Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spokojnie spokojnie :D

tego pana akurat znam... to jest ten pan któremu niestety odmówiłam czekając na Rafała... zadzwoniłam wczoraj... powiedział, ze się rozpatrzy w temacie i dziś odpowiedział, że jeden inwestor się zgodziś przesunąć u siebie robote więc damy rade... :D

Spokojnie spokojnie :D

tego pana akurat znam... to jest ten pan któremu niestety odmówiłam czekając na Rafała... zadzwoniłam wczoraj... powiedział, ze się rozpatrzy w temacie i dziś odpowiedział, że jeden inwestor się zgodziś przesunąć u siebie robote więc damy rade... :D

co to za inwestor dziwny :rolleyes:

cześć wszystkim :D

juz jestem na nogach... bo wyprawiałam R by nie zaspał ;) wiecie, że o 6,30 jest jeszcze ciemna noc :o no ja nie wiedziałam :oops: :D bo my królewny ;) wstajemy dopiero lekko po 7 ...

Teraz tylko zostało Zdrowaśki klepać by przymrozków wielkich nie było.

aaaaaaaaa godzina... to mój pomysł :oops: po prostu razem z korkami trzeba wrócić do Stolycy tak by na 9 być w robocie.

Co do inwestora - to nooo... nie wiem któż to, ale łazienki miał mieć robione.... a z łazienkami to może się obsunąć transport płytek, wanny? nie wiem... ale musze przyznać, że cieszy mnie to bardzo :D

A dziś jest cały taki zwariowany dzień...

B. ma pasowanie na ucznia... wczoraj było prasowanie koszul, dobieranie krawatów, dopieszczanie kantów :D

a M ma akademię z okazji dnia nauczyciela w przedszkolu.... i znów leciały białe koszule

ech... rosna mi te Bąki.... co ewidentnie oznacza, że jaaaaa.... się robie stara kopa.... ;) żeby nie powiedzieć d...a :D :D :D