Arnika 01.07.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Nituś w przedszkolu dobrze będzie... A ogródek ładnie rozkwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 witaj ogrodniczko ogródek wygląda pięknie ja się cieszę, bo u mnie woda prawie całkowicie zniknęła z działki, jupiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 dobry wieczór Nituśka no nieźle nieźle sobie ogródek zapuściłaś aż mnie strzykło na widok borówki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Hej Ogródek pikny masz, najlepsze miejsce to to przy huśtawce A co do przedszkola, to chyba dzieci z rocznika 2004 są ostatnim rocznikiem których rodzice mogą wybierać: szkoła czy przedszkole. A Maciek chyba juz jest 2005, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 swietny masz ogrod a skad jest ta zjezdzalnia i hustawka? Ania.. zjeżdżalnia to zakup ubiegłoroczny dla Bączków na dzień dziecka wypatrzony i kupiony w jednym ze sklepów ogrodniczych.... po drodze jak jechałam do MonikiC fajne jest bo dzieciaki się bawią w swoje najróżniejsze zabawy... a my mamy czas na swoje ... "zabawy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 I tak czego sie sam nie nauczy tego nie bedzie umial, taka jest prawda. owszem ale nauczycielka jest tam po to by mu w tym pomóc... ale przy tak licznej grupie... nawet ta pomoc jest ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 borowka piekna, tez planuje wygląd jak wygląd ale ten spak są na prawde pyszne... nawet mój Mężuś łazi tam co chwile i zagląda między liście... wtedy bezczelnie mu przypominam jak kręcił nosem jak je kupowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Cudownie masz w ogrodzie!!! A jaką piękną szałwię okazałą!!! dziękuje no coś trzeba było posadzić by się zazieleniło i jakoś tak ładniej zrobiło a szałwia fakt, ze się udała... i tylko sobie w brode pluję, że nie kupiłam więcej... dziś znów przybyło kilka krzaczorków... głównie róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 ja tez mam kilka krzakow borowki, pod borowke trzeba zakwaszac ziemie no u nas własnie dlatego borówy siedzą między iglakami a azaliami zobaczymy jak zaowocują w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 A zdjęcia róż gdzie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 owszem ale nauczycielka jest tam po to by mu w tym pomóc... ale przy tak licznej grupie... nawet ta pomoc jest ograniczona Na szczescie sama jestes nauczycielka i dopilnujesz tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Nituś w przedszkolu dobrze będzie... A ogródek ładnie rozkwita no pewna nie jestem.... właśnie czytam maila od naszej pani dyrektor.... frańca by nas zmotywowac do uległości juz powiedziała, że w roku 2011/2012 nie będzie zerówki... noż kurde :mad::mad: zupełnie pomija kwestię liczebności grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 A zdjęcia róż gdzie są? .... a jak zdążę.. to jutro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Na szczescie sama jestes nauczycielka i dopilnujesz tego. wiesz. nie zawsze tak jest... bo już przy Bartku dostałam OPR od nauczycielki, że widzi po synu, że uczymy go w domu czytać, ale nie taką metodą jak ona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 witaj ogrodniczko ogródek wygląda pięknie ja się cieszę, bo u mnie woda prawie całkowicie zniknęła z działki, jupiii nooo to super... jak po wakacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 dobry wieczór Nituśka no nieźle nieźle sobie ogródek zapuściłaś aż mnie strzykło na widok borówki;) eee niech Cię nie strzyka... kawałek takiego krzaka to nawet i na budowie może rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Hej Ogródek pikny masz, najlepsze miejsce to to przy huśtawce A co do przedszkola, to chyba dzieci z rocznika 2004 są ostatnim rocznikiem których rodzice mogą wybierać: szkoła czy przedszkole. A Maciek chyba juz jest 2005, nie? tak Maciuś jest z 2005 r i to jest własnie ostatni rocznik, gdzie jest wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 wiesz. nie zawsze tak jest... bo już przy Bartku dostałam OPR od nauczycielki, że widzi po synu, że uczymy go w domu czytać, ale nie taką metodą jak ona... Szczerze? Przenioslabym go do innej klasy / szkoly albo postaralabym sie o likwidacje tej pani. To jest Twoje dziecko i mozesz je uczyc czego chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.07.2010 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 wiesz. nie zawsze tak jest... bo już przy Bartku dostałam OPR od nauczycielki, że widzi po synu, że uczymy go w domu czytać, ale nie taką metodą jak ona... Ja nie wiem czemu te nauczycielki w prywatnych takie rozpuszczone są...W państwowych cieszą sie, że rodzice je trochę odciążają i czas z dzieckiem własnym spędzają A z tą granicą 2004 czy 2005 to chyba musieli przesunąć, bo jeszcze rok temu było inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.07.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 nooo i to mnie już wkurza na maxa po otrzymaniu maila wczoraj ok 17... w nocy przyszedł drugi, że od dziś przez 2 tyg pani jest na urlopie... ewentualne wymówienie umowy można załatwić po jej powrocie.... nooo a co jest zapisane w umowie..., że trzeba ją wypowiedzieć na pełny miesiąć kalendarzowy przed... tak więc spotkanie ostatniego czerwca... teraz urlop - i płatne za sierpień jest już załatwione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts