markoto 09.04.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 NItu idz na pomoc Myszy ma problem z ekipa od elewacji, ktora odmawia wykonania poprawek a ty specem jestes w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Mysza już lete, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ja w sprawie gwiazdek nic nie mam, tylko te postępy na budowie chciałam zeby pokazała. Za samą łazienkę dałabym Nitce 10 najmniej A ta magnolia to już w tym roku tak zakwitła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dzień dobry nooooo szybko się rozwija wewontek Nitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) ta.... to sa moje magnolie tegoroczne piękniusie już niestety przekwitły, ale za to są cełe zielone łazienka mówicie ? no to zagaje temat... łazienka nr 1 trala la teraz i tak niewiele widać, ale żeby nie było, że nic nie dałam Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no powiem Pani że piknie bardzo piknie nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ha dzwonili developerzy... jutro ma się z nami spotkac pan od elewacji by looknąć temat.... i jak pogoda dopisze to w next week się za to zabierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 09.04.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wzór białych płytek - boski A co ta magnolia tak szybko...? One tak mają? Jak tak to posadzę tylko jedną, blisko okna, reszta rododendrony mają być... Boże, nawet nie wiecie jakbym chciała już coś robić, ale cokolwiek nie zrobię to ukradną... No to Nitka - kciuki za pogodę trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 nieee .. normalne magnolki kwitną przełom kwietnia i maja.... Ale to są wariatki które trzymałam w domu i wegetacja oszalała ... i mam dla mnie to dobrze bo je teraz już moge wsadzić i sie nie martwić że przemarznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Achaja, Tobie ukradną, innym psy podepczą i obsikają, jeszcze innym krety obgryzą korzenie od spodu...zawsze coś. Nitka, Ty sie pochwal tą drugą łazienką i drewienkiem, ale wiesz nie zabieraj tych zdjęć bo aż szkoda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.04.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ooooooooooooooo Cię znalazłam i zapisuję się, potem poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ależ Ty mnie za jęzor ciągniesz, wis? to jak pokaże wszystko nic mi nie zostanie na potem, druga łązienka na drugą stronkę ooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.04.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jak wkleisz to zdjęcie i klikniesz na nie (czasem kilka razy) to w lewym górnym rogu pokaże się symbol ołówka - klikasz w niego i wyskakują Ci opcje - miniaturka, medium, large i full size - wybór należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 aaa to dobra, trzeba natrzaskać trochę dziewczyny, to zobaczycie jeszcze inne cudności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 aaa to nie licząc mojego jeszcze tylko 5 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 To ja dołożę jeszcze jeden i Kaśka nie będzie miała wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.04.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no to pod tą łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ja tez prosze o lazienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Goiaczku... śliczne dzięki za kwiaty... ja byłam dziś u siebie i............. uczucia mam mieszane ... mocno mieszane.... trawa tragedia ale za to magnolki już ładne liście puściły... chwasty - tragedia..... nooo ale migdałek jeden puścił piękne kwiatki.... chyba zdechła azalia i nie wiem co z hortensją - tragedia no ale za to tulipany już wzeszły i krokusy tez cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 trawe napowietrz przejedz wertykulatorem, wrzuc troche nawozu i bedzie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts