Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... dostałaś - dostałaś :lol:

czeeee :)

dziś drugi dzień szkoły... i powiem tak - szkoła może i fajna... ale warunki lokalowe w szatni to jest gorzej niż porażka :o :( szatnia ma wymiary 5x1 mb :o na dwie klasy, a już szczytem jest zachowanie co po niektórych babć :o

... no wczoraj jednej się niestety oberwało, bo ponieważ że musiałam ją wyprowadzić z przekonania, że szatnia jest miejscem do dysponowania wyłącznie dla jej wnusi... i kiedy ta korzysta z wieszaczków rosła babcia staje w wejściu i mówi do innych dzieci, że przejścia nie ma :o

No przyznacie, że nie mogło się to skończyć inaczej....dodam, ze wszyscy pozostali tez muszą zdążyć na 8, co nie jest łatwe ....

Z wątków budowlanych... to zlewna mnie glazurnik :mad: więc dam mu jeszcze czas i jak się nie odezwie to chyba pojade parkietami...

... ano....

z założonymi rencami siedziec nie chce... więc powolutku bym to chciała kończyć... wyceny na kuchnie już mam 3, czekam jeszcze na 2 i sie obaczy. Wczoraj dostałam tez wycene na farby na parter.... nieco się wpirzyłam... :mad: na wcześniejszy sklep... ale niech tam... mam tez dwa namiary na schodziarzy - będe testować :lol:

no ale wcześniej chciałam już zakończyć prace glazurnicze by mi się kurde juz powoli syf związany z docinką płytek z chałupy wyniósł... a mam i w domu i na tarasie co docinać. A szkoda... bo nie dalej jak 3 tygodnie temu chwaliłam mojego glazurnika do Lidki.... i masz babo... wniosek - nie polecać... bo co potem oczami świecić?

niezła babcia - fajnie, że tak o wnusię dba ;)

u mnie była taka babcia, co przez pół roku koczowała w szatni całymi dniami, aby sprawdzać, czy wnusio przypadkiem nie płacze. Niestety wnusio wyczaił babcię i dopiero wtedy zaczął ryczeć w sali. Niestety trudno było wytłumaczyć babci, aby wyszła z przedszkola po odprowadzeniu wnusia.

.... no kozy... ładnie... ładnie....

Chce poinformować wszem... że glazurnik mnie wciąż olewa... więc jak Kuba Bogu....

Poprosiłam w trybie awaryjnym mojego osobistego Ojca..... i choć zarobiony po uszy wyciął dla mnie 3 dni i przyjechał... tym sposobem... glazurke w domu mam juz za sobą... a te tarasową chyba zleje do wiosny....

Dziewczyny szukam kontenera na śmieci... która ma tam jakie kontakty niech podrzuci.... :)

.... no kozy... ładnie... ładnie....

Chce poinformować wszem... że glazurnik mnie wciąż olewa... więc jak Kuba Bogu....

Poprosiłam w trybie awaryjnym mojego osobistego Ojca..... i choć zarobiony po uszy wyciął dla mnie 3 dni i przyjechał... tym sposobem... glazurke w domu mam juz za sobą... a te tarasową chyba zleje do wiosny....

Dziewczyny szukam kontenera na śmieci... która ma tam jakie kontakty niech podrzuci.... :)

W kwestii olewania, to chyba już wiecie, że nie olewał, tylko mu się świat chwilowo zawalił...:(