Arnika 06.08.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Ładnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) nooo to jeszcze pokaże Wam ulubione zajęcia moich Bąków Mój pirszoroczny uczeń zajadajacy borówki http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/TFxoNCTvXWI/AAAAAAAAD8w/HKLlx4CR2A4/s800/087.JPG i przedszkolak + pies - tu akurat podczas tajnej akcji :ŻABA: http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/TFxoKLMP_DI/AAAAAAAAD8M/DSyNi0M5ytE/s640/068.JPG Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Czy ja wiem... to już umiem, a kupić mieszkanie to trzeba by było nowy fakultet zrobić.... ano to jak ze wszystkim.... człowiek zawsze na początklu to głupiutki jak paczka gwożdzi.... ja sobie przynajmniej oboecuje, że to tylko raz... ten pierwszy taki musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Nitka, ale to moze ja cos pokrecilam, a Ty taka bojowa od razu. Nie widzialam jeszcze umowy, mam ja dostac w poniedzialek, wiec Ci powiem, co tam napisane. Niestety jest tak, ze mam zaplacic 10% w 14 dni po przedwstepnej, a reszte na 7 dni PRZED aktem na ten rachunek powierniczy, co by bank zezwolil na wyodrebnienie KW w stanie wolnym od obciazen. Tez mnie to troche zdziwilo, ale tak mi agent powiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 ooo coś widze, że fotki mi ucina... no ale coś tam widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Nitka, ale to moze ja cos pokrecilam, a Ty taka bojowa od razu. Nie widzialam jeszcze umowy, mam ja dostac w poniedzialek, wiec Ci powiem, co tam napisane. Niestety jest tak, ze mam zaplacic 10% w 14 dni po przedwstepnej, a reszte na 7 dni PRZED aktem na ten rachunek powierniczy, co by bank zezwolil na wyodrebnienie KW w stanie wolnym od obciazen. Tez mnie to troche zdziwilo, ale tak mi agent powiedzial. a bo ja już naznaczona żem jezd aaa to jak zobaczysz umowe to doczytaj te szczegóły.... ale w międzyczasie sobie zadzwoń z rana w poniedziałaek do PINB - tak dla spokojności A umowe negocjujesz z kim - agentem czy depesiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 ... u nas była taka nawałnica, że mamy wode w pozdziemnym garażu - jakies 30 cm... zastanawiam się czy wozu na góre nie wyprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 No nie żartuj.... A pada jeszcze?I czy masz odpływ w garażu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 no nie... wciąż kapie i odpływ mam ale cóż z tegojak nie nadąża odbierac wody i nam wywala właśnie studzienkami i odpływami... jak my byliśmy na działce to owszem zawiało ciutek, ale w warszawie to gałęzie leżały połamane na ziemi co jakieś 100m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 To na wszelki wypadek wyjedź z garażu i postaw brumka w bezpieczne miejsce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 no chyba tak zrobie... znaczy Mężusia poprosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 a bo ja już naznaczona żem jezd aaa to jak zobaczysz umowe to doczytaj te szczegóły.... ale w międzyczasie sobie zadzwoń z rana w poniedziałaek do PINB - tak dla spokojności A umowe negocjujesz z kim - agentem czy depesiem? W zasadzie z agentem, bo z depesiem juz nie bede sie spotykac raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Ojjj Nitusia, ale Ty masz zajebiaszczy ogródek!!!:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Ojjj Nitusia, ale Ty masz zajebiaszczy ogródek!!!:jawdrop: nooooo :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) ... dziękuje, dziękuje ale dopiero się rozkręcam... w tym roku już raczej nie za wiele zaszaleje... bo Szanowny już że tak powiem się buntuje, ale pomysłów mam sporo... musze jeszcze tylko poczekać na renowacje ogrodzenia... bo mam juz gotowe takie specjalne plandeki - wiem głupio brzmi... by je powiesić i odgrodzic się od oczu ludzi idących ulicą... ja mysle, że tak ze 3 lata powiszą... i potem już nie będ potrzebne Zaczynam doceniac to swoje siedlisko... mam żabki, dżdżownice stada motyli http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/TF0bWnaXSpI/AAAAAAAAD9E/mcm2-0jxb0I/s512/009.JPG świerszcze i coś co się drze niemożliwie... skowronek...? no jednego z gości który przychodzi się do nas stołować.... raz złapałam u nas na działce bociana... szukał żab:P niestety go spłoszyłam i fotke mam tylko taką http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/TF0bmQ7HMQI/AAAAAAAAD9I/SaDVeLmHQzg/s800/038.JPG mam miejsce na leżaczek i parasol, basen dla dzieci i plac zabaw... zostaje miejsce na gre w piłke i grilla i nawet na dwie ławeczki (jedna w cieniu druga w słońcu)... i to co najważniejsze... cały ten kram nawet jak zaniedbam z tydzień czy dwa to jest do opanowania w ciągu ledwie jednego dnia ooo na szczęście chwastów nie mam więc tylko koszenie zostaje ale to 2h i po krzyku a potem pełen błogostan na leżączku Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 ogródeczek jest glanc ale te przedszkolaki w ogródeczku....hmmmmmmmm słodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 ooo tak... Bąki ma z głowy... zawsze znajdą na nim zajęcie... na moje szczęście nic tak nie uspakaja jak zielone.... polecam na nerw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Mnie tez dolary uspokajaja jak ich duzo mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 hi hi o takich zielonych to ja nawet nie myśle..... ale jakby tak jakiś woreczek znależć to możnaby jeszcze podziałać w ogródku... mam jeszcze zrobić murki oporowe, drewniany tarasik jak już ustale gdzie i jeszcze dwie rabaty po ok 15 mb każda.... ech... i jakis hamaczek tu czy tam.... i ładne mebelki na taras, i ...dużo by jeszcze mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.08.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Mnie to Bilety Narodowego Banku Polskiego uspakajają baaaaaaaardzo... Oj duuuuuuuuużo potrzebuję...... Potrzebuję roślinki, chcę huśtawkę, o meblach nie wspominam bo taras nie skończony... Czyli na taras potrzeba granit, albo deski, podjazdy zrobić, ocieplić budynek, ocieplić strop, otynkować (może być w przyszłym roku tynk...), Oj potrzeb nagłych i pilnych duuuużo i lista chciejstw olbrzymia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts