Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

swietny masz ogrod

a skad jest ta zjezdzalnia i hustawka?

Ania.. zjeżdżalnia to zakup ubiegłoroczny dla Bączków na dzień dziecka :) wypatrzony i kupiony w jednym ze sklepów ogrodniczych.... po drodze jak jechałam do MonikiC :D fajne jest bo dzieciaki się bawią w swoje najróżniejsze zabawy... a my mamy czas na swoje ... "zabawy" :)

Cudownie masz w ogrodzie!!!:cool: A jaką piękną szałwię okazałą!!!:eek:

dziękuje :rolleyes:

no coś trzeba było posadzić by się zazieleniło i jakoś tak ładniej zrobiło :) a szałwia fakt, ze się udała... i tylko sobie w brode pluję, że nie kupiłam więcej...

dziś znów przybyło kilka krzaczorków... głównie róż :D

Nituś w przedszkolu dobrze będzie...

A ogródek ładnie rozkwita :D

no pewna nie jestem....

właśnie czytam maila od naszej pani dyrektor.... frańca by nas zmotywowac do uległości juz powiedziała, że w roku 2011/2012 nie będzie zerówki... noż kurde :mad::mad::mad::mad:

zupełnie pomija kwestię liczebności grupy.

Hej

Ogródek pikny masz, najlepsze miejsce to to przy huśtawce :D

A co do przedszkola, to chyba dzieci z rocznika 2004 są ostatnim rocznikiem których rodzice mogą wybierać: szkoła czy przedszkole. A Maciek chyba juz jest 2005, nie?

tak Maciuś jest z 2005 r i to jest własnie ostatni rocznik, gdzie jest wybór

wiesz. nie zawsze tak jest... bo już przy Bartku dostałam OPR od nauczycielki, że widzi po synu, że uczymy go w domu czytać, ale nie taką metodą jak ona...

Szczerze? Przenioslabym go do innej klasy / szkoly albo postaralabym sie o likwidacje tej pani. To jest Twoje dziecko i mozesz je uczyc czego chcesz.

wiesz. nie zawsze tak jest... bo już przy Bartku dostałam OPR od nauczycielki, że widzi po synu, że uczymy go w domu czytać, ale nie taką metodą jak ona...

Ja nie wiem czemu te nauczycielki w prywatnych takie rozpuszczone są...W państwowych cieszą sie, że rodzice je trochę odciążają i czas z dzieckiem własnym spędzają :D

A z tą granicą 2004 czy 2005 to chyba musieli przesunąć, bo jeszcze rok temu było inaczej.

nooo i to mnie już wkurza na maxa :mad:

po otrzymaniu maila wczoraj ok 17... w nocy przyszedł drugi, że od dziś przez 2 tyg pani jest na urlopie... ewentualne wymówienie umowy można załatwić po jej powrocie.... nooo a co jest zapisane w umowie..., że trzeba ją wypowiedzieć na pełny miesiąć kalendarzowy przed...

tak więc spotkanie ostatniego czerwca... teraz urlop - i płatne za sierpień jest już załatwione....