wiolasz 02.09.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Odpowiedzi nie mam, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ... dostałaś - dostałaś czeeee dziś drugi dzień szkoły... i powiem tak - szkoła może i fajna... ale warunki lokalowe w szatni to jest gorzej niż porażka szatnia ma wymiary 5x1 mb na dwie klasy, a już szczytem jest zachowanie co po niektórych babć ... no wczoraj jednej się niestety oberwało, bo ponieważ że musiałam ją wyprowadzić z przekonania, że szatnia jest miejscem do dysponowania wyłącznie dla jej wnusi... i kiedy ta korzysta z wieszaczków rosła babcia staje w wejściu i mówi do innych dzieci, że przejścia nie ma No przyznacie, że nie mogło się to skończyć inaczej....dodam, ze wszyscy pozostali tez muszą zdążyć na 8, co nie jest łatwe .... Z wątków budowlanych... to zlewna mnie glazurnik więc dam mu jeszcze czas i jak się nie odezwie to chyba pojade parkietami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Parkietami mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ... ano.... z założonymi rencami siedziec nie chce... więc powolutku bym to chciała kończyć... wyceny na kuchnie już mam 3, czekam jeszcze na 2 i sie obaczy. Wczoraj dostałam tez wycene na farby na parter.... nieco się wpirzyłam... na wcześniejszy sklep... ale niech tam... mam tez dwa namiary na schodziarzy - będe testować no ale wcześniej chciałam już zakończyć prace glazurnicze by mi się kurde juz powoli syf związany z docinką płytek z chałupy wyniósł... a mam i w domu i na tarasie co docinać. A szkoda... bo nie dalej jak 3 tygodnie temu chwaliłam mojego glazurnika do Lidki.... i masz babo... wniosek - nie polecać... bo co potem oczami świecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Kup zwykla farbe, nie ze zlota, od razu Ci bedzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.09.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Cze Nitka Przeleciałam zaległości, ale nie mam czasu się wczuwać, powiedz mi tylko czy Ty tak jednoosobowo jedziesz, czy z przychówkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 wiesz kurde ... tego nie wiem... to znaczy pewnie i to i to... tylko że przychówek zostawie u babć... pytanie czy Mąże - tyż...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.09.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 aaaaa, pewnie, to znaczy Młode u baci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 nooo... Tylko nie wiem jak spojrzeć na Chłopa... jak na przychówek więc tyż u babci czy jednak go po partnersku zabrać na popijawe... tylko, że przy chłopach nie pogadamy....jak nooo...wylewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Babcie wymiatają czasami mam ochotę wysłać je na Wenus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 niezła babcia - fajnie, że tak o wnusię dba u mnie była taka babcia, co przez pół roku koczowała w szatni całymi dniami, aby sprawdzać, czy wnusio przypadkiem nie płacze. Niestety wnusio wyczaił babcię i dopiero wtedy zaczął ryczeć w sali. Niestety trudno było wytłumaczyć babci, aby wyszła z przedszkola po odprowadzeniu wnusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nitka, bier chlopa, zamkniemy go z wiolowym gdzies i z glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 to dołóżcie im chocia flaszkę na pocieszenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 HejMiałyście wpisać mi się w komentach...kozy jedne...sama idę wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 .... no kozy... ładnie... ładnie.... Chce poinformować wszem... że glazurnik mnie wciąż olewa... więc jak Kuba Bogu.... Poprosiłam w trybie awaryjnym mojego osobistego Ojca..... i choć zarobiony po uszy wyciął dla mnie 3 dni i przyjechał... tym sposobem... glazurke w domu mam juz za sobą... a te tarasową chyba zleje do wiosny.... Dziewczyny szukam kontenera na śmieci... która ma tam jakie kontakty niech podrzuci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Kontenery widzialam w LM slynna synowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 oooo dzięki ale ja nie chce kupić... ino wynająć taki 7m3 by mi pasił.... ide czegoś poszukać.... a jak mnie najdzie to pokaże Wam jesień w moim ogródku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 naszło Cię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 .... no kozy... ładnie... ładnie.... Chce poinformować wszem... że glazurnik mnie wciąż olewa... więc jak Kuba Bogu.... Poprosiłam w trybie awaryjnym mojego osobistego Ojca..... i choć zarobiony po uszy wyciął dla mnie 3 dni i przyjechał... tym sposobem... glazurke w domu mam juz za sobą... a te tarasową chyba zleje do wiosny.... Dziewczyny szukam kontenera na śmieci... która ma tam jakie kontakty niech podrzuci.... W kwestii olewania, to chyba już wiecie, że nie olewał, tylko mu się świat chwilowo zawalił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Kurna, cos z tym swiatem nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts