nitubaga 12.10.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 nooo i to jest plan.... Lidzia dzięki... pogadałysmy... podzwoniłam tu i tam i jutro mam nadzieje sie dogadać z jednym takim panem od Misiaków więc nie jest żle... piłka w grze... w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Zastanawiajace, jak to sie ludziom pracowac nie chce, a ponoc bezrobocie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 a ten plan to jakis już doprezycowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 A ja przytulę Ciebie u siebie Będziesz prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 nooo i to jest plan.... Lidzia dzięki... pogadałysmy... podzwoniłam tu i tam i jutro mam nadzieje sie dogadać z jednym takim panem od Misiaków więc nie jest żle... piłka w grze... w końcu to super, że światełko w tunelu jest i istnieje możliwość położenia płytek przed zimą dogadałaś się z moim hydraulikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 a ja przytulę jak się zobaczymy oczywiście u mnie, a przy okazji u Pasiulki ( taki plan dzis ustaliłyśmy ) a kiedy się spotykacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 nie, jeszcze do niego nie dzwoniłam na razie mam namiar na gościa od Misiaków... zobacze jakm i to wyjdzie.... miałas racje... Misiaki są oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 a kiedy się spotykacie ? ja jeszcze nic nie wiem... ale myśle, że się coś wyklaruje niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 a widzisz, a nam Rafał powiedział ze przyjdzie do nas jak przyjdzie do Ciebie końcem listopada. No i od lutego ciągle czekamy. To znaczy ze będzie jednak cieplej?Swiat jest mały wykonawcy mają swój a inwestorzy swój.Czasem inwestorzy zawiązują ciche żmijowskie porozumienia z wykonawcami żeby wyjsc na swoim. Każdy robi swoje.Jak to mówią po trupach do celu.szkoda tylko, ze najbardziej w dupe dostaje z reguły ten co najmniej winny, a faktyczny winny siedzi z czystymi rączkami i sie uroczo uśmiecha do wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.10.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 a kiedy się spotykacie ? przyjeżdząjcie kiedy chcecie :) nawet w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 przyjeżdząjcie kiedy chcecie :) nawet w nocy nawet w nocy ? może się jakoś zmówimy na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 nawet w nocy ? może się jakoś zmówimy na przyszły tydzień żem jest za jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 23..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ooo to wykracza poza przyszły tydzień.... Arnika - pracuje... nad tym 23... ale nic nie mówie bo jeszcze nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.10.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 przyjeżdząjcie kiedy chcecie :) nawet w nocy a ja mogę przyjechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 no baaa pewnie że tak... Jak fajnie Cie widzieć... juz dawno się u mnie nie "kręciłaś" ... co słychać? czytałam coś o fundacji.... Ty masz teraz w domku zwierzyniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.10.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Nie mam zwierzyńca ale od czasu do czasu pojawia się jakiś psi wywrotowiec do adopcji w niedzielę przyjeżdżają dwa berneńczyki ..... na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 no no... żeby Ci na dłużej nie zostali dzieci pewnie wniebowzięte? czy to raczej pieski nie do głaskania bo po przejściach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.10.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 pieski jak najbardziej do głaskania i tulenia niektóre potrzebują tylko trochę czasu a dzieci się już przyzwyczaiły, że co jakiś czas mamy nowe psy i traktują je jak gości, którzy przyszli bez czekolady ... przyczepiają im etykietkę "Mało atrakcyjni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 a nie płaczą jak odchodzą z domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts