrotem do doniczek, bo stały w wodzie takiej po kostki. Szkoda mi było rośłin i jakby nie patrzeć kasy - więc znów czeka nas sadzenie... choć na szczęście nie wszystkiego... bo wysadziliśmy tylko te najbardziej zamoknięte rośłiny. Moja małżowina już myśłi jakby zdrenować przód działki bo powiedział, że tak to nie może stać. Wariat już wczoraj chciał się za to brać - w strugach deszczu. Ja mam na to nieco inszą metode, ale on ma chyba racje - najpierw dren Jest też jeden jedyny plus tej ulewy.... wczoraj po deszczach trwających z przerwami w sumie już kilka dni... wyszło nam którędy wchodzi woda przy oknie!!!! więc w końcu można czegoś szukac bo mniej więcej wiadomo gdzie Wczoraj tez miałam rozparwe w sądzie rejonowym z moimi developerami - i wychodzi na to, że "dogadamysie" przynajmniej w temacie wczorajszym choć taki plus, bo jak patrze na ten wodotok to mnie już nerw szarpie... a moja Małżowina mi wtedy mówi, że "deszcz poczeeeebny" Szamani od pogody mówią, że ma lać do środy ale w weekend ma już być majowo.... mam na to szczerą nadzieje, bo znów kupa roboty przed nami i piękna pogoda przydałabysie Mam w planach wylać schody na taras... nooo to tak z grubsza i budowlanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 dzień dobry Nitusia no to chociaż raz się deszcz na coś przydał i że się dogadacie to też dobra wiadomość u nas tak leje że ja już nie mam siły aż się boję na działkę jechać no i wietrzysko mnie straszy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.05.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dobry wieczór jestem .... dziś powiedziałąm mężowi, że musi mnie finansowo ubezwłasnowolnić.... - znów wydałam kase na kwiatki... mimo, że sobie pbiecałam, że dopóki deszcze nie ustapią i nie ogarniemy jakoś tematu drenażu.... nic nie kupie .... i co? paprocie http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/S_LsLs2nXkI/AAAAAAAADns/vaQeCCTzLcE/s640/042.JPG łubin http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/S_LsJgEzRxI/AAAAAAAADno/EoF8cbXe92M/s640/041.JPG liatry i białe krzewuszki http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/S_LsSCFM9rI/AAAAAAAADn8/AHctGVIP_MM/s640/047.JPG azalki http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/S_LsEhDsvUI/AAAAAAAADnc/i5Vwyz2WAs8/s640/031.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.05.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 (edytowane) czerwone krzewuszki http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/S_LsGcRSO5I/AAAAAAAADng/1kJfDKpPBzw/s640/039.JPG i coś co ma serce w nazwie.... no nie pamiętam http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/S_LsIfdJCII/AAAAAAAADnk/8D_81aiuf4Q/s512/040.JPG zaczynają kwitnąć powojniki http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/S_LsOpKu2rI/AAAAAAAADn0/27lYRBEPWqk/s640/044.JPG a obok.... http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/S_LsP8SAFbI/AAAAAAAADn4/Oi0afMoo830/s640/045.JPG a obok tego co było obok http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/S_L3uzMOPDI/AAAAAAAADoc/Gq7MROSkyvE/s512/046.JPG nooo to tak z grubsza.... jeszcze tylko głóg... jeszcze tylko głóg Edytowane 18 Maja 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nituś, jaki Ty masz cudny ten ogródek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 A! I pamiętaj o majowej p-wściekliźnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.05.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ale to dla mnie ? hi hi hi pamiętam, pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nituś cudne te zakupy... Tylko po co Ty paprotki kupujesz? Nie możesz tak z lasu.... U mnie skolko godno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 No poszalas Nitus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.05.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Serduszka ma serce w nazwie;) Mam taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.05.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Nituś cudne te zakupy... Tylko po co Ty paprotki kupujesz? Nie możesz tak z lasu.... U mnie skolko godno... najsamwpierw cza mieć ten las a w nim te paprotki no nic... nie jest żle, są ładne na razie małe ale mam nadzieje na ich rozrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.05.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 No poszalas Nitus no nie mówiłam... no mówiłam a najgorsze jest to, że mam jakieś 5 km ode mnie bardzo dobry ogrodniczy sklep, który transport ma prawie za darmoche... no i że tak powiem wodzi mnie i kusi mnie Nosi mnie, wodzi mnie Na pokuszenie mnie nosi Po ogródku wodzi mnie, po lesie i po asfalcie W środę, piątek i niedzielę Nawet wcale nie wiem, pa jaką cholerę Nosi mnie i wodzi mnie na pokuszenie A może to tylko pospolite ruszenie? Zbieram kaczeńce i półszlachetne kamienie Ale dalej mnie nosi Rzucam się, miotam się I tak mnie wodzi że idę przed siebie A tu puste kieszenie Więc jeszcze bardziej wodzi mnie - nic tutaj nie zmienię Kiedyś zbierałem znaczki i etykiety zapałczane Nawet w sobie się zbierałem A teraz wodzi mnie, nosi mnie na pokuszenie Nawet po wodzie mineralnej Wodzi mnie i kusi mnie Zwłaszcza nad ranem I amen w pacierzu. Choć mówię do siebie - i nie wódź mnie na pokuszenie Nosi mnie, wodzi mnie. Słońce po bożemu wstaje a ziemia dziwna mi jest Bo mnie nosi i wodzi koło kiosku "Ruchu" Przy telewizorze, o Boże, A nawet przy stole też mnie nosi I wodzi W radiu coś mówią, że mnie nosi i wodzi W telewizji nawet mówią i pokazują więc tęskno mi Bo mnie nosi i wodzi Na zatracenie i na pokuszenie Po całym domu i po strychu też mnie nosi... Tylko czekać jak mnie rozniesie. Adam Ziemianin ;););) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.05.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Serduszka ma serce w nazwie;) Mam taką samą aaaaaaaaaaaaa... no i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts