nitubaga 08.08.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 ooo to jak już sobie wymieniamy liste chciejstw... to tak : piękne parkiety, stół, ława i witryna z palisandru, sofa upatrzona już w ubiegłym roku, sracze z VB i moje piękności... miry o kuchni nie wspominam, bo to jakby oczywiste aa no przeciez i jeszcze schody od Marchewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Jeszcze mialo byc cos nad lozkiem, ale to taniocha bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.08.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Nituś ... ale ja zapodałam tylko konieczności, żeby w zimę nie zamarznąć... A listy chciejstw nawet nie otwieram..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 No Nitus ogrodek masz cudny, zrob jakas galerie dla wtajemniczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 oooo i to jest myśl tym bardziej, że dziś znów upolowałam wrzosy w sumie już mam 35 szt - jutro mnie czekają małe kopanki mam białe, liliowe i czerwone... przynajmniej tak twierdzi etykieta... i dziś tez miałam miłą wizyte jednej z moich sąsiadek - zwabiła ją znów kwitnąca MAGNOLIA hi hi... mam coraz większą frajde z tego skrawka ugoru... sąsiadke dumnie oprowadzałam po rh, azaliach, żylistkach, hortensjach, różach, jaśminach... borówkach i innych "zielonym do góry". Potem zaprosiłam ją do domku - bo bardzo chciała obejrzeć ... zaskoczył ją kształt kominka, tłuczony marmur w łazience i wzór płytek na parterze... W sumie bardzo miło się rozmawiało... aż tak miło, że nie zdążyłam odebrac chłopaków z basenu i musieli piechotą wracać, a to spory kawałek dla takich Bączków noo i fajnie jest widzieć pozytywne reakcje ludzi na coś co dla nich jest nowe - a nam się już opatrzyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 ..... Bilety Narodowego Banku Polskiego ... Oj duuuuuuuuużo potrzebuję...... ...... na taras potrzeba granit........ na to samo potrzebuję Nitu a te wrzosy mają jakieś nazwiska czy tylko kolory a w ogóle to fajnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.08.2010 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Czeee Jamlesiku - bardzo się cieszę, że do mnie trafiłes Z Twoich ust taki komplement to aż puchne z dumy jednak cóż jako klasyczna baba z zazdrości oczywiście też zrobiłam sobie azaliowo rododendronową rabate... mam nadzieje, że będzie kwitła jak Twoja... jak nie - to przyjde Ci się wysmarkiwać w rękaw.... i nie puszcze Cię dopóki mi nie powiesz dlaczego Ty masz piknie a ja nie... wiesz jeśli chodzi o wrzosy.... to tu zadałes mocno nie wygodne pytanie.... mocno na dzień dzisiejszy hm... nazwisk jakby brak - posadze, poczekam, wezme książke i z palucha nadam im imiona.... póki co nazywam je "maj preszes" Czuje się w obowiązku wytłumaczyć, że połakomiłam się na nie z kilku powodów: primo jak zawsze cena.. były równo połowe tańsze od tych z ogrodniczego, secundo - nazwiska i te i te w ogrodniczych miały napis "wrzosy mix molorów" więc uznałam, że bez różnicy, tertio - kurde mam dziwnie dobrą ręke do roślin z marketów tak więc.... tak wyszło A najgorsze jest to, że mój chłop znów mi będzie robił wymówki - jeszcze śpi, ale już wiem, że będzie.... i powie... to po to zniszczyliśmy taka pikną trawe by jakies beleco posadzić.... to po to ją wałowałem, siałem, kosiłem - by teraz ją tak o wyrzucić... i co ... no i co? i ile mi tego trawnika zostanie... co? nie poniosło Cię z tymi rabatami, co? już mi 3 razy mówiłas , że w tym roku z kwiatkami spokój i dasz trawie w końcu żyć...a ty jak zwykle swoje. ooo tak będzie ja Wam mówie a on jeszcze nie wie, że do tych wrzosów by mi pasowała jeszcze mała kosodrzewinka, i może jakaś "nana" mała tyciutka, noo i kamyk tu czy tam.... że nie wspomne o 10 worach kwaśnego torfu tak więc widzicie, że dziś ciężki dzień przede mną Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 za rok chłopu przejdzie jak zobaczy efekt te nie wygodne pytania to żona w ogrodniczych zadaje najfajniejsza odpowiedź pani .... wrzos to wrzos i tak to ludzie tylko na cmentarzu sadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 wrzos to wrzos i tak to ludzie tylko na cmentarzu sadzą a ja niespełna rok temu mojej ulubionej siostrze mojego męża robiłam ślubny bukiet z wrzosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 co kraj to obyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 eee no to dowody rzeczowe kwitnąca magnoli http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/TGETwGtkRXI/AAAAAAAAD-I/9YL7z2ToNd8/s640/001.JPG mój pierwszy ale nie ostatni łupek http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/TGETxiIvNtI/AAAAAAAAD-Q/gH029qL1rTA/s512/004.JPG rzeczone wrzosy - tutaj juz tylko połowa z zakupionych http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/TGETyblxGSI/AAAAAAAAD-U/TKfzHWrLClY/s640/006.JPG jak widać nazwisk nie widać dalej kwaśnoluby http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/TGETzZ826AI/AAAAAAAAD-Y/asA6GxLWCmI/s640/007.JPG wczorajsze zakupy http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/TGET1h64S3I/AAAAAAAAD-o/7N5w7q0OuOo/s640/026.JPG noo i rzut oka z szerszej perspektywy na część bezkwiatkową...bo mam już zakaz http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/TGET03a87KI/AAAAAAAAD-k/ADi3TK7w65g/s640/020.JPG o i tyle... reszta kiedys tam może się pojawi...teraz zmykam na śniadanko i jade pracować, pracować, pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Cudnie Nitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.08.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Ale masz ładnie zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliowaa 10.08.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam! Pooglądałam i gratuluję - bardzo ładnie u Was:) Mam pytanie - jeśli można? Bardzo podoba mi się kolorystyka Waszego tynku (niedługo mój dom też dostanie swój pierwszy "mundurek") Jeśli to nie tajemnica, to czy mogłabyś zdradzić firmę i numer farb jakimi został pokryty Wasz tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Nitka, co z ta podyplomowka? Ty wiesz, ze sie marnujesz, nie? Dzieki. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/roses.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Ale masz ładnie zazdraszczam i jeszcze ściemnia, że to u mnie jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.08.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Cudnie Nitu Ale masz ładnie zazdraszczam jeee dziękuje... się czerwienie :oops: juz niedługo będzie gotowa rabata pod samym domem, brakuje jeszcze kilku kamieni, kory i czasu - by się wszystko ładnie rozrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.08.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam! Pooglądałam i gratuluję - bardzo ładnie u Was:) Mam pytanie - jeśli można? Bardzo podoba mi się kolorystyka Waszego tynku (niedługo mój dom też dostanie swój pierwszy "mundurek") Jeśli to nie tajemnica, to czy mogłabyś zdradzić firmę i numer farb jakimi został pokryty Wasz tynk? choć kolorów nie wybierałam to moge je zdradzić... jasny beż - 281, ciemniejszy - 202 kupowane w Baumaster, marmolit Kabe 233, ziarnistość 1,5 A tak w ogóle to skoro się zabierasz za elewacje to znak, że jakieś ściany już są... pytam się gdzie ? jakis dziennik, galeryjka czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.08.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Nitka, co z ta podyplomowka? Ty wiesz, ze sie marnujesz, nie? Dzieki. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/roses.jpg Fajnie, że mogłam chwile popracować głową a nie tylko ta łopata i łopata jak rozmowy? udane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.08.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 i jeszcze ściemnia, że to u mnie jest pięknie no ja akurat widziałm ciut Twoich zdjęć.... tu i tam... i ja nie będe wskazywać paluchem kto tu ściemnia Ale się pochwale, lada 3-4 dni rozkwitnie mój RH - ten co się opierniczał całą wiosne teraz ma jakies 9-11 pękających pąków i jak nic będzie kwitł... się mu popierniczyło jakoś... chociaż może sobie myśli, że nie sztuka kwitnąć jak wszyscy kwitną, nie? wiosną to nie ma fanu, a teraz to dopiero będzie niepodziewajka no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts